2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Meraba kzlar.Sağ kolumda acayip bi ağrı ve uyuşma oluyo.Cidden ağrılarm çok arttı ve psikolojk olarak da çok stresliyim.Düşüncesiz rahat insanlardan sıkıldım.Artk istemiyorm kimsenin iyi niyetimi kullanmasını.Hele böyle bi süreçte hiç tahmmülüm yok kimseye.Dua edin bana lütfen.

İnşallah erken biter canım o kadar sürerse ben biterim yoksa

Geçecek sevo sakin ol.Geçmiyvek gibi geliyo insana ama geçiyo bak benm be kdr ağır geçirdiğimi gördün.ama mecbur bu süreçler geçiyo bi türlü.Geçeck son 10 15 gün inşallah yat uyu sadece o iyi gelir.

Geçecek sevo sakin ol.Geçmiyvek gibi geliyo insana ama geçiyo bak benm be kdr ağır geçirdiğimi gördün.ama mecbur bu süreçler geçiyo bi türlü.Geçeck son 10 15 gün inşallah yat uyu sadece o iyi gelir.
Kuzu hiç bişeyde para etmiyor ki ya bi insanın vücudu bu kadar mı cins olur zaten kalkıp bişey yapamıyorum uzanıyorum boyuna yoruyor insanı sürekli bulantı hali

Kuzu hiç bişeyde para etmiyor ki ya bi insanın vücudu bu kadar mı cins olur zaten kalkıp bişey yapamıyorum uzanıyorum boyuna yoruyor insanı sürekli bulantı hali
Öyle öyle tabiki yatmaktan artk kaburgalarm ağrıyodu bnmde yalnz deilsin kuzm geçecek yapacak bişey yok malesef tamm

İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız?

M miyaz canım inşallah bulantilarin geçer de rahat edersin allah sabır versin.

D Deli_manya sweetdreams1985 kızlar bebislerinize park yatak aldıysanız hangisini aldınız bir de içine korumalıklı nevresim takımından mı yoksa sadece nevresim takımı mı aldınız? Bir türlü karar veremiyorum.

Amiin inşallah kuzu sen nasılsın ne durumdasın buraylada ilgilenemiyorum sıkıntılardan

Amiin inşallah kuzu sen nasılsın ne durumdasın buraylada ilgilenemiyorum sıkıntılardan
İyiyim canım hareketlerim kısıtlanmaya başladı artık. Nisanda doğum iznine ayrilicam allahin izniyle bebek eşyalarını falan o zaman yıkayıp utulemeyi düşünüyorum

Canım ben park yatak almadım.Mobilya tarzı aldm.tam mobilya tarzı gibi de deil.Aslında uyku seti alsan daha iyi olur kenarlıkları yorganı da oluyo içinde birde ayrı nevresm takımı da alırsn.Ben öyle yaptm.

İyiyim canım hareketlerim kısıtlanmaya başladı artık. Nisanda doğum iznine ayrilicam allahin izniyle bebek eşyalarını falan o zaman yıkayıp utulemeyi düşünüyorum
Sende kuzucuğu büyüttün çok şükür canım yani izinde halledersin daha var nasılsa doğumada hallolur inşallah

Canım ben baby sleep to go diye bir marka aldım netten 280 tl ye gayet hoş lacivert kırmızı hem erkek hem kıza olsun diye ara katı var,sallanabilir benim hoşuma gitti çok pahalı bişey alma dediler bana asık bebek arabası sağlam olsun dediler onu da craft leon aldım

sağol abla seninde az kaldı ne güzel Allahım hayırlısını nasip etsin..bizde bu haftaiçi görüşmeye gideceğiz bakalım ne diyecekler umarım uçuk fiyat çıkarmazlar:.

Günaydınlar herkese

M miyaz canım sen de büyütürsün hayırlısıyla şu ara benim için zaman çabuk geçiyor ilk dönemlerde sanki hiç geçmiyordu.

A anneveoglusu canım hadi inşallah mutlu haberini bekliyoruz rabbim bebegine kavuştursun.

sweetdreams1985 D Deli_manya sağolun canlarım inceleyeyim o dediklerinizi.

Günaydın canım. İnşallah bende görürüm o günleri valla benimde geçmiyor bulantılardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…