- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.601
İnşallah erken biter canım o kadar sürerse ben biterim yoksa
Kuzu hiç bişeyde para etmiyor ki ya bi insanın vücudu bu kadar mı cins olur zaten kalkıp bişey yapamıyorum uzanıyorum boyuna yoruyor insanı sürekli bulantı haliGeçecek sevo sakin ol.Geçmiyvek gibi geliyo insana ama geçiyo bak benm be kdr ağır geçirdiğimi gördün.ama mecbur bu süreçler geçiyo bi türlü.Geçeck son 10 15 gün inşallah yat uyu sadece o iyi gelir.
Öyle öyle tabiki yatmaktan artk kaburgalarm ağrıyodu bnmde yalnz deilsin kuzm geçecek yapacak bişey yok malesef tammKuzu hiç bişeyde para etmiyor ki ya bi insanın vücudu bu kadar mı cins olur zaten kalkıp bişey yapamıyorum uzanıyorum boyuna yoruyor insanı sürekli bulantı hali
İnşallah geçer canım benimde istediğim artık geçmesiÖyle öyle tabiki yatmaktan artk kaburgalarm ağrıyodu bnmde yalnz deilsin kuzm geçecek yapacak bişey yok malesef tamm
Amiin inşallah kuzu sen nasılsın ne durumdasın buraylada ilgilenemiyorum sıkıntılardanİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız?
M miyaz canım inşallah bulantilarin geçer de rahat edersin allah sabır versin.
D Deli_manyasweetdreams1985 kızlar bebislerinize park yatak aldıysanız hangisini aldınız bir de içine korumalıklı nevresim takımından mı yoksa sadece nevresim takımı mı aldınız? Bir türlü karar veremiyorum.
İyiyim canım hareketlerim kısıtlanmaya başladı artık. Nisanda doğum iznine ayrilicam allahin izniyle bebek eşyalarını falan o zaman yıkayıp utulemeyi düşünüyorumAmiin inşallah kuzu sen nasılsın ne durumdasın buraylada ilgilenemiyorum sıkıntılardan
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız?
D Deli_manyasweetdreams1985 kızlar bebislerinize park yatak aldıysanız hangisini aldınız bir de içine korumalıklı nevresim takımından mı yoksa sadece nevresim takımı mı aldınız? Bir türlü karar veremiyorum.
Sende kuzucuğu büyüttün çok şükür canım yani izinde halledersin daha var nasılsa doğumada hallolur inşallahİyiyim canım hareketlerim kısıtlanmaya başladı artık. Nisanda doğum iznine ayrilicam allahin izniyle bebek eşyalarını falan o zaman yıkayıp utulemeyi düşünüyorum
Gittim canım salı - çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle
Ohh süper hadi bakalım bi yandan doğurıyoruz bi yandan yeni hamişler olacak ailemiz gitgide büyüyor inşallah iyi haberlerini bekliyoruz canımGittim canım salı - çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle
Canım ben baby sleep to go diye bir marka aldım netten 280 tl ye gayet hoş lacivert kırmızı hem erkek hem kıza olsun diye ara katı var,sallanabilir benim hoşuma gitti çok pahalı bişey alma dediler bana asık bebek arabası sağlam olsun dediler onu da craft leon aldımİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız?
CANIM BENİM MİYON OLMASI NEDENİYLE UZADI O ALINDI RAHİM TOPLASIN DİYE BEKLENDİ
EĞER RAHİMDE SORUN YOKSA HORMON DEĞERLERİN İYİ İSE HEMEN BAŞLARSIN TEDAVİYE ADETİN İKİNCİ GÜNÜ HORMONTESTİ YAPTIRIYORSUN MUAYENE OLUYORSUN İLACA BAŞLIYORSUN 5-6 GÜN İLACI KULLANIP KONTROLE GİDİYORSUN YUMURTALARA BAKILIYOR EĞER YUMURTA GELİŞİMİNDE SORUN YOKSA İKİ GÜNDE BİR TAKİP EN GEÇ ADETİN 17-18 GÜNÜ YUMURTA TOPLANIYOR AYNI GÜN SPERM ALINIYOR EŞİNLE DONDURULUYOR EĞER TAZE TRANSFER OLACAKSAN DÖLLENMEYİ TAKİP EDEN 3-4-5 GÜNLERDE RAHİM KALINLIĞIN VE EMBRİYO DURUMUNA GÖRE TRANSFERİN OLUYOR EĞER DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİN OLACAKSA ADET OLUYORSUN ÖYLE BAŞLIYORSUN SÜRECE CANIM
Hadi inşallah abla güzel haberlerini almak nasip olur inşallahGittim canım salı - çarşambaya transfer olacak Allah'ın izniyle
Günaydın canım. İnşallah bende görürüm o günleri valla benimde geçmiyor bulantılardan :)Günaydınlar herkese
M miyaz canım sen de büyütürsün hayırlısıyla şu ara benim için zaman çabuk geçiyor ilk dönemlerde sanki hiç geçmiyordu.
A anneveoglusu canım hadi inşallah mutlu haberini bekliyoruz rabbim bebegine kavuştursun.
sweetdreams1985 D Deli_manya sağolun canlarım inceleyeyim o dediklerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?