2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Anladım canım çok şükür gözünaydın kurtuldun hayırla :) peki sancı başlarda dayanılabilir bir ağrı mı? Sonradan muhtemelen şiddetleniyordur tabiki

Anladım canım çok şükür gözünaydın kurtuldun hayırla :) peki sancı başlarda dayanılabilir bir ağrı mı? Sonradan muhtemelen şiddetleniyordur tabiki
Canım sağlıkla darısı sana olsun düşünme pek doğumu dünya oldukca kadınlar doğuruyor seninde kuzu gelecek normal veya sezeryanla sağlıkla kucağına al meleğini

Son zamanların tadını çıkar

Canım dikkat et kendine
Oğlum 36. Haftada döndü benim daha erken diye biliyorum dönmesi için
Dikkat ederim canım azıcık iş yapıp uzaniyorum ama agrim hiç geçmiyor. İnşallah benim kuzu da döner.
Senin test günün ne zaman canım.

Dikkat ederim canım azıcık iş yapıp uzaniyorum ama agrim hiç geçmiyor. İnşallah benim kuzu da döner.
Senin test günün ne zaman canım.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Benim 31 Mart test günüm dua et hamisim

Canım benimki 32 de döndü.. İstirahat et bol bol inş 3-4 hafta daha dursun sabırsız bebiş sende dikkat et kendine annesi
Ay inşallah benimki de döner canım. İstirahat etmeye çalışıyorum kasigimdaki ağrı hiç geçmiyor. Hayırlısıyla 38. haftayı görsek bi iyi olur. Senin de eli kulağında inşallah kolay doğumun olur canım.

Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim

Benim 31 Mart test günüm dua et hamisim
O güne senin için dua okuyalım inşallah cnm. Ne okuyalım sence, yine aynı şekilde mi olsun farklı bi duamı okuyalım. Kızlarda katılır zaten. İnşallah hayırlı haberlerini ver sonra

O güne senin için dua okuyalım inşallah cnm. Ne okuyalım sence, yine aynı şekilde mi olsun farklı bi duamı okuyalım. Kızlarda katılır zaten. İnşallah hayırlı haberlerini ver sonra
Allah razı olsun içinizden gecirin benim için dileyin yeterli dua ile

Döner canım telaş etme hiç sen dikkat et kendine beslenmeye :) ben iyiyim çok şükür gelen giden yok yalancı kasılmalar oluyo arada onun dışında şükür iyiyim

Saolasn canım çok şükür.Tabiki başlarda dayanılabilr snrasnda artıyo yani Allah yardm ediyo canm sen şmdiden düşünme bunları.Ama epidurali öneririm beni çok rahatlattı en azndan sancı dönemnde.

Saolasn canım çok şükür.Tabiki başlarda dayanılabilr snrasnda artıyo yani Allah yardm ediyo canm sen şmdiden düşünme bunları.Ama epidurali öneririm beni çok rahatlattı en azndan sancı dönemnde.
Canım inşallah kendiliğinden olur ama bana da suni sancı yolları görünüyo bu gidişle... Sende bu güzel günlerin tadını çıkar maşallah size.. İnşallah bende hayırla kurtulurum

Canım inşallah kendiliğinden olur ama bana da suni sancı yolları görünüyo bu gidişle... Sende bu güzel günlerin tadını çıkar maşallah size.. İnşallah bende hayırla kurtulurum

Canım saolasn sende kavuş kızını inşallh hayrlısyla olsun da canm sonunda bi güzellk var çok şükür ki.Darısı dileyn arkadşlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…