2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayy canım senin zor olmuş muayene galiba inşallah bundan sonrasi kolay olur bir avazda inşallah.

İzindeyim canım bugün temizlik yaptım belim ağrıyor biraz artık kendimi işten esirgemiyorum hareket olsun diye bana da bazen ağrı giriyo korkuyorum sanki o an suyum gelecek gibi bi yandan eksikleri süslemeleri tamamlıyorum bugün ahududu çayına başlayacağım inş nette okudum bayağı bilimsel araştırma var kanıtlanmış

BEN İYİYİM CANIM ŞÜKÜR MAŞALLAH KUZUNA BÜYÜYOR
DUYGU VE NAGİHAN'IN DOĞUMLARI YAKLAŞTI
ARKASINDAN @beren20 geliyor

@yagmur_20 aşılama sonrasında gebe kaldı şükürler olsun
Canım nasılsın daha önce de yazmıştım gözünden kaçtı galiba. Rabbim babana şifa versin inşallah. Bu ay hayırlısıyla mutlu haberi aldığın ay olur. Güzel haberlerini bekliyorum.

Canım nasılsın daha önce de yazmıştım gözünden kaçtı galiba. Rabbim babana şifa versin inşallah. Bu ay hayırlısıyla mutlu haberi aldığın ay olur. Güzel haberlerini bekliyorum.
görmemişim canım yaa allah razı olsun rabbim büyüklerimize nerde hasta kulu varsa şifa versin
inşallah hamişim inşallah güzel haberler verebilirim bende size
sen nasılsın

görmemişim canım yaa allah razı olsun rabbim büyüklerimize nerde hasta kulu varsa şifa versin
inşallah hamişim inşallah güzel haberler verebilirim bende size
sen nasılsın
İyiyim canım biraz ağırlaştım ama şükür bütün işlerimi kendim yapıyorum. Benim canavar da iyi bol bol tekmeliyor geçen haftaki kontrolde 40 cm 1500 gr civarındaydı. Hayırlısıyla bi de kucağıma alsam. Dua et güzel kalpli arkadaşım.

Ayy canım senin zor olmuş muayene galiba inşallah bundan sonrasi kolay olur bir avazda inşallah.
Evet canm zordu baya öyle iki parmak falan deildi bnce çnkü bındn önce bi kez de erken doğum riski için açklığa bakmştı o hafifti.İnşalah canm Allahm duysun bundn snrası kolay olsun inşallah.

Bnde yürüyüşe diye çıkıyorm 15 dk da geri dönmüş oluyom valla canım.Evde de hareket edeyim diyorm ama neyseki annem gelmiş son zamnlar vallahi Allah razı olsn.Çokta yorma kndini canm kanama falan olmasn

Allah korusun canım olmaz inş bende yemek çamaşır falan derken akşam oluyor yorulunca hemen oturuyorum bulduğum yere valla anneler iyi ki var

D Deli_manya beren20 kızlar size hastane çantası için malzeme listesi gönderiyorum bi bakın bu bayağı detaylı. .. Eksik varsa söyleyin sizde bende tamamlayım
kendine ped koy pijamanız veya geceliğinizin ön kısmı düğmeli olsun memenizi emzirme için rahat çıkarabilmeniz için

Bulantı çok illet bişey canım beyaz leblebi falan ye belki bastırır ben bilirim ne çektim ondan acıksam bulanır yemek yesem bulanır valla annelik zor iş. İlaç al dayanamıyorsan
İlaç zofer verdi doktorum canım iki kutu bitirdim yine boş acilde serum takıldı kaç kez yine yok çok inat bi vücudum var benim kuzu bu son bir haftadır özellik yediğim dakikasında çıkıyor bi an evvel geçsin istiyorum artık zor valla ya

10 güne falan rahatlarsın canım çok zor biliyorum ben hiç çıkarmadım ama 2 ay bulantı ile gezdim çıkaramamak da çok kötü ağzıma geldi durdu ama 15. Haftada rahatladım çorbadan terfi edip yemek yemeye başladım inş allah kolaylığını veriyo ama,sabır işi bu

Bende bi ara çıkaramıyordum bi başladım pir başladım şimdi boğazım hep enfeksiyon oldu reflüylede birleşince kötü etti boğazımı falan. On günemi geçer aboo geçsinde artık napalım beklerim

D Deli_manya beren20 kızlar size hastane çantası için malzeme listesi gönderiyorum bi bakın bu bayağı detaylı. .. Eksik varsa söyleyin sizde bende tamamlayım
Sağol canım ben de bunları ekleyeyim: ince bir yelek, göğüs pedi, lohusa tacı, hastaneden çıkarken giyecegimiz kıyafet

Canım her vücutta farklı kimisi 6.-7. Aya kadar çekiyo kimisi hiç bulantı nedir bilmiyo inş seninki erken biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…