2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Bende çok seviyorum hepinizi canım.. ama ağlamak yok üzme yeğenini külahları değişmeyelim

Heh şöyle orjinal sevoya dönüş başlamış.. yerim seni bacıların balı
:) aşkım ben öylede böylede orjinalim bu ara haddinden fazla bi gerginim adet öncesi sendromu sanırsam bu ay fena çarptıı

Merhaba kızlar nasılsınız düğünümüz olduğundan pek bakamadım bende haberler kötü dün adet oldum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Demekki kimyasaldu veya iğnenin etkisiydi canım hiiiç moralini bozma çok şükür adet oluyorsun burda bir çoğumuz kaç gün gecikip çatladık adet olmuyoruz diye adet olmak da bir sağlık belirtisi :) diğer aya inşallah

Halim rabbime malum canım dua çok güzel ben bugün fetih tertibine başladım yapabilir miyim bilmiyorum ama yapacam inş,.. Bu ayı dua ile geçirmek istiyorum
İnşaallah canım Rabbimin kapısını her daim calalım bir gün açılacak inşallah Musa as ya Musa ayakkabı bağını bile benden iste buyuruyor

Merhaba kızlar nasılsınız düğünümüz olduğundan pek bakamadım bende haberler kötü dün adet oldum inşallah sizlerden güzel haberler alırız
Doktorunla görüşünce yaz kuzum Hayırlısı olsun ümit etmeye devam ediyoruz.. hadi bakalım..

:) aşkım ben öylede böylede orjinalim bu ara haddinden fazla bi gerginim adet öncesi sendromu sanırsam bu ay fena çarptıı
Düzelecek kuzum benim Allah o güzel kalbine serinlik versin

Off ya kızlar benm aklıma şey takılıyo biz eşime test yaptrdk ama morfoloji yazmıyodu ya yani baklmamltı büyük ihtimalle doktorada gidemedik tekrar.yani k doğumcuya gösterdm sordm ona baklmaml falan dedm o gün skntı yok dedi.Ama bi üroloğa gösteremedm ya öff

Canım Ahh o morfoloji yaktı benş eşine Çakşır suyu al içsin, araştır hiç bi zararı olan bişeydeğil. Aksine faydası var. Düşükse bile 5 şişeden sonra yükseliyor demişti bizim aktar. Bi kavanoz keçiboynuzu soğuk pres. 5.şişe bitti hamile kaldım çok şükür. Al içsin. Aklında kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…