- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.621
Neden normal süreci beklemiyor ve suni sancı mi verecek nasıl başlatacakKızlar kafam allak bullak bana bi akıl verin doktorm bu hafta başlatalm diyo doğumu
Abla işte don haftaya çarşmbaya kadr olmazsa kndisi evet suni verelm dedi.Neden normal süreci beklemiyor ve suni sancı mi verecek nasıl başlatacak
Canım iyide benim de bugün kontrol vardı 38+4 üm doktor 40 A kadar yolu var dedi eğer 40 da gelmezse suni sancı mevzusuna bakarız dedi bencede neden doğal sürecine bırakmıyor anlamadım millet 41 de bile doğuruyor bilmiyorum hiç açılma varmıymışAbla işte don haftaya çarşmbaya kadr olmazsa kndisi evet suni verelm dedi.
Canm bence 41 falan baya riskli ya benm doktorum 40 hafta da alıyo aslnda her doktor o kdr bekletmiyo.Bu haftadan snra artk bebeğin içerde kalması riskli günlere giriyo dedi 40 dayız işte.sen 41 e kadar mı bekliyceksn.39+4 oluyorm benCanım iyide benim de bugün kontrol vardı 38+4 üm doktor 40 A kadar yolu var dedi eğer 40 da gelmezse suni sancı mevzusuna bakarız dedi bencede neden doğal sürecine bırakmıyor anlamadım millet 41 de bile doğuruyor bilmiyorum hiç açılma varmıymış
Canım benide herhalde 40+1 de falan çağırır suni sancı in haftaya pazartesi 39+4 oluyorum o gün karar vereceğiz inşallah ne yapacağımıza umarım suni savcıya gerek kalmaz kendiliğinden gelirlerCanm bence 41 falan baya riskli ya benm doktorum 40 hafta da alıyo aslnda her doktor o kdr bekletmiyo.Bu haftadan snra artk bebeğin içerde kalması riskli günlere giriyo dedi 40 dayız işte.sen 41 e kadar mı bekliyceksn.39+4 oluyorm ben
İnşalalh canm hayrlı doğumlar olsun diye dua ettk bakalm inşallah iyi olur.Canım benide herhalde 40+1 de falan çağırır suni sancı in haftaya pazartesi 39+4 oluyorum o gün karar vereceğiz inşallah ne yapacağımıza umarım suni savcıya gerek kalmaz kendiliğinden gelirler
D Deli_manyasweetdreams1985 Ayy giremedim, tel güncelleme yapınca burdan çıkış yapmış tel. Benim otomatik, şifreyi unutmuşum yeni girebildim aklım çıktı doğumu kaçırdım diye maşallah 40 haftaya gelmişsiniz kızlar, hadi bakalım gelsin artık bebişler hayırlısıyla. Beren canım sende baya azaltması, zaman ne çabuk geçiyor. Hiç giremesemde aklım hep burda oluyor valla, nasıl bi bağ kurmuşsam. Kızlar doğurdu mu acaba, sevgül ün ne kadar oldu, bulantılar ne alemde, fulya naptı, anammm bi görün halimi kuzularla uğraşmak zor işmiş kızlar. Benim büyükte kıskançlık başladı, Ya da yeni belli etmeye başladı. İnanın bebişi ıyutamıyorum bi türlü, tam uyuyor beşiğe koyuyorum benim cadı yapmadığı gürültü kalmıyor inanın. Sabah 9 da uyanmıştı yavrum daha yeni uyudu kucağımda beşiğe koydum flüt çalıyordu işte gerisini siz düşünün. Yine uyandı tabi. Napacaz bilmem. Rabbim sıkıntılarını gösteröwsin, çok şükür bu günlere. Baya zorluyorlar ama herşeye değer
Herkese mutlu haftalar..umarım hepiniz iyisinizdir
Sevgülün sıpa 13+2 oldu balım ama bulantılar azalmadığı gibi bide arttı bi geçse yada hafiflese dern bi nefes alacam inşallah. Seninde kuzular iki olunca zor oluyor tabi allah güç kuvvet versin sanada canım inşallahD Deli_manyasweetdreams1985 Ayy giremedim, tel güncelleme yapınca burdan çıkış yapmış tel. Benim otomatik, şifreyi unutmuşum yeni girebildim aklım çıktı doğumu kaçırdım diye maşallah 40 haftaya gelmişsiniz kızlar, hadi bakalım gelsin artık bebişler hayırlısıyla. Beren canım sende baya azaltması, zaman ne çabuk geçiyor. Hiç giremesemde aklım hep burda oluyor valla, nasıl bi bağ kurmuşsam. Kızlar doğurdu mu acaba, sevgül ün ne kadar oldu, bulantılar ne alemde, fulya naptı, anammm bi görün halimi kuzularla uğraşmak zor işmiş kızlar. Benim büyükte kıskançlık başladı, Ya da yeni belli etmeye başladı. İnanın bebişi ıyutamıyorum bi türlü, tam uyuyor beşiğe koyuyorum benim cadı yapmadığı gürültü kalmıyor inanın. Sabah 9 da uyanmıştı yavrum daha yeni uyudu kucağımda beşiğe koydum flüt çalıyordu işte gerisini siz düşünün. Yine uyandı tabi. Napacaz bilmem. Rabbim sıkıntılarını gösteröwsin, çok şükür bu günlere. Baya zorluyorlar ama herşeye değer
Suni sancı alanlar zor diyorlar inşallah gerek kalmadan kendiliginden gelir kuzunAbla işte don haftaya çarşmbaya kadr olmazsa kndisi evet suni verelm dedi.
