- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.701
Anladım canım çok şükür gözünaydın kurtuldun hayırla :) peki sancı başlarda dayanılabilir bir ağrı mı? Sonradan muhtemelen şiddetleniyordur tabikiCanm evet normal oldu çok şükür.Suni sancıyla yaptm kndi sancm gelmemişti doktorm da vaktim gelnce bekletmedi.İki gün sancıyla ikinci gün geldi meleğimiz çok şükür Allaha darısı sizlere.Ama sancıyı tarif edecek olursam geldiğinde gayet net anlıyaleceğin bişey.Böyle karnın taş gibi oluyo ve o sancı denilen ağrı bastırıyo.Ve açılma oldukça ilerledikçe sancı arası sıklaşıp sanvı şiddetleniyo
Canım sağlıkla darısı sana olsun düşünme pek doğumu dünya oldukca kadınlar doğuruyor seninde kuzu gelecek normal veya sezeryanla sağlıkla kucağına al meleğiniAnladım canım çok şükür gözünaydın kurtuldun hayırla :) peki sancı başlarda dayanılabilir bir ağrı mı? Sonradan muhtemelen şiddetleniyordur tabiki
Dikkat ederim canım azıcık iş yapıp uzaniyorum ama agrim hiç geçmiyor. İnşallah benim kuzu da döner.Canım dikkat et kendine
Oğlum 36. Haftada döndü benim daha erken diye biliyorum dönmesi için
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbimDikkat ederim canım azıcık iş yapıp uzaniyorum ama agrim hiç geçmiyor. İnşallah benim kuzu da döner.
Senin test günün ne zaman canım.
Ay inşallah benimki de döner canım. İstirahat etmeye çalışıyorum kasigimdaki ağrı hiç geçmiyor. Hayırlısıyla 38. haftayı görsek bi iyi olur. Senin de eli kulağında inşallah kolay doğumun olur canım.Canım benimki 32 de döndü.. İstirahat et bol bol inş 3-4 hafta daha dursun sabırsız bebiş sende dikkat et kendine annesi
Amin canım benim rabbim yüzüne gülecek inşallah ve burda bayram edicez hepimiz. Ederim etmez miyim hiç.Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Benim 31 Mart test günüm dua et hamisim
O güne senin için dua okuyalım inşallah cnm. Ne okuyalım sence, yine aynı şekilde mi olsun farklı bi duamı okuyalım. Kızlarda katılır zaten. İnşallah hayırlı haberlerini ver sonraSağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Benim 31 Mart test günüm dua et hamisim
Allah razı olsun içinizden gecirin benim için dileyin yeterli dua ileO güne senin için dua okuyalım inşallah cnm. Ne okuyalım sence, yine aynı şekilde mi olsun farklı bi duamı okuyalım. Kızlarda katılır zaten. İnşallah hayırlı haberlerini ver sonra
Döner canım telaş etme hiç sen dikkat et kendine beslenmeye :) ben iyiyim çok şükür gelen giden yok yalancı kasılmalar oluyo arada onun dışında şükür iyiyimAy inşallah benimki de döner canım. İstirahat etmeye çalışıyorum kasigimdaki ağrı hiç geçmiyor. Hayırlısıyla 38. haftayı görsek bi iyi olur. Senin de eli kulağında inşallah kolay doğumun olur canım.
Abla beni kesin etiketle olur mu dualarım seninleAllah razı olsun içinizden gecirin benim için dileyin yeterli dua ile
Saolasn canım çok şükür.Tabiki başlarda dayanılabilr snrasnda artıyo yani Allah yardm ediyo canm sen şmdiden düşünme bunları.Ama epidurali öneririm beni çok rahatlattı en azndan sancı dönemnde.Anladım canım çok şükür gözünaydın kurtuldun hayırla :) peki sancı başlarda dayanılabilir bir ağrı mı? Sonradan muhtemelen şiddetleniyordur tabiki
Canım inşallah kendiliğinden olur ama bana da suni sancı yolları görünüyo bu gidişle... Sende bu güzel günlerin tadını çıkar maşallah size.. İnşallah bende hayırla kurtulurumSaolasn canım çok şükür.Tabiki başlarda dayanılabilr snrasnda artıyo yani Allah yardm ediyo canm sen şmdiden düşünme bunları.Ama epidurali öneririm beni çok rahatlattı en azndan sancı dönemnde.
Canım inşallah kendiliğinden olur ama bana da suni sancı yolları görünüyo bu gidişle... Sende bu güzel günlerin tadını çıkar maşallah size.. İnşallah bende hayırla kurtulurum
Ben de bugün daha iyi gibiyim çok şükür abla inşallah artık geçiyordur tekrar hortlamaz umarımGünaydın hanımlar
Ben iyiyim hamisim sen nasılsın
Çok sevindim maşallah maşallahBen de bugün daha iyi gibiyim çok şükür abla inşallah artık geçiyordur tekrar hortlamaz umarım
Yok daha belli olmadı abla en son gittiğimde daha tam üç aylık bile değildi altısında gidecem o zaman belli olur heralde dört aylık olacak kontrole gittiğimdeÇok sevindim maşallah maşallah
Cinsiyeti belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?