2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İnşallah kndi sancımzla doğururz kuzum dediğin gibi.Dün öatıdan snra kanamam oldu benm sende de var mı doktor demişti zaten olur diye.

İnşallah kndi sancımzla doğururz kuzum dediğin gibi.Dün öatıdan snra kanamam oldu benm sende de var mı doktor demişti zaten olur diye.
Evet bana da lekelenme olur dedi ama olmadı canım acaba çok mu kastın kendini ? Bana başı aşağı kanala inmiş biraz,ama daha açılman yok dedi.. Sende açılma var mıymış ?

Evet bana da lekelenme olur dedi ama olmadı canım acaba çok mu kastın kendini ? Bana başı aşağı kanala inmiş biraz,ama daha açılman yok dedi.. Sende açılma var mıymış ?

Canım benm çok acıdı diyorum ya valla az daha sürse ağlıycaktm çok az kalmştı düşün yani aslnda bi ara erken doğm riskine bakmak için baktığnda rahattı ya heralde bu çatı muayenesi farklıydı bunda çok canm acıdı.
Kanala inmiş mi demedi bişey ama açılma yok dedi canım.

Demekki ikimizin de en azından 10 günü var. . Hayırlısı olsun inşallah zamanında gelsinler benim arada bel ağrılarım veya adet olacak gibi hafif karın ağrım oluyo galiba vucut ayarlıyor kendini .. Haftaya pazartesi gene var kontrol

Evet canm ayarlıyo işte vücut bndede sanki karın ağrısı oluyo gibi bazen.bnmde var kntrol dedm 40 a kadr beklycz mi doktorda haftaya geldiğinde kararlaştırırız dedi galiba 40 kı geçirmiycek canm sennle aramzda 4 gün var.

Valla canım bende istemiyorum 39. Hafta iyi aslında zaten gelişimini tamamladılar artık. Gitgide ağırlaştık birde yine de hayırla doğsunlar beklemek çok zor demi son zamanlarda ben yatamıyorum kalkamıyorum ev işi zor yapıyorum ama yürüyüş ihmal etmemeye çalışıyorum. .sen neler yapıyosun

Aynen canm bugün özellikle ağrılarm daha da arttı sanki.Bacağıma ağrı vuruyo belime de karnmda ara ara sertleşmeler bebeğin aşağıya baskısı.bende oturamıyorm artk ya bugün sanki daha da aşağı indi otururken resmn kucağmda sanki bebe.Bnde hurma yiyom işte yürüyüşte yapıym diyorm bide suat yapmaya başladm

Son düzenleme:

Ya bide benm bebeiş çok gerdiriyo karnımı canm ya sende de oluyo mu ki gerdiriyo ve taş gibi oluyo karnm.Vajinamada aşırı baskı yapıyo.

Evet canım squat şart bacaklarını hafif açarak yap onu yanlara doğru benimde belimin ağrıları sanki arttı gece yatamıyorum birde aynen dediğin gibi nereye oturursam oturayım sanki çocuk kucağımda bacaklarıma değiyor hissediyorum iniyor gitgide ... Bakalım ne zaman gelecekler hazırlıklar tamam bende eksikler varsa da onu da bilmiyorum inşallah çantam tamdır

Ya bide benm bebeiş çok gerdiriyo karnımı canm ya sende de oluyo mu ki gerdiriyo ve taş gibi oluyo karnm.Vajinamada aşırı baskı yapıyo.
Olmaz olur mu canım toplanıyor bi tarafa iyice poposunu havaya dikiyor orası sivriliyo krem falan sürüyorum ama o gerginliği almıyor doğum yaklaşınca öyle olurmuş geceleri benimki çok hareketli sürekli idrar kesesine baskı var uyumazsam yarım saate bir tuvaletteyim yani normal senin durumunda

