2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bu arada ebru_can_ebru ve D Deli_manya sizlerinkini de okudum kızlar. Rabbim kabul etsin inşallah.

Oooo canm benm ne kadan da hızlısın Maşşallah Allah razı olsn kabul etsn inşallah
Hem de ne heyecanlı. Nasıl bi şey bu aynı heyecanla bekliyorum sizden. Ama inanıyorum artık çok az kaldı kızlar, gerçekten hissediyorum bunu.

Hamişlerin içine doğuyodur belkide canm benm hadi inşallah tşk ederiz burda bzmlesin kndi adıma en aznda seviliyosn

Deil mi canm benmde içimde bu his var hep.Rabbm sınıyo ona karşı sabrımızı sınıyo.İmtihan dünyası deil mi.
Ah edip tövbe haşa sorgulama yapacak mıyız diye sınıyor bizi Ya Rab.. ama biz sabırla bekliyoruz inancımız tam şükürler olsun

Hem de ne heyecanlı. Nasıl bi şey bu aynı heyecanla bekliyorum sizden. Ama inanıyorum artık çok az kaldı kızlar, gerçekten hissediyorum bunu.
Sakinem ağzın bal yesin emi? Kız evlatsa damadın, erkek evlatsa gelinin can ortağın olsun inşallah

Aynen öyle canm benm çok şükür.Sabrın sonu selamettr biliyo musun ben bunu hayatımın her dönmnde yaşıyorum bazen iyi bi sabr yaşatıyo Allah bazen kısa sürede veriyo mıradını yani yine en iyisini bilen odur.

Sen ne güzel dua ediyosn öyle ağzına sağlk arzum.Bu arada kızı olcak kızı ben öyle hissediyorum :) P pastadelisi

Ya hep okurdum olmuyor diye üzülme ya hayırlı değildir ya daha iyisi olacağı içindir diye.. Valla benim de felsefem bu kuzucum..
Içimden öyle dua etmek geldi sakineye.. Inşallah kabul olur.. kız mı diyorsun? Hadi bakalım dört gözle bekliyoruz

Canım benim ne güzel bi dua, çook seviyorum sizi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…