2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

gunaydin kzilar hayirli kandiller A anneveoglusu fulya ablaa insaallah bebeklerin tutunur sana hayirli haberler verirsin bize Halim rabbime malum canim bende macunla hamile kaldim sen kullanmaya devam et tabi ben asilamada yaptirdim o ay sweetdreams1985 canim rabbim sag salim dogurmayi nasip etsin insaallah sizlerede etiketleyenedim kizlar sizlerde sag salim dogurun insaallah M miyaz sevgul abla insaallah seninde bulantilarin biran once gecer bi 4gundur falab bende senin gibiydim simdi sukur iyiyim yaa

Senin için çok sevindim rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah

hayırlısı olsun abla mutlu haberi alıcaz inşallah..nasıl geçti transfer sen mi istedin iki tane embriyo bende geçeceğim için bu yollardan merak ediyorum her ayrıntıyı..
Hayırlısı ile nasip olur inşallah
Güzel geçti çok şükür başladığında herşeyi sor bilgim ölçüsünde yardıma hazırım
Canım benim yaşım nedeniyle iki embriyo transferi hakkım vardı 35 yaş üstü olanlara iki embriyo transferi oluyor

İnşallah canım zofer içiyorum ama yine kusuyorum aman iyi ol ya ne yaptın ki geçti öyle allah hayırlı gebelikler nasip etsin bu sıkıntılar geçecek diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama pek bi etkili olmuyor sanırım ki

hicbir sey yapmadim yaa migrenim gecincd kusmalarda azaldi bulanti var sabah hafif kusmamda var ama sukur eskisi givi degil allahtan umarim seninkide biran once gecer

Sağol canım inşallah darısı senin başına bugünleri sende ağız tadıyla yaşarsın ama son günler biraz,sabırsızlık oluyo zor geçiyo ama hissediyorum yaklaştı galiba doğum

Herkese hayırlı kandiller kızlar dualarınızda bizi de unutmayın ... D Deli_manya canım nasılsın? Bende bazen bebek karnımın bi tarafına toplanıp orda kendini kasıyor galiba ittiriyor sende de oluyo mu galiba doğum yaklaştı birde idrar kesemin üstünde bebeğin başını baskısını hissediyorum sende de vat mı

Hayırlı kandiller canım

bi dahaki adetle başlayacağız nasipse bizde..konuştuk doktorla ilgili baya, bana istersem iki tane transfer edeceğini söyledi bakalım durum ne gösterecek..sen işe hemen başladın mı abla sürekli yatmaya gerek yokmuş sanırım..

Test günune kadar izinliyim canım evde dinleniyorum arada dolaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…