Ablacım kaale aldığın için sağol.. ikidir yazıyorum kimse sallamıyor Merak etmesem girmeyeceğim valla.. neyse..Arzuşm nizde durumlar böyle işte sende durumlar nasıl?
Merhaba canım iyiyiz,çok şükür ama artık zorlukları başladı yavaş yavaş uyuyamıyorum hareket etmek zor oluyoD Deli_manyasweetdreams1985 Ayy giremedim, tel güncelleme yapınca burdan çıkış yapmış tel. Benim otomatik, şifreyi unutmuşum yeni girebildim aklım çıktı doğumu kaçırdım diye maşallah 40 haftaya gelmişsiniz kızlar, hadi bakalım gelsin artık bebişler hayırlısıyla. Beren canım sende baya azaltması, zaman ne çabuk geçiyor. Hiç giremesemde aklım hep burda oluyor valla, nasıl bi bağ kurmuşsam. Kızlar doğurdu mu acaba, sevgül ün ne kadar oldu, bulantılar ne alemde, fulya naptı, anammm bi görün halimi kuzularla uğraşmak zor işmiş kızlar. Benim büyükte kıskançlık başladı, Ya da yeni belli etmeye başladı. İnanın bebişi ıyutamıyorum bi türlü, tam uyuyor beşiğe koyuyorum benim cadı yapmadığı gürültü kalmıyor inanın. Sabah 9 da uyanmıştı yavrum daha yeni uyudu kucağımda beşiğe koydum flüt çalıyordu işte gerisini siz düşünün. Yine uyandı tabi. Napacaz bilmem. Rabbim sıkıntılarını gösteröwsin, çok şükür bu günlere. Baya zorluyorlar ama herşeye değer
Evet canım şimdilik günler hızlı geçiyor bakalım son haftalar nasıl olacak. Allah sana güç kuvvet versin iki çocukla uğraşmak zor canım.D Deli_manyasweetdreams1985 Ayy giremedim, tel güncelleme yapınca burdan çıkış yapmış tel. Benim otomatik, şifreyi unutmuşum yeni girebildim aklım çıktı doğumu kaçırdım diye maşallah 40 haftaya gelmişsiniz kızlar, hadi bakalım gelsin artık bebişler hayırlısıyla. Beren canım sende baya azaltması, zaman ne çabuk geçiyor. Hiç giremesemde aklım hep burda oluyor valla, nasıl bi bağ kurmuşsam. Kızlar doğurdu mu acaba, sevgül ün ne kadar oldu, bulantılar ne alemde, fulya naptı, anammm bi görün halimi kuzularla uğraşmak zor işmiş kızlar. Benim büyükte kıskançlık başladı, Ya da yeni belli etmeye başladı. İnanın bebişi ıyutamıyorum bi türlü, tam uyuyor beşiğe koyuyorum benim cadı yapmadığı gürültü kalmıyor inanın. Sabah 9 da uyanmıştı yavrum daha yeni uyudu kucağımda beşiğe koydum flüt çalıyordu işte gerisini siz düşünün. Yine uyandı tabi. Napacaz bilmem. Rabbim sıkıntılarını gösteröwsin, çok şükür bu günlere. Baya zorluyorlar ama herşeye değer
Ablacım kaale aldığın için sağol.. ikidir yazıyorum kimse sallamıyor Merak etmesem girmeyeceğim valla.. neyse..
Bende de fena değil kuzum Allahım izin verirse perşembe cuma cumartesi yumurtlayacağım.. umarım bu ay doğru yumurta doğru büyüme doğru döllenme gerçekleşir.. Hem sizin için hem kendim için Rabbime el açmaya devam.. bakalım..
Arzucum bu ay senin ve bebegin için en hayırlı zamandır ve müjdeli haberi verirsin bize inşallahAblacım kaale aldığın için sağol.. ikidir yazıyorum kimse sallamıyor Merak etmesem girmeyeceğim valla.. neyse..
Bende de fena değil kuzum Allahım izin verirse perşembe cuma cumartesi yumurtlayacağım.. umarım bu ay doğru yumurta doğru büyüme doğru döllenme gerçekleşir.. Hem sizin için hem kendim için Rabbime el açmaya devam.. bakalım..
Fulyacim inşallah transferi sorunsuz atlatırsın canim ardindan da gelsin çift çizgiler artıkMerhaba hanımlar saat 17de transfer olacak Allah'ın izniyle
İnşallah güzel haberler verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?