- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.521
Bende değişik duygular var endişe korku heyecan mutluluk yani bi bilinmez içindeyim garip bi duygu :) inş pazartesi nst ye gircem bakalım sancum var mı bilmiyorum pazartesi 37+4 oluyorum artık bu saatten sonra doğursak da sorun olmaz demi küveze falan girmeden alır yavrumuzu gideriz inş evimizeKızlar iyi akşmlar nbrsnz bakim.??
Fulişim babacığına hayrlı şifalar diliyorm inşallah iyi olur moralinizi yüksek tutmaya çalışın inşallah.
Ohh maşallah oğluşa iyi olcak bak sennkinin boyu kilosu
Valla korkunun ecele faydası yok sanrm nası olack bilmiom da olacak benm bu ara geliyorm der gibi resmen vajinamda bi baskı çıkacak sanki.ki bizm bebiş çok kilolu deil tombk olsa nolurdm bilmiom.
Ohhh mis gibi evler.Bizde yeni ev her yer tertemz oldu bebişi bekliyoz Allahn iznyle kuzum beklediğimden iyiyim çok stresli deilm şükür.herkes nası yapıosa bizde yapcaz inşallah.
Bende değişik duygular var endişe korku heyecan mutluluk yani bi bilinmez içindeyim garip bi duygu :) inş pazartesi nst ye gircem bakalım sancum var mı bilmiyorum pazartesi 37+4 oluyorum artık bu saatten sonra doğursak da sorun olmaz demi küveze falan girmeden alır yavrumuzu gideriz inş evimize
Kizlar nasılsınız çok giremedim şu günlerde kayinpederim vardı. Hamikeyken misafir ağırlamak zor. Neyse gitti çok kalmadı. Çünkü dinlenemeyince kasık ağrılarım başlamıştı. Salı günü doktordaydim oglusum 40 cm 1.5 kg olmuş maşallah subhanallah. Ve bobreginde büyüme vardı bir aydır büyümesi durmuş şükür. Zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarıyor beni.
Sizler nasılsınız?
İyi diyelim iyi olalım inşallah ablacım sen nasılsın? Yağmur keseyide gördü kalp atışınıda duydu çok şükür allah verdi acısını göstermesin yavruların cümlesininkinide esirgesin korusun inşallah
keseyide gordum bugun kalp atisinida duydum fulya abla sen nasilsin ne zaman trasnger olacak insaallah darisi sana olsun
sagol fulya abla insaallh darisi sana artikcanım yaa çok sevindim maşallah maşallah
allah sağlıkla kucağında göstersin evladını
bende iyiyim ilaçları içiyorum transfere hazırlık için
19-22 mart arası olur sanırım transfer hayırlısı ile
D Deli_manyasweetdreams1985 canlarim rabbim öncelikle size sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin ardından da bana inşallah. Evet bebiş biraz büyük gibi bir hafta ileri çıkıyor aslında eşim de ben de minyon tipliyiz ama bizim oğlan iyi maşallah. Hem korkuyorum doguramam diye hem de normal doğum istiyorum bakalım nasıl olacak.
Sizin evler de mis gibi olmuş benim evi görseniz artık ağırlaştım iş yapasim falan gelmiyor son haftalara yaklaşınca şöyle iyi bir temizlik yaparım artık. Nagehancim yeni evinde güle güle oturun inşallah.
A anneveoglusu canım rabbim babana şifa versin inşallah. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın en iyi ilaç moral biliyosun.
Canım benim bebiş döndü kafası aşağıda ama sancım yok daha doğrusu sancının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum adet sancısı gibi diyorlar arada karnıma öyle ağrı giriyo başka bi şikayetim yok çok şükür sanki benimki de biraz,aşağıda çünkü midem biraz,rahatladıCanm hani kordon dolanmasıydı kalp atışlarında sıkıntıydı falan olmadığı sürece 37 den snra küveze alnmıyo erken doğum olmuyo yani.Bende pazartesi 38 oluom canım çatı muayenesi var benm bebiş biras daha indi sanki aşağı bormal doğuma göre ilerliyo sanki çok şükür canm sanki 40 haftaya kadr beklemycek gibi hissediom seninde var mı ağrı sancı bebiş döndü dimi
Canım benim bebiş döndü kafası aşağıda ama sancım yok daha doğrusu sancının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum adet sancısı gibi diyorlar arada karnıma öyle ağrı giriyo başka bi şikayetim yok çok şükür sanki benimki de biraz,aşağıda çünkü midem biraz,rahatladı
Aminn cümlemizede sağlık versin iyilik versin ablacım. Bizde yeni geldik hastaneden kontrolümüz vardı herşey yolında ense kalınlığı normal dedi ikili tarama için kan verdim on gün sonra çıkacak. Ayy hayırlısı olsun evvela eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun ama bizim gönlümüzde de kız var ya çok istiyoruz eşimle ablaallah daha iyi etsin sağlık versin sana ve bebişine
pek nazlı bu kuzu bence kız geliyor Sevgül hayırlısı ile öğrenince cinsiyeti yaz emi
bende iyiyim şükür iş ev çocuk arasında geçior günler
transfer olurmu bilmem bu ay ilaçları içiyorum
16 martta kontrol var bakalım
Maşallah yağmura
sağlıkla kucağında göstersin kuzusunu
allah tam iyilik sağlık içinde nasip etsin inşallahAminn cümlemizede sağlık versin iyilik versin ablacım. Bizde yeni geldik hastaneden kontrolümüz vardı herşey yolında ense kalınlığı normal dedi ikili tarama için kan verdim on gün sonra çıkacak. Ayy hayırlısı olsun evvela eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun ama bizim gönlümüzde de kız var ya çok istiyoruz eşimle abla
Canım bi bayan çağır ben perde falan indirttim iyice temiz,olsun diye ;( yarım gün geldi bayağı iş yaptı sağolsun artık doğuma kadar belki bi kere de ben süpürürüm bi silerim toz alırım yeter artık ondan sonra kimm yapar bilmiyorum :)))))) sende yorma kendini hiç temizlik nankör ne kadar yaparsan yap yine aynı batıyor doğuma yakın düşüm onlarıD Deli_manyasweetdreams1985 canlarim rabbim öncelikle size sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin ardından da bana inşallah. Evet bebiş biraz büyük gibi bir hafta ileri çıkıyor aslında eşim de ben de minyon tipliyiz ama bizim oğlan iyi maşallah. Hem korkuyorum doguramam diye hem de normal doğum istiyorum bakalım nasıl olacak.
Sizin evler de mis gibi olmuş benim evi görseniz artık ağırlaştım iş yapasim falan gelmiyor son haftalara yaklaşınca şöyle iyi bir temizlik yaparım artık. Nagehancim yeni evinde güle güle oturun inşallah.
A anneveoglusu canım rabbim babana şifa versin inşallah. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın en iyi ilaç moral biliyosun.
Amin ablacım. Tabiki ne verirse kabulümüzdür evlat evlattır ne farkeder rabbim ne layık görürse artıkallah tam iyilik sağlık içinde nasip etsin inşallah
rabbimden isteyeceğiz inşallah oda sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip edecek inşallah
Hiç alışık değilim ev için bayan almaya ama dedigin gibi bu işler beni aşar artık. Ben de birini bulup güzelce temizleteyim. Son hafta annem yanımda olursa tekrar bi temizler zaten. İnanır mısın okuldan sonra yarım saatlik işim vardı dışarda eve gelinceye kadar pilim bitti şimdi uzaniyorum.Canım bi bayan çağır ben perde falan indirttim iyice temiz,olsun diye ;( yarım gün geldi bayağı iş yaptı sağolsun artık doğuma kadar belki bi kere de ben süpürürüm bi silerim toz alırım yeter artık ondan sonra kimm yapar bilmiyorum :)))))) sende yorma kendini hiç temizlik nankör ne kadar yaparsan yap yine aynı batıyor doğuma yakın düşüm onları
Daha iyiyiz cnm çok şükür. Geceler nöbete devamP pastadelisi ay canm ben onun skntosını ablamdan biliyorm benmkilerde kuruyo gibi zeytn yapı sürüyorm yumuşatıyo soğanı bnde duymamştm.ablamda ayva çekirdeğiyle geçirmişti.Eee elifcik nası bakim çok ağlıyo mu geveleri falan :) sen naslsn
Ayyy kızlar temiz temiz oturun şimdi, bebeişsçden sonra daha beter batıyor valla, benim ki hiç temizlik yapılmamış gibi oldu bileKızlar iyi akşmlar nbrsnz bakim.??
Fulişim babacığına hayrlı şifalar diliyorm inşallah iyi olur moralinizi yüksek tutmaya çalışın inşallah.
Ohh maşallah oğluşa iyi olcak bak sennkinin boyu kilosu
Valla korkunun ecele faydası yok sanrm nası olack bilmiom da olacak benm bu ara geliyorm der gibi resmen vajinamda bi baskı çıkacak sanki.ki bizm bebiş çok kilolu deil tombk olsa nolurdm bilmiom.
Ohhh mis gibi evler.Bizde yeni ev her yer tertemz oldu bebişi bekliyoz Allahn iznyle kuzum beklediğimden iyiyim çok stresli deilm şükür.herkes nası yapıosa bizde yapcaz inşallah.
Amin canım inşallahberen20 valla canım ben kadın alıyorum 2 ayda bir cam falan silemem bu halde veya perde asmak risk olur. İlk aylarda çok rahat mis gibi evimi yapıyordum hele son haftalara gel sen evde 2 tur atıyorum pert oluyorum yani belim ağrıyor hafif hemen uzanma bi yerlere oturmak istiyorum. .. Az zamanımız kaldı allahın izniyle inşallah hayırla kurtulalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?