2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayy balım ben mesajları tam göremiyorum her zaman. bide sayfa o kadar ağır ki bi mesajı yazana kadar sinir krizi geçirtiyor senle normalde de hep beraber olduğumuzdan rahatım kırılma lütfen öteki türlü banada oluyor ama görülmüyor diye mi başka türlü mü bilmiyorum bende

Canım kendi derdimize düşmüşüz kusura bakma burdaki herkes kıymetli olur mu öyle şey :) inş seni için ve fulya in bu ay müjdeli haberi getirir artık şu inatçı bebişler gelse de popolarını bi ısırsak kuzuların

Selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız fulya hayırlı haberlerini bekliyoruz insaallah .sevgül mide bulantıların geçer insaallah ama guzel seyler var sonunda sabret .adaşım arzu insaallah en yakın zamanda sendende güzel haberler alalım.sakine ,nagehan,ebru semsime ,duygu sizler nasilsiniz

A.selam canım çok şükür bugünümüze diyelim sen nasılsın sabretmeye çalışıyorum elimden geldiğince işte. Sen ne yaptın macuna devam ediyor musun var mı bi gelişme

Çok tesekkur ederim canım Allah razı olsun

Sen nasılsın

Kız sen niye girmeyeceksin bakalım ben bu dönem transfer stresi yaşadım embriyo cözduruldü yok gelişti ne zaman transfer olacak derken Allah'ın izniyle oldu

Sende özel günleri iyi değerlendir aynı dönem hamiş olalım inşallah

İyiyim canım ama biraz kasık ağrım oluyor. Normal mi bilmiyorum geçmezse doktora gidicem. Rabbim sana ve bekleyen herkese nasip etdin inşallah canım

Canım çok şükür iyiyim ablacım iş güç uğraşıyorum bir gelişme YÖK onun dışında bu ay Rahim filmi için gideceğim adeti bekliyorum hayırlısı
Dün iki tane embriyo transferi oldu canım hayırli ne ise rabbim onu nasip etsin
inşallah ablacım mübarek günde güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…