2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

canım ya oluyor mu o kadar Allah yardımcın olsun, yinede sebebi güzel biraz daha sabır..
Oo hemde nasıl oluyor kuzu dün acillik oldum serum takıldı bugün yine bulantı kusma tam hız devam tansiyonum çıkııyor öğürmekten boğazım şiş faranjitim var tetikledi asit ve kusma bide idrsrda enfeksiyon çıktı tam oldu şu benim doktır bi mide ilacı başlatmadı ki acildeki doktor mide asiti ve kusmaktan boğaz yemek borusu tahriş olmuş o da enfeksiyonu tetiklemiş olabilir dedi bu ara fenalardayım yani balım çok dert yandım kusura bakma ya sen nasılsın ne durumdasın

olur mu canım ne demek geçmiş olsun ya baya çektiriyor senin yaramaz desene..kusma gibi kötü bişey yok ya keşke bulantıyla kalmış olsan..kussanda bol bol sıvı al bari vücudun dirençsiz kalmasın..inş az kaldı geçecek az daha sabır
bende Allaha şükür iyiyim kuzum adete az kaldı umutla olmamayı bekliyorum..

Ayy canım baya zor geçiyor senin benim bu kadar degilken bile mahvolmustum. Allah sabır versin bebislerimiz için her şeye katlanıyoruz. İnşallah çabucak atlatırsın benim 15. haftada hafiflemisti.

canım yaa kıyamam sana çok geçmiş olsun rabbim güç kuvvet versin az kaldı inşallah 12. hafadan sonra azalır veya tamamen kaybolur

Sağol canım allah razı olsun yaramaz ki ne yaramaz sıpa süründürüyor beni:) inşallah gelmez adet bebiş gelsin kuzu rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ayy canım baya zor geçiyor senin benim bu kadar degilken bile mahvolmustum. Allah sabır versin bebislerimiz için her şeye katlanıyoruz. İnşallah çabucak atlatırsın benim 15. haftada hafiflemisti.
Zor ki ne zor kuzu benim doktorda zaten reflüm vardı çok kötüleşiyorum diyorum üç ay dişini sık diyor iyide bu yanmada dayanılacam gibi değil ki valla ara ara gaviscon içiyorum ya dayanamıyorum allaha emanet artık napayım bulantıyıda çok tetikliyor. Eşime diyorum ki bu sıpa bi doğsun totosunu ısıracamm görecek o :) gülüyor diyor ne istiyorsun bebişten allah cümlemizede ferahlık sabır ve güç kuvvet versin rabbim isteyen herkesede nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar

Amin canım benim. Gaviscon gene de biraz rahatlatır mideni ve bildiğim kadariyla bebege de zararı yokmuş. Aynen ısıralım totolarını kuzucukların.

Amin canım benim. Gaviscon gene de biraz rahatlatır mideni ve bildiğim kadariyla bebege de zararı yokmuş. Aynen ısıralım totolarını kuzucukların.
Evet hiç yoktan iyi tabi canım gavisconu 5 haftalıkken kullanmaya başlayanlar var yani çok zorda kalınca içiyorum arada valla napayım

Evet hiç yoktan iyi tabi canım gavisconu 5 haftalıkken kullanmaya başlayanlar var yani çok zorda kalınca içiyorum arada valla napayım
Bişey olmaz canım korkma bende içiyorum gebeliğin başından beri.. Zaten A grubu ilaç kategorisinde yani insanlar üzerinde yapılan araştırmada bir zararı olmadığı ispatlanmış

Sağol canım allah razı olsun yaramaz ki ne yaramaz sıpa süründürüyor beni:) inşallah gelmez adet bebiş gelsin kuzu rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşallah kuzum bir haftayı geçti gögüs ağrım var ama öyle böyle değil hele bugün yürümekten korkuyorum o kadar sızlıyor yara gibi..adet öncesi olurdu ama bu kadar değil, bakalım bi iki gün daha beklemem lazım..

Bişey olmaz canım korkma bende içiyorum gebeliğin başından beri.. Zaten A grubu ilaç kategorisinde yani insanlar üzerinde yapılan araştırmada bir zararı olmadığı ispatlanmış
Ayy ağzın bal yesin kuzu ya içimi ferahlattın sende başlalarda mı kullandın benim doktor vermeyecrm üç ay sonra diye tutturdu yahu dün yine acillik oldum çok kötülüyorum inanki

Ayyy hadi inşallah balım ya evet göğüs ağrısı çok fena oluyor kuzu benimde tuhaf bi ağrı vardı şimdi iyice azuttı tabi hadi hayırlı hsberlerini almak nasip olsun inşallah sabırsızlıkla bekliyorum ben mesajları göremiyorum ya her zaman beni etiketle olur mu canım

Ayy ağzın bal yesin kuzu ya içimi ferahlattın sende başlalarda mı kullandın benim doktor vermeyecrm üç ay sonra diye tutturdu yahu dün yine acillik oldum çok kötülüyorum inanki
Canım ilk haftalarda bulantım çoktu benim yanmadan ziyade ilk haftalarda sık kullandım mı hatırlamıyorum yalan olmasın ama doktorum kullanabilirsin demesine rağmen endişe ile yaklaştım bi süre meğer gebelik kategorisi A imiş boş yere endişe etmişim... Benim bel ağrılarım oluyordu o dönemde dolgit kas gevşetici falan da sürmeme müsade etmişti ki benim doktorum garanticidir yani asla riske atmaz .. Sen tekrar bi netten araştır ama bi sakıncası olduğunu sanmıyorum içini ferah tut çok pimpirikki olmaya gerek yok canım stres emin ol daha,fazla zarar veriyor bebişimixe

Araştırdım canım reflüsü olanlara vermişler benimki bi bulantı için zofer verdi ama dediğim gibi ben ara ara iyice katlanılmaz olunca içiyorum bi kaşık kuzu dişini sık demeyle olmuyor yoksa brn bebeğimi düşünmüyor muyum sank yani değil mi doktorum iyi ama bu ilaç yok üç ay delirtiyor beni bunu diyip durması

keşke canım olsa etiketlemem mi senibugünde iyice fazlalaştı hareket edicem diye ödüm kopuyor çok ağrıyor ya..
sen nasıl oldun kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…