- 8 Ocak 2008
- 490
- 258
- 303
- 45
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Aynen canımcımYa tabiiki tecrubeyle sabit del mi ablacan
Hayırlısı olsun canım benimMerhaba kızlar nasılsınız düğünümüz olduğundan pek bakamadım bende haberler kötü dün adet oldum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Yaparız canımcımKızlar benim gönderdiğim mesaj hakkında ne düşünüyorsunuz.zekariya as duasıyla ilgili
:) aşkım ben öylede böylede orjinalim bu ara haddinden fazla bi gerginim adet öncesi sendromu sanırsam bu ay fena çarptııBende çok seviyorum hepinizi canım.. ama ağlamak yok üzme yeğenini külahları değişmeyelim
Heh şöyle orjinal sevoya dönüş başlamış.. yerim seni bacıların balı
Demekki kimyasaldu veya iğnenin etkisiydi canım hiiiç moralini bozma çok şükür adet oluyorsun burda bir çoğumuz kaç gün gecikip çatladık adet olmuyoruz diye adet olmak da bir sağlık belirtisi :) diğer aya inşallahMerhaba kızlar nasılsınız düğünümüz olduğundan pek bakamadım bende haberler kötü dün adet oldum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
İnşaallah canım Rabbimin kapısını her daim calalım bir gün açılacak inşallah Musa as ya Musa ayakkabı bağını bile benden iste buyuruyorHalim rabbime malum canım dua çok güzel ben bugün fetih tertibine başladım yapabilir miyim bilmiyorum ama yapacam inş,.. Bu ayı dua ile geçirmek istiyorum
Canım sana okudum allah kabul etsin inşallahİnşaallah canım Rabbimin kapısını her daim calalım bir gün açılacak inşallah Musa as ya Musa ayakkabı bağını bile benden iste buyuruyor
Sağolasın canımCanım sana okudum allah kabul etsin inşallah
Aynen öyle canım Rabbimden isteyeceğim her ezan okunduğunda bile duamçocuk :) bu arada duanı okudum Allâh kabul etsin inşallahİnşaallah canım Rabbimin kapısını her daim calalım bir gün açılacak inşallah Musa as ya Musa ayakkabı bağını bile benden iste buyuruyor
Doktorunla görüşünce yaz kuzum Hayırlısı olsun ümit etmeye devam ediyoruz.. hadi bakalım..Merhaba kızlar nasılsınız düğünümüz olduğundan pek bakamadım bende haberler kötü dün adet oldum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Düzelecek kuzum benim Allah o güzel kalbine serinlik versin:) aşkım ben öylede böylede orjinalim bu ara haddinden fazla bi gerginim adet öncesi sendromu sanırsam bu ay fena çarptıı
Aleykm selm canm çok heycnlı deilmi kendimz olmasakta heycanla birbirimize bekliyoruz
Amin canım beniimmmmDoktorunla görüşünce yaz kuzum Hayırlısı olsun ümit etmeye devam ediyoruz.. hadi bakalım..
Düzelecek kuzum benim Allah o güzel kalbine serinlik versin
Sende sağol canımcımmSağolasın canım
Olur mu hiç canım ne sorunu. SevinirimP pastadelisi canm seni 1.umut olark listeye ekledim sormadm ama sorun olur mu senn için:)
Birde sinemi yazıym dedim tabiki isterseSS2007
Canım Ahh o morfoloji yaktı benşOff ya kızlar benm aklıma şey takılıyo biz eşime test yaptrdk ama morfoloji yazmıyodu ya yani baklmamltı büyük ihtimalle doktorada gidemedik tekrar.yani k doğumcuya gösterdm sordm ona baklmaml falan dedm o gün skntı yok dedi.Ama bi üroloğa gösteremedm ya öff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?