İyi akşamlar kızlar çatı muayenesinden bahsetmişsiniz ilk ne zaman yapılıyor bu muayene merak ettim.
D Deli_manya sweetdreams1985
Canım benimki 37+4 te yapıldı alttan eldiven giyip 2 parmağıyla yapıyo parmaklarını içerde açıp ne kadar esnediğine bakıyo kendini kasmazsan ağrılı bir işlem değil alttan muayene gibi ama tabi senin ağrı eşiğine de bağlı mesela D Deli_manya nınki ağrılı olmuş benimki o kadar değildi ama doktor şunu dedi bana ilk çatı muayenen olmasına rağmen yine iyi durdun dedi demekki daha fazla tepki verenler oluyo 37 öncesi öncesinde yaptırma bence çünkü bazen hafif lekelenmeye sebep olup panik yaptırabiliyormuş

İyi akşamlar kızlar çatı muayenesinden bahsetmişsiniz ilk ne zaman yapılıyor bu muayene merak ettim.
D Deli_manya sweetdreams1985
Canm bnde 38 de yaptrdm 37 den önce yapmıyolar zaten canm.Çnkü bazen doğumu tetikleyebiliyomuş.Kanama yapıyo hafif bnde yaptı.
Evet canm yapıom bide sıcak duş alıyorm benmde dün çok ağrım ve kaslmalarm vardı ya acayip streslendm Allahm son haftalar geçmiyomuş hakkatende evdeyim ya bide artk çalşmaya da alşmışız evde vakit geçmiyo işte yapamıyo insan.sende izindesn dimi

Slm canlar napıyosunuz
Taze annişlerim anniş adaylarım nasıl gidiyor
Giremiyorum pek hem acılmıyor sayfa hemde bebeyle uğraşmaktan fırsat olmuyor
Hepinizi iyisinizdir inşaAllah

Slm canlar napıyosunuz
Taze annişlerim anniş adaylarım nasıl gidiyor
Giremiyorum pek hem acılmıyor sayfa hemde bebeyle uğraşmaktan fırsat olmuyor
Hepinizi iyisinizdir inşaAllah
BEN İYİYİM CANIM ŞÜKÜR MAŞALLAH KUZUNA BÜYÜYOR
DUYGU VE NAGİHAN'IN DOĞUMLARI YAKLAŞTI
ARKASINDAN @beren20 geliyor

@yagmur_20 aşılama sonrasında gebe kaldı şükürler olsun

14. haftaya kadar bekle bakalım kuzum inş azalacak sende tadını çıkaracaksın hamileliğin

ah canım ablam inşallah hepimiz muradımıza hayırlısıyla erelim..
birde bişey sorucam abla sana bu tüp bebek aşaması uzun mu sürüyor transfere ne kadar sürede ulaşılıyor.
CANIM BENİM MİYON OLMASI NEDENİYLE UZADI O ALINDI RAHİM TOPLASIN DİYE BEKLENDİ
EĞER RAHİMDE SORUN YOKSA HORMON DEĞERLERİN İYİ İSE HEMEN BAŞLARSIN TEDAVİYE ADETİN İKİNCİ GÜNÜ HORMONTESTİ YAPTIRIYORSUN MUAYENE OLUYORSUN İLACA BAŞLIYORSUN 5-6 GÜN İLACI KULLANIP KONTROLE GİDİYORSUN YUMURTALARA BAKILIYOR EĞER YUMURTA GELİŞİMİNDE SORUN YOKSA İKİ GÜNDE BİR TAKİP EN GEÇ ADETİN 17-18 GÜNÜ YUMURTA TOPLANIYOR AYNI GÜN SPERM ALINIYOR EŞİNLE DONDURULUYOR EĞER TAZE TRANSFER OLACAKSAN DÖLLENMEYİ TAKİP EDEN 3-4-5 GÜNLERDE RAHİM KALINLIĞIN VE EMBRİYO DURUMUNA GÖRE TRANSFERİN OLUYOR EĞER DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİN OLACAKSA ADET OLUYORSUN ÖYLE BAŞLIYORSUN SÜRECE CANIM

Sağol canım tavsiyelerin için bende 37 den önce yaptirmayayim. Ağrı esigim de biraz düşük inşallah hayırla doguralim hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…