- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.721
Hayırlısı ile kavusun inşallah yavruna canimMerhaba kızlar bugün kontrol vardı bebek iyiymiş ama bende ne sancı ne bişey var doktor alttan biraz tetiklemeye çalıştı bakalım nolcak birde 1 cm açıklık varmış daha çok küçük yaa bende 3-4 cm vardır diye düşünmüştümzaten o kadar olsa yatışını yaparım dedi bakalım haftaya pazartesi ye kadar bekleyecez eğer gelmezse pazartesi suni sancı verilecek dua edin lütfen kendiliğinden gelsin inşallah sancım :) D Deli_manya canım sende açıklık var mıydı doğumdan önce muayene oldun mu
Allah razı olsun inşallah güzel ve hayirli haberler veririmA anneveoglusu dualarım seninle Rabbim inşallah güzel haber almayı nasip etsin.. nolur etiketle Dört gözle bekliyorum..
Hayırlısı olsun canım, sağ salim kavuşta bebeğine, nasıl olursa olsun. Stres yapma. Bizim bu bebişler ne uğraştırdı, benimki erkenden çıktı işi var gibii, seninde günün geçiyor. Normal gününde doğuramıcszMerhaba kızlar bugün kontrol vardı bebek iyiymiş ama bende ne sancı ne bişey var doktor alttan biraz tetiklemeye çalıştı bakalım nolcak birde 1 cm açıklık varmış daha çok küçük yaa bende 3-4 cm vardır diye düşünmüştümzaten o kadar olsa yatışını yaparım dedi bakalım haftaya pazartesi ye kadar bekleyecez eğer gelmezse pazartesi suni sancı verilecek dua edin lütfen kendiliğinden gelsin inşallah sancım :) D Deli_manya canım sende açıklık var mıydı doğumdan önce muayene oldun mu
Valla canım sorma dün bir sancım vardı kasıklarımda inledim resmen tamam dedim gece gelir bu yine tık yok inş o kadar ağrıya açılma olmuştu azcık daha zaten haftaya pazartesi ye kadar gelmezse bana da dayayacaklar suni sancıyı artık çabala dur doğurcam diye pöfffffHayırlısı olsun canım, sağ salim kavuşta bebeğine, nasıl olursa olsun. Stres yapma. Bizim bu bebişler ne uğraştırdı, benimki erkenden çıktı işi var gibii, seninde günün geçiyor. Normal gününde doğuramıcsznagehan desen o da suni sancıyla. Yok anam yok bu bebişler için poposuna poposuna vuracsn )
Canm bence 1 cm açılman bile güzel yürü squat yap sancılarnda varsa olur olmadı suniyle doğurursn.Bende hiç açıklık yoktu canım.Bnce sende doğurursn meraklanma son günler çok stresli oluyo özellkle yanlş sancılar insanı çok bunaltıyo aha geldiysi gelmediydi.Allahm bi avazda kurtarsn.Merhaba kızlar bugün kontrol vardı bebek iyiymiş ama bende ne sancı ne bişey var doktor alttan biraz tetiklemeye çalıştı bakalım nolcak birde 1 cm açıklık varmış daha çok küçük yaa bende 3-4 cm vardır diye düşünmüştümzaten o kadar olsa yatışını yaparım dedi bakalım haftaya pazartesi ye kadar bekleyecez eğer gelmezse pazartesi suni sancı verilecek dua edin lütfen kendiliğinden gelsin inşallah sancım :) D Deli_manya canım sende açıklık var mıydı doğumdan önce muayene oldun mu
Nasılsınız taze anne kizcenin adı ne olduCanm bence 1 cm açılman bile güzel yürü squat yap sancılarnda varsa olur olmadı suniyle doğurursn.Bende hiç açıklık yoktu canım.Bnce sende doğurursn meraklanma son günler çok stresli oluyo özellkle yanlş sancılar insanı çok bunaltıyo aha geldiysi gelmediydi.Allahm bi avazda kurtarsn.
Canım yürüyorum merdiven çıkıyorum hurma yiyorum pilates topu üstünde zıplıyorum bakalım yarın kontrol var yarın belli olacak açıklık arttı mıCanm bence 1 cm açılman bile güzel yürü squat yap sancılarnda varsa olur olmadı suniyle doğurursn.Bende hiç açıklık yoktu canım.Bnce sende doğurursn meraklanma son günler çok stresli oluyo özellkle yanlş sancılar insanı çok bunaltıyo aha geldiysi gelmediydi.Allahm bi avazda kurtarsn.
Allah razı olsun inşallah güzel ve hayirli haberler veririm
İnşallah senden de güzel haberler alırız
Yok daha belli olmadı abla en son gittiğimde daha tam üç aylık bile değildi altısında gidecem o zaman belli olur heralde dört aylık olacak kontrole gittiğimde
Evet kuzu zaman geçiyor bulantılar olmasa daha hızlı geçer heralde :) geçenlerde iyiydim kötüledim sonra doktor yatış verecem dedi istemedim bugün hafiflemiş gibi yine ama azıtmazsa tabi. Bizde kız diye düşünüyoruz balım bakalım kız çocuklarına deli oluyoruz karı koca :) ama tabi evvela sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yaradan ne verirse kabulümüz. Sen nasılsın ne yaptınne çabuk zaman geçiyor canım maşallah size, bana kız gibi geldi hayırlısı olsun tabi
Evet kuzu zaman geçiyor bulantılar olmasa daha hızlı geçer heralde :) geçenlerde iyiydim kötüledim sonra doktor yatış verecem dedi istemedim bugün hafiflemiş gibi yine ama azıtmazsa tabi. Bizde kız diye düşünüyoruz balım bakalım kız çocuklarına deli oluyoruz karı koca :) ama tabi evvela sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yaradan ne verirse kabulümüz. Sen nasılsın ne yaptın
Amin canım allah razı olsun cümlemizinde gönlüne göre versin inşallah. İnşallah hiç bişeye gerek kalmadan gelmiştir bebişin gelmemişse bile rabbim hakkında hayırlı olan neyse ona yönlendirsin seni hayırlı haberlerini almak nasip olsunAllahım gönlünüze göre versin kuzucumbizde tüp bebek için görüşmeye gittik iki merkeze kararsızım kafam karışık ama acıbadem hastanesinde karar kıldık kısmetse bu aralar onunla uğraşıyorum..cumartesi ön muayene var sıkıntı yoksa adetin ikinci günü tedaviye başlayacağız tabi sürpriz olup da adet olmazsam iş değişir..
Sağolasın canım iyiyim çok şükür asıl sen nasılsın inşaallah bu cuma gününün hatırına hayırlı haberler alırsın bu arada hepinizin cuması mübarek olsunHayırlı cumalar arkadaşlar
M miyaz kıyamam yaa demek hastaneye yatacak kadar süreç zorluyor allah güç versin
Duygu nasılsın canım az kaldı Dr ne diyor
beren20 sen nasılsın
Sağlıkla kavusun inşallah
Nagihan ve sakine siz nasılsıniz kizceler nasıl
ardemir Halim rabbime malum ebru_can_ebru ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum nasilsiniz
Hayırlı cumalar arkadaşlar
M miyaz kıyamam yaa demek hastaneye yatacak kadar süreç zorluyor allah güç versin
beren20 sen nasılsın
ardemir Halim rabbime malum ebru_can_ebru ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum nasilsiniz
Merhaba canım iyiyim çok şükür dün yine kontrol var ama açıklık çok yok 1_2 cm arası dediHayırlı cumalar arkadaşlar
beren20 sen nasılsın
Allah razı olsun bende iyiyim şükür canımSağolasın canım iyiyim çok şükür asıl sen nasılsın inşaallah bu cuma gününün hatırına hayırlı haberler alırsın bu arada hepinizin cuması mübarek olsun
Rabbim kararını vermiştir onun Doğuş günü için Rabbim sağlıkla kavuştursun sizleri birbirimize Ben yarın sabah 8 9 gibi kan vereceğim Bakalım inşallah güzel haberler verirsinMerhaba canım iyiyim çok şükür dün yine kontrol var ama açıklık çok yok 1_2 cm arası dediyani bende sancı tarzı bişey de yok 40+1 olduk bugün pazartesiye kadar bekleyecek ve pazartesi sabah 8.30 da yatışım yapılacak suni verecekler hiç istemiyorum suni sancı ama mecbur kalırsam yapacak bişey de yok... Hurma yiyorum ahududu çayı içiyorum çömelip kalkıyorum ama yok bana mısın demiyor valla artık strese girecem daha napayım rahim açılsın diye bilmiyorum... Sen nasılsın ne zaman kan vereceksin hadi bize iyi haberler ver inş meleklerin sımsıkı tutunsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?