- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.681
Canim hayırlısı ile sağlıkla kavusun inşallahKızlar ben doğurmak üzereym bana dua edin olur mu?
Oyyyy kuzum Rabbim yardım etsin, çok heyecanlandım hadi bakalım güzel haberi ver bi an önceKızlar ben doğurmak üzereym bana dua edin olur mu?
Canım çok sevindim transfer olmuş şükür. Hadii bakalım şimdi inşallah güzel haberi bi ver bizlere. Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah. Dualarımdasın. Ayyy bebişlerimiz geliyo yine ard arda çok şükürCanim hayırlısı ile sağlıkla kavusun inşallah
Haber var mı doğum oldumu
Allah razı olsun inşallah hamiş olarak bu sayfada olmak nasip olurCanım çok sevindim transfer olmuş şükür. Hadii bakalım şimdi inşallah güzel haberi bi ver bizlere. Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah. Dualarımdasın. Ayyy bebişlerimiz geliyo yine ard arda çok şükür
Bende duygusallığın zirvesindeyim hayırlı haberlerini bekliyoruzYaa şimdi D Deli_manya yazmış yaa doğurmak üzerwyim çok tuhaf bi his var bu yaa, yanında olmak istiyorsun, görmek istiyoesun, sanki çok yakın, çok uzun zamandır araştırıyorum ama tanıdığın biri gibi oldu burası. O kadar heyecanlı bi bekleyiş ki. Ağlıcam. Ben mi çok duygusalım yoksa bu luçohusalık bitmedi mi daha yaaa
Ayy süper bir haber Allah sağlıklı ve hayırlı evlad etsin kuzusunuGözümüz aydın olsun Nage kurtuldu Geldi meleğimiz Çok şükür sağlıklı ikiside..
Kızlar ben doğurmak üzereym bana dua edin olur mu?
Canım dikkat et kendineİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Benim 3 gündür agrim vardi doktora gittim bugün nstde ağrı çıktı doktor yatacaksin dedi. Pazartesi rapor alıp artık evde dinlenicem. Ardindan da doğum iznine ayrilicam. İnşallah bebegim zamaninda gelir. Bu arada bebişim iyiymiş teyzeleri buraz önden gidiyoruz. 2000 gr ve 45 cm olmuşuz maşallah subhanallah.
Bir de kızlar bebegim hala dönmemiş daha dönmesi için vakti var degil mi?
Canım benimki 32 de döndü.. İstirahat et bol bol inş 3-4 hafta daha dursun sabırsız bebiş sende dikkat et kendine annesiİyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Benim 3 gündür agrim vardi doktora gittim bugün nstde ağrı çıktı doktor yatacaksin dedi. Pazartesi rapor alıp artık evde dinlenicem. Ardindan da doğum iznine ayrilicam. İnşallah bebegim zamaninda gelir. Bu arada bebişim iyiymiş teyzeleri buraz önden gidiyoruz. 2000 gr ve 45 cm olmuşuz maşallah subhanallah.
Bir de kızlar bebegim hala dönmemiş daha dönmesi için vakti var degil mi?
Canım biliyorum hiç sırası değil ama çatlayacam meraktan nasıl bi sancı ile başladı normal doğum mu oldu? Dayanılabilir miydi lütfen mesajımı okuyunca sana zahmet detaylı bi mesaj atar mısın çok merak ediyorum :)Kızlar hepinizede çok tşk ederm atlattım çok şükür Allaha.Darısı bekleyen duygu ve şemsime ye inşallah.ve isteyen herkese inşallah.
Canım hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat etsin inşaallahKızlar hepinizede çok tşk ederm atlattım çok şükür Allaha.Darısı bekleyen duygu ve şemsime ye inşallah.ve isteyen herkese inşallah.
Maşallah maşallah Allah analı ve babalı büyütsün inşallah gecmis olsun canım sanadaKızlar hepinizede çok tşk ederm atlattım çok şükür Allaha.Darısı bekleyen duygu ve şemsime ye inşallah.ve isteyen herkese inşallah.
Gözünaydın aydın cnm, çok şükür bi bebişimiz daha oldu, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar hepinizede çok tşk ederm atlattım çok şükür Allaha.Darısı bekleyen duygu ve şemsime ye inşallah.ve isteyen herkese inşallah.
Canm evet normal oldu çok şükür.Suni sancıyla yaptm kndi sancm gelmemişti doktorm da vaktim gelnce bekletmedi.İki gün sancıyla ikinci gün geldi meleğimiz çok şükür Allaha darısı sizlere.Ama sancıyı tarif edecek olursam geldiğinde gayet net anlıyaleceğin bişey.Böyle karnın taş gibi oluyo ve o sancı denilen ağrı bastırıyo.Ve açılma oldukça ilerledikçe sancı arası sıklaşıp sanvı şiddetleniyoCanım biliyorum hiç sırası değil ama çatlayacam meraktan nasıl bi sancı ile başladı normal doğum mu oldu? Dayanılabilir miydi lütfen mesajımı okuyunca sana zahmet detaylı bi mesaj atar mısın çok merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?