- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.441
NagemÇok güzel dedin fulişim tavsiyelerin çok güzel dikkate alacağm.
Arzuş dünki resmini gördüm elini karnına koymştn bide sanli hafif kilo almş gibi gördüm seni böyle hamiş gibi hayal ettm bianda seni ona benzettm yani :)
İnanamıyorummNagembunu söyleyen en az 20. kişi oldun desem.. Ay içinize mi doğdu ya? Herkes simamın bir tuhaf olduğunu söyledi.. hayır olsun diyelim bitanem Hatırlıyor musun kıza hamile kaldığımda aynı gün ebru ben bide doktorum rüyamızda görmüştük bir kaç gün sonra gebelik haberi almıştık Hayırlara vesile olsun inşallah ne diyelim kuzum ya
Vallahi billahi.. görenlerin ki yetmedi bide fotoğrafı görüp yazan yıllardır görmediğim tanıdıklar oldu inanır mısın?İnanamıyorummcidden mi. Hadi hayr olsun inşalahhhhh
Nagembunu söyleyen en az 20. kişi oldun desem.. Ay içinize mi doğdu ya? Herkes simamın bir tuhaf olduğunu söyledi.. hayır olsun diyelim bitanem Hatırlıyor musun kıza hamile kaldığımda aynı gün ebru ben bide doktorum rüyamızda görmüştük bir kaç gün sonra gebelik haberi almıştık Hayırlara vesile olsun inşallah ne diyelim kuzum ya
Aynen kuzum nasipse inşallah gelir tez zamanda..İnşallah inşallah canım yaa
kk genel olarak agir yaa bende sinir oluyorum bunaMerhaba kızlar nasılsınız şu sayfadaki ağırlık bi bende mi var acaba sizde de oluyor mu
Benim yeni olmaya başladı canım bir iki haftadır ama illallah çektirdi yani bi mesajı on dakikada ancak yazabiliyorum ya deli ediyor insanıkk genel olarak agir yaa bende sinir oluyorum buna
evet evet oyle zaten yaa bende gec goruyorum falan kelimeleri iki kere fBenim yeni olmaya başladı canım bir iki haftadır ama illallah çektirdi yani bi mesajı on dakikada ancak yazabiliyorum ya deli ediyor insanı
yok fulya abla daha gormedim doktorum 2hafta sonra gel dedi
Aynı abla sen nasılsın bulantılar tam hız ileri bitmek bilmiyor üzerine mide yanması o da çok tetikliyor bulantıyı ilaç bile işe yaramıyor ne zaman geçecek artık bu bilmiyorum ama bayağı zorluyor beni ya
Bende de çok oluyo ya sıkışıyo kalbimKizlar selam nasilsiniz iyisinizdir insallah sizler de bebisleriniz de iyidir. Bende oglenden beri kalp carpintisi var, aralikli ama zorluyo. Normalde de vardi da bugun cok yogun ve siddetli biraz 5 6 kez. Varmi carpintisi olan
Aynı abla sen nasılsın bulantılar tam hız ileri bitmek bilmiyor üzerine mide yanması o da çok tetikliyor bulantıyı ilaç bile işe yaramıyor ne zaman geçecek artık bu bilmiyorum ama bayağı zorluyor beni ya
yok fulya abla daha gormedim doktorum 2hafta sonra gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?