- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.501
Canım allah yardımcın olsun bende duydum gerçekten zormuş göğüs yarasıD Deli_manyasweetdreams1985 kızlar sizle birlikte yeniden doğum heyecanı başladı valla bendede sanki yeniden doğuracam. doğum sancısı falan haltetmiş bu göğüs ucu yarasının yanında, anammm ne fena bişey.2 gün önce yine kanadı çok fenayım bu aralar. Aklınızda bulunsun en iyisi krem fln değil. İnanın soğan. @anneveoglusu cnm keşke en baştan bileydim. İlk başta onu sürerdim,iyi ki dedin, dün krem sürmeyi bıraktım, soğanı koydum göğsüme çok şükür baya kapatmış yarayı. İnşallah akşama doğru vermeyi düşünüyorum yavruna, emzirebilirim inş.en başta sürün soğanı. İnş çekmezsiniz böyle. Sezeryan, anestezi bunun yanında daha az acı veriyor inanın, gerisini siz düşünün işte nasıl bişey. Çok giremiyorum bi görseniz zaman nasıl geçiyor
ben iyiyim şükür canım sen nasılsın biraz düzeldin inşallahMerhaba kızlar nasılsınız arada bi girip bakıyorum ama yazamıyorum çok herkes iyi mi
Abla tam hafifledi diyorum dahasıyla geri dönüyor bulantı reflü ikisi birleşince kolumu kaldıracak halim olmuyor bide tansiyonum yükseliyor sıkıntıya girdiğim için sürekli uzanıyorum dışarı çıkmayı özledim valla yaben iyiyim şükür canım sen nasılsın biraz düzeldin inşallah
az daha sabır gebeliğin en güzel dönemi 16-30 haftalar arası az kaldı canımAbla tam hafifledi diyorum dahasıyla geri dönüyor bulantı reflü ikisi birleşince kolumu kaldıracak halim olmuyor bide tansiyonum yükseliyor sıkıntıya girdiğim için sürekli uzanıyorum dışarı çıkmayı özledim valla ya
İnşallah geçecek bu sıkıntılar sabredip bekliyorum bakalım allah sabrımızı arttırsın. Senin baban nasıl oldu ablaaz daha sabır gebeliğin en güzel dönemi 16-30 haftalar arası az kaldı canım
Benmde vajinada baskı olmaya başladı kızlar ya sanki çıkacak bebiş.Sanrım geliyoooo
İnşallah geçecek bu sıkıntılar sabredip bekliyorum bakalım allah sabrımızı arttırsın. Senin baban nasıl oldu abla
Allah şifa versin inşallah hayırlı haberler alırsınız ablaamin canım
babamın kesin olmayan ilk pataloji raporunda kanserli hücreler görünmüş
babamın tekrar kemo alıp almayacağı konusu renkli patoloji sonucu gelince kesinleşecek
evde hali yok cannım
amin canım
babamın kesin olmayan ilk pataloji raporunda kanserli hücreler görünmüş
babamın tekrar kemo alıp almayacağı konusu renkli patoloji sonucu gelince kesinleşecek
evde hali yok cannım
İyi diyelim iyi olalım inşallah ablacım sen nasılsın? Yağmur keseyide gördü kalp atışınıda duydu çok şükür allah verdi acısını göstermesin yavruların cümlesininkinide esirgesin korusun inşallah
Oh gözünaydun canımKizlar nasılsınız çok giremedim şu günlerde kayinpederim vardı. Hamikeyken misafir ağırlamak zor. Neyse gitti çok kalmadı. Çünkü dinlenemeyince kasık ağrılarım başlamıştı. Salı günü doktordaydim oglusum 40 cm 1.5 kg olmuş maşallah subhanallah. Ve bobreginde büyüme vardı bir aydır büyümesi durmuş şükür. Zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarıyor beni.
Sizler nasılsınız?
Fulişim babacığına hayrlı şifalar diliyorm inşallah iyi olur moralinizi yüksek tutmaya çalışın inşallah.
Ohh maşallah oğluşa iyi olcak bak sennkinin boyu kilosuKizlar nasılsınız çok giremedim şu günlerde kayinpederim vardı. Hamikeyken misafir ağırlamak zor. Neyse gitti çok kalmadı. Çünkü dinlenemeyince kasık ağrılarım başlamıştı. Salı günü doktordaydim oglusum 40 cm 1.5 kg olmuş maşallah subhanallah. Ve bobreginde büyüme vardı bir aydır büyümesi durmuş şükür. Zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarıyor beni.
Sizler nasılsınız?
Oh gözünaydun canımsen doğum korkusunu bana birde D Deli_manya ya sor valla benden 2 hafta önce hamile kalan arkadaşımı bugün sezeryana aldılar çok şükür ikiside iyi beni de bir telaş sardı evi temizlettim bugün kaygısı bitti çok şükür ama bende bittim.. Bakalım hazırlıklar bitti gibi bi heyecan bekliyoruz yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?