2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bence kar zarar durumuna bakılmalı mesela benim yanmam olduğu zaman şurup içmediğim de deliriyorum yani çok agresif oluyorum yani hamilelikten bile illet edecek hale geliyorum ne gerek var o kadar strese girmeye bebek sanki etkilenmiyor mu bilmiyorum ben çok sıkmaya gerek yok diye düşünüyorum yani bizim de sağlığımız önemli.. Sen hastanelik olduğun zaman sanki orda okuyup üfleyip mi gönderiyorlar yine veriyorlar ilacı mecburen.. Ben sadece bi ilaç almadan önce gebelik kategorisine bakmayı ihmal etmedim A grubu zaten kullanılıyor B grubunun da bazıları kullanılıyor... Çok katı kurallarla anneyi sıkmaya gerek yok bence Rabbime emanetleri

keşke canım olsa etiketlemem mi senibugünde iyice fazlalaştı hareket edicem diye ödüm kopuyor çok ağrıyor ya..
sen nasıl oldun kuzum?
Ayy hadi inşallah vardır ya valla çok sevinirim canım. Ben aynı kuzu ya bulsntılarım az hafiflese rahatlayacam inşallah sakinleyecek bu hafta sonunda umudum o yönde yani serumla ayakta duruyorum bulantı tuttumu tansiyonum fırlıyor allah sabır versin inşallah

Aynen canım valla ağlayacak duruma geliyorum artık sinirlerim laçka oluyor içiyorum mecburen eşim korktu ilkin hani doktor böyle dedi diye bende araştırdım sıkıntı çıkarmıyor gebelikte kullanılıyor zaten dedim hem olacağı varsa yastık kaldırıncada gider yoksa dağ taşısanda boş yiyecek ekmeği varsa hiç bişeycikte olmaz allahın izniyle bizim bi akraba vardı çok eski zaman kadın hamileymiş bilmemişler bronşit olmuştu Bir ay hastanede Yattı damardan ne antibiyotik aldı sürekli sonra öğrendiki hamile sapasağlam doğdu çocuk hep derdi o bu serum çocuğu diye

arada kuru fasülye tanesi yut canm bi tane yada karanfil yut suyla mide suyunu çekiyorlar iyi geliyor..inş canım az kalmıştır zor zamanları azalttın bence..

Canım gebe olduğunu bilmeden röntgen çektiren antibiyotik kullanan arkadaşlarım var benim maşallah hiç bişey de olmadı ... Olacaksa yattığın yerde de oluyo emin ol ama ömrü varsa benim gibi gebe olduğunu bilmeden ağaçlara çıkıp kiraz topla , toplarken de sandalyeden düş her yerini morart hiç bişey olmuyo )))

Öyle tabiki bende bilmeden ne ağırlıklar kaldırdım 30 saat yol gidip geldim toplamda hiç bişeycik olmadı

Kızçeler meraba nbrsnz.
Benden haberler bolca yorgnluk karnı burnunda taşındık ya inanın akşamlrı ağlıyorm yorgnlktan ama diyin ki niye iş yapıyosn bu halde.Aslnda doğruca bişey yaptığım yok eşim babam annem dönüyolar ortada yorulan benm azck iş yaptımı bitiyo pilim özellikle bi topuk ağrısı olmaya başladı kopuyo sanki topuklarm ya.Neyse baya azalttk bu kadar oldu ya hamdolsun.Doğumu da atlatsaydm hayrlısyla.
Kontole de gittik şükür iyiyiz.Kızımız dönmüş baş aşağıDoktorm doğumunu epidural yaprz dedi biras ona takldm napsak diye.Haftaya çatı muayenesi var iyce sona yaklaştk kızlar dualarınıza talibim.
Kuzum sende yaklaştn sen naslsn durmlar nasıl belli oldu mu doğum şklin. sweetdreams1985

canım yeni evine sağlıkla gelsin kızın inşallah ev taşımak sonuçta yorucu bir süreç
benimde bu yaz gebelik olursa tayin var inan şimdiden sızısı çöküyor nasıl olacak diye
kendine dikkat et artık mutlu sona yaklaşıyorsun bir tanem

Merhaba canım kolay gelsin ama yorma kendini dediğin gibi benimde erkenden pilim bitiyo hiç iş yapmaya hayrım yok pazartesi çatı muayenesi olacam inş o zaman belli olacak ama doktorum normal doğum taraftarı hiç demedi bana epidural yaparız diye açıkçası bende istemiyorum artık anestezi ... Normal doğum sancısı çok dayanılmaz bişey değildir diye düşünüyorum millet çatır çatır doğuruyor bende öyle istiyorum .. Anestezi alırsam sanki ıkınamam veya sancıyı hissetmem diye düşünüyorum sen daha iyi bilirsin bu konuyu sen ne düşünüyorsun

maşallah seninde az kaldı canrım doğuma allah sağlıkla kucağına gelsin kuzun

mart ayı sonu nisan başında güzel haberlerinizi bekliyoruz

D Deli_manya sweetdreams1985 kızlar sizle birlikte yeniden doğum heyecanı başladı valla bendede sanki yeniden doğuracam. doğum sancısı falan haltetmiş bu göğüs ucu yarasının yanında, anammm ne fena bişey.2 gün önce yine kanadı çok fenayım bu aralar. Aklınızda bulunsun en iyisi krem fln değil. İnanın soğan. @anneveoglusu cnm keşke en baştan bileydim. İlk başta onu sürerdim,iyi ki dedin, dün krem sürmeyi bıraktım, soğanı koydum göğsüme çok şükür baya kapatmış yarayı. İnşallah akşama doğru vermeyi düşünüyorum yavruna, emzirebilirim inş.en başta sürün soğanı. İnş çekmezsiniz böyle. Sezeryan, anestezi bunun yanında daha az acı veriyor inanın, gerisini siz düşünün işte nasıl bişey. Çok giremiyorum bi görseniz zaman nasıl geçiyor

canım benim hic olmadı annem ilk doğum oldu gözlerim anestezi etkisi ile yarı açık annem sıyırdı memelerime soğanı kesmiş sürüyor allahım ne oluyor dedim ama şükür sıkıntı olmadan o dönem geçti sanada iyi geldi ise ne ala

diğer hamişler sizde uygulayın

İnşallah fulişim inşallah valla çok zorladı inan ki.yani şu topuk ağrısı mahvetti beni ama hamdolsn geçeck şeyler.

Canm şöyle aslnda yani epiduralin çok rahatlığını yaşayan da var dezavantajını yaşayan da var.Her durumda olduğu gibi her insan da farklı.Bende pek istemem normal yol varken diyodum da doktorum önernce aklm karştı aslnda önermedi direk biz böyle yapıoz dedi bi daki hafta tekrar knşcam işte hem benmde çatı muayenesi var oda belli olsunda bakalm.

P pastadelisi ay canm ben onun skntosını ablamdan biliyorm benmkilerde kuruyo gibi zeytn yapı sürüyorm yumuşatıyo soğanı bnde duymamştm.ablamda ayva çekirdeğiyle geçirmişti.Eee elifcik nası bakim çok ağlıyo mu geveleri falan :) sen naslsn

soğan bilinen birşey değil anamda nerden duymuş bilemem ama soğanın sızıyı alma ve cilde iyi geldiği bir gerçek canım

maşallah seninde az kaldı canrım doğuma allah sağlıkla kucağına gelsin kuzun

mart ayı sonu nisan başında güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sağol canım evt inş 3 haftaya falan bebiş gelir bi süpriz yapmazsa allahtan hayırlısı biraz,korku biraz endişe var garip bi duygu... Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…