2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım allah yardımcın olsun bende duydum gerçekten zormuş göğüs yarası bizide doğum endişesi sardı ne zaman nasıl olacak ayy kafamda bi sürü soru valla uykum kaçıyor bazen. .. Rabbim kolaylığını veriri inşallah hayırla gelsin inş

ben iyiyim şükür canım sen nasılsın biraz düzeldin inşallah
Abla tam hafifledi diyorum dahasıyla geri dönüyor bulantı reflü ikisi birleşince kolumu kaldıracak halim olmuyor bide tansiyonum yükseliyor sıkıntıya girdiğim için sürekli uzanıyorum dışarı çıkmayı özledim valla ya

az daha sabır gebeliğin en güzel dönemi 16-30 haftalar arası az kaldı canım

Benmde vajinada baskı olmaya başladı kızlar ya sanki çıkacak bebiş.Sanrım geliyoooo

canım çok normal hissettiklerin benim afedersin aşağı bölgeye hafif bastırdığımda havanla dövülmüş et gibi sızlardı tüm ağırlık aşağıda şimdi

İnşallah geçecek bu sıkıntılar sabredip bekliyorum bakalım allah sabrımızı arttırsın. Senin baban nasıl oldu abla

amin canım

babamın kesin olmayan ilk pataloji raporunda kanserli hücreler görünmüş
babamın tekrar kemo alıp almayacağı konusu renkli patoloji sonucu gelince kesinleşecek
evde hali yok cannım

kızlar günaydınsizlere bişey danışmak istiyorum..benim 15 güne yakındır çok fazla hemde çok gögüs ağrım ve sızım var yara gibi..adete yordum ama hala olmadım test yaptım iki kez de negatif..5 gün gecikti olsa çıkardı zaten..acaba başka bi sorun mu var doktora görünsem mi korkmaya başladım..

Kizlar nasılsınız çok giremedim şu günlerde kayinpederim vardı. Hamikeyken misafir ağırlamak zor. Neyse gitti çok kalmadı. Çünkü dinlenemeyince kasık ağrılarım başlamıştı. Salı günü doktordaydim oglusum 40 cm 1.5 kg olmuş maşallah subhanallah. Ve bobreginde büyüme vardı bir aydır büyümesi durmuş şükür. Zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarıyor beni.
Sizler nasılsınız?

merhaba hanımlar nasılsınız

hamişler doğumu yakın olanlar ses verin bakalım

Y yagmur_20 keseyi gördün mü kalp atışları duyuldumu kuzunun
İyi diyelim iyi olalım inşallah ablacım sen nasılsın? Yağmur keseyide gördü kalp atışınıda duydu çok şükür allah verdi acısını göstermesin yavruların cümlesininkinide esirgesin korusun inşallah

Canım çok geçmiş olsun Rabbim babanı size bağışlasın inşallah moralini bozma bu hastalık da en önemli şey moral sen iyi olursan baban da sizden güç alır

Oh gözünaydun canım sen doğum korkusunu bana birde D Deli_manya ya sor valla benden 2 hafta önce hamile kalan arkadaşımı bugün sezeryana aldılar çok şükür ikiside iyi beni de bir telaş sardı evi temizlettim bugün kaygısı bitti çok şükür ama bende bittim.. Bakalım hazırlıklar bitti gibi bi heyecan bekliyoruz yavrumu

Kızlar iyi akşmlar nbrsnz bakim.??

Fulişim babacığına hayrlı şifalar diliyorm inşallah iyi olur moralinizi yüksek tutmaya çalışın inşallah.

Ohh maşallah oğluşa iyi olcak bak sennkinin boyu kilosu
Valla korkunun ecele faydası yok sanrm nası olack bilmiom da olacak benm bu ara geliyorm der gibi resmen vajinamda bi baskı çıkacak sanki.ki bizm bebiş çok kilolu deil tombk olsa nolurdm bilmiom.

Ohhh mis gibi evler.Bizde yeni ev her yer tertemz oldu bebişi bekliyoz Allahn iznyle kuzum beklediğimden iyiyim çok stresli deilm şükür.herkes nası yapıosa bizde yapcaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…