2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hayırlı cumalar abla. Evet çok zor geçiyor ama her zorluğun sonunda bi kolaylık vardır inşallah. Sen nasılsın test sonucu çıkınca etiketle beni

Hayırlı cumalar abla. Evet çok zor geçiyor ama her zorluğun sonunda bi kolaylık vardır inşallah. Sen nasılsın test sonucu çıkınca etiketle beni
Tabiki öyle inşallah bu günler gececek
Yarın canım etiketlerim

Sağol canım iyiyim ağrılarım azaldı şükür. Yarın inşallah test sonucun olumlu olur sabırsızlıkla bekliyorum beni de etiketle canim

Evet canım yarın bu saatlerde ogrenmis olurum
Sen ne zaman başlayacaksin tedaviye

aslında test yapsan evde çıkar ay nasıl heyecanlı..
ben merkezde karar kıldım abla acıbademde yapıcaz kısmetse doktor ve sistem çok içime sindi..salı günü ön muayene olucam engel bişeyler var mı bakacak, sorun yoksa adetin ikinci günü başlayacağız tedaviye..

Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin canım ne çabuk zaman geçiyor dün gibi seni tebrik etmemiz sanki

Rabbim kararını vermiştir onun Doğuş günü için Rabbim sağlıkla kavuştursun sizleri birbirimize Ben yarın sabah 8 9 gibi kan vereceğim Bakalım inşallah güzel haberler verirsin
Ayyy hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım birde bende gece sancılanıp doğuruyormuşym hayırlısı ile :) çifte mutluluk valla :) mutlaka haber et canım

Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin canım ne çabuk zaman geçiyor dün gibi seni tebrik etmemiz sanki
Valla zaman uçuyor sanki canım ilk benim haberim sonra nagehan sonra sakine doğum şu derken nerdeyse 1 yıllık arkadaşlığımız var . İnş sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz :)

Öncelikle hepinize teşekkür ederim geçen sene Mart ayındaki dış gebelik sonrasında desteğinizi asla unutamam Bu yüzden hepinizin yeri çok ayrı marttan ta mayısa kadar adet bir stres olamamıştım nasıl da zor bir dönemdi o anki desteğiniz hiçbir şekilde unutulamaz
Neler paylaştık bu süreçte sevinçlerimiz Üzüntülerimiz kayıplarımız oldu ama yine de ben kendi adıma Sizinle bir yılı tamamlamaktan memnunum he
pinizin yeri benim için ayrı ayrı özel inşallah güzel haberlerle devam ederiz aramızda az kişi kaldı inşallah bizlerde sağlıklı güzellik günler görecek Ben de inanıyorum bu topikte Anne olmak isteyipte anne olmayan kalmayacak Allah'ın izniyle yarın haