2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Merhaba kızlar bugün kontrol vardı bebek iyiymiş ama bende ne sancı ne bişey var doktor alttan biraz tetiklemeye çalıştı bakalım nolcak birde 1 cm açıklık varmış daha çok küçük yaa bende 3-4 cm vardır diye düşünmüştüm zaten o kadar olsa yatışını yaparım dedi bakalım haftaya pazartesi ye kadar bekleyecez eğer gelmezse pazartesi suni sancı verilecek dua edin lütfen kendiliğinden gelsin inşallah sancım :) D Deli_manya canım sende açıklık var mıydı doğumdan önce muayene oldun mu

Hayırlısı ile kavusun inşallah yavruna canim

Hayırlısı olsun canım, sağ salim kavuşta bebeğine, nasıl olursa olsun. Stres yapma. Bizim bu bebişler ne uğraştırdı, benimki erkenden çıktı işi var gibii, seninde günün geçiyor. Normal gününde doğuramıcsz nagehan desen o da suni sancıyla. Yok anam yok bu bebişler için poposuna poposuna vuracsn)

Valla canım sorma dün bir sancım vardı kasıklarımda inledim resmen tamam dedim gece gelir bu yine tık yok inş o kadar ağrıya açılma olmuştu azcık daha zaten haftaya pazartesi ye kadar gelmezse bana da dayayacaklar suni sancıyı artık çabala dur doğurcam diye pöfffff

Canm bence 1 cm açılman bile güzel yürü squat yap sancılarnda varsa olur olmadı suniyle doğurursn.Bende hiç açıklık yoktu canım.Bnce sende doğurursn meraklanma son günler çok stresli oluyo özellkle yanlş sancılar insanı çok bunaltıyo aha geldiysi gelmediydi.Allahm bi avazda kurtarsn.

Nasılsınız taze anne kizcenin adı ne oldu

Canım yürüyorum merdiven çıkıyorum hurma yiyorum pilates topu üstünde zıplıyorum bakalım yarın kontrol var yarın belli olacak açıklık arttı mı umarım artar da dediğin gibi kendiliğinden hayırla doğar bebişim ... Sen nasılsın bebişin nasıl inşallah herşey yolundadır

ne çabuk zaman geçiyor canım maşallah size, bana kız gibi geldi hayırlısı olsun tabi
Evet kuzu zaman geçiyor bulantılar olmasa daha hızlı geçer heralde :) geçenlerde iyiydim kötüledim sonra doktor yatış verecem dedi istemedim bugün hafiflemiş gibi yine ama azıtmazsa tabi. Bizde kız diye düşünüyoruz balım bakalım kız çocuklarına deli oluyoruz karı koca :) ama tabi evvela sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yaradan ne verirse kabulümüz. Sen nasılsın ne yaptın

Allahım gönlünüze göre versin kuzucumbizde tüp bebek için görüşmeye gittik iki merkeze kararsızım kafam karışık ama acıbadem hastanesinde karar kıldık kısmetse bu aralar onunla uğraşıyorum..cumartesi ön muayene var sıkıntı yoksa adetin ikinci günü tedaviye başlayacağız tabi sürpriz olup da adet olmazsam iş değişir..

Amin canım allah razı olsun cümlemizinde gönlüne göre versin inşallah. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan gelmiştir bebişin gelmemişse bile rabbim hakkında hayırlı olan neyse ona yönlendirsin seni hayırlı haberlerini almak nasip olsun

Sağolasın canım iyiyim çok şükür asıl sen nasılsın inşaallah bu cuma gününün hatırına hayırlı haberler alırsın bu arada hepinizin cuması mübarek olsun

Merhaba canım iyiyim çok şükür dün yine kontrol var ama açıklık çok yok 1_2 cm arası dedi yani bende sancı tarzı bişey de yok 40+1 olduk bugün pazartesiye kadar bekleyecek ve pazartesi sabah 8.30 da yatışım yapılacak suni verecekler hiç istemiyorum suni sancı ama mecbur kalırsam yapacak bişey de yok... Hurma yiyorum ahududu çayı içiyorum çömelip kalkıyorum ama yok bana mısın demiyor valla artık strese girecem daha napayım rahim açılsın diye bilmiyorum... Sen nasılsın ne zaman kan vereceksin hadi bize iyi haberler ver inş meleklerin sımsıkı tutunsun sana

Rabbim kararını vermiştir onun Doğuş günü için Rabbim sağlıkla kavuştursun sizleri birbirimize Ben yarın sabah 8 9 gibi kan vereceğim Bakalım inşallah güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…