- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.541
O zaman yakındır gelmesi kizcemiz saglikls kavusun inşallahAy kızlar benden dün çok az kan geldi bi kaç kez dedik geliyo ama snrasnda tık yok cadı kandrdı bizi rrsmen
İnşallah ablacm sağlkla kavuşaydk.Sen naslsn ablaO zaman yakındır gelmesi kizcemiz saglikls kavusun inşallah
Hafta sonu işte ütü yap oğlanı kursa götür getir yemek yap evi süpür derken bu saat olduİnşallah ablacm sağlkla kavuşaydk.Sen naslsn abla
Öyle ablacm Allahm sağlk versn de hallolur hepsi.Olursa yazarm abla tabiyki.Ayrıldm abla iznede bu hafta evdeydim :)Hafta sonu işte ütü yap oğlanı kursa götür getir yemek yap evi süpür derken bu saat oldu
Gelişme olursa yaz oldumu habersiz bırakma bizi
Doğum öncesi izne ayrildin dimi
Kız nişan mı yoksa bence hemen doktoru ara çok merak ettimAy kızlar benden dün çok az kan geldi bi kaç kez dedik geliyo ama snrasnda tık yok cadı kandrdı bizi rrsmen
Kız nişan mı yoksa bence hemen doktoru ara çok merak ettim
Valla bilmiyorum canım ama kanamaya nişan diyorlar inşallah değildir daha biraz daha beklesin bebişlerCanm doktorumla görüştüm o gün sancın varmı dedi bebek hareketlerini sordu.Herşey normal deyincede şmdi bekle artarsa gelrsin dedi zaten ondan snra da daha bişey olmadı canım ne olduğunu anlamdm ama nişan deildi bence ya
Beklesnler mi ki ya :) gerçi benmki ufaklık beklese iyi olur ama son zamnlar beklemesi gerçektn zormuş insan artk doğrmak istiyo.Valla bilmiyorum canım ama kanamaya nişan diyorlar inşallah değildir daha biraz daha beklesin bebişler
Y yumyumyumiyum canım ne durumdasın geldi mi adet var mı bişey naptın
merhaba hanımlar güzel bir hafta olması dileğiyle
Y yumyumyumiyum mucizen bu ay sağlıkla gelir inşallah
iyiyim canım merakla size bakıyorum. doğum oldumu haber varmı diyeİyi haftalar ablacm naslsn.
Bugün çatı muayenesi oldum doktor normal doğuma müsait dedi artık günde 5-6 hurma ve hergün ahududu yaprağı çayı içmeye başlayabilirim birde yürüyüş bol yap ve merdiven çık dedi. Daha açıklık yokmuş benimki herhalde daha 2 hafta bekleyecek yani bizim vuslat uzak daha canımBeklesnler mi ki ya :) gerçi benmki ufaklık beklese iyi olur ama son zamnlar beklemesi gerçektn zormuş insan artk doğrmak istiyo.
Ay hadi inşşalh ablacm transfer gününü al hayrlısyla sennde güzel haberini alalm.iyiyim canım merakla size bakıyorum. doğum oldumu haber varmı diye
rabbim hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin inşallah
bende iyiyim şükür tatlım 16 martta kontrol var hayırlısı ile transfer günü alabilirim inşallah bu sefer
Canm aynı anda yaptrmışız.bugün bnde kontrole gittim sennde canın yandı mı ya çok canm yandı jiç böyle düşünmemiştim ya.Benmkide bormal çıktı.canm açıklık bi iki günde oluşuyo sonuçta iki hafta gibi düşünme.Bizim bebişte bu hafta iyi kilo almş şükür.Bende hurma yemeye başlamştm.Ahududu yaprağı çayıda mı etklymiş onu bilmiyorm benBugün çatı muayenesi oldum doktor normal doğuma müsait dedi artık günde 5-6 hurma ve hergün ahududu yaprağı çayı içmeye başlayabilirim birde yürüyüş bol yap ve merdiven çık dedi. Daha açıklık yokmuş benimki herhalde daha 2 hafta bekleyecek yani bizim vuslat uzak daha canımneyse bu süre içerisinde ciğerleri iyice gelişir biraz,daha kilo alır zaten çok alsın istemiyorum 3-3,5 arası gayet yeterli herhalde
Hakkında hayırlızı olsun inşallah canım rabbim aratmasın daha fazla benim bulantı imtihanım heralde kuzu tam azaldı diyorken azıtıp dönüyor bu bi kaç gündür yediğimi çıkarıyorum 12+1 oldu ama azalacağına arttı iyice yageldi canım maalesef cumartesi günü oldum..kısmet bakalım bu ay da deneyeceğiz nisan gibi tüp bebek için görüşmelere başlayacğım bi kaç merkezle daha fazla beklemek istemiyoruz..
sen nasılsın bulantıların azaldı mı biraz canım..
Canım ben daha önce spekulumla falan çok muayene oldum canım çok yanmadı yani herhalde jelden hafif yanma oldu.. Doktor başı hafif aşağı inmiş dedi bizimki de 3 kiloya yaklaşmış ama net bi şey söyleyemiyorAy hadi inşşalh ablacm transfer gününü al hayrlısyla sennde güzel haberini alalm.
Canm aynı anda yaptrmışız.bugün bnde kontrole gittim sennde canın yandı mı ya çok canm yandı jiç böyle düşünmemiştim ya.Benmkide bormal çıktı.canm açıklık bi iki günde oluşuyo sonuçta iki hafta gibi düşünme.Bizim bebişte bu hafta iyi kilo almş şükür.Bende hurma yemeye başlamştm.Ahududu yaprağı çayıda mı etklymiş onu bilmiyorm ben
Canım ben daha önce spekulumla falan çok muayene oldum canım çok yanmadı yani herhalde jelden hafif yanma oldu.. Doktor başı hafif aşağı inmiş dedi bizimki de 3 kiloya yaklaşmış ama net bi şey söyleyemiyorahududu yaprağı çayını doktorum söyledi şimdiye kadar içen birçok hastada doğum süresi kısaldı dedi. Ben içeceğim inş netten temin edebilirsin canım aktarda bulamadım ben. Bakalım inşallah kolayca doğururuz inşallah merdiven çıkmayı ihmal etme bende bide son günlerde hafif baş dönmesi var canım ani hareket ettiğim de tansiyon normal ama baş dönmesi özellikle akşamları oluyor sende de var mı
Sordum tansiyon olabilir bide bebek enerjini çok sömürüyor artık enerjin düşüyor olabilir dedi bol sıvı al dedi... Ben daha doğum türüne karar vermedim doktor lada konuşmadık , belki bende epidural olurum benim duam inş kendi sancımızla doğuryrz suni sancı gerçekten zor oluyormuş .. Merdiven evine giderken çık canım asansör kullanma yürüyüş asla ihmal etme birde evde çömelme kalkma hareketi yap oda açıklığı artırıyorHmmm bi bakim bakalm bnde canm.bende yürüyüş yapıyım az da olsa diyorm karnm hemen acıyo ama.Merdivenide berde çıkıcaz ya
Canm ne güzel başının inmesi bizimkide 2800 oldu şükür bu haft iyi almş.ama benm canım çok yandı yaben sanrm epidurali de yaptrmaya karar verdm yani.
Baş dönmesi yok bnde canım.Allah Allah doktoruna sordun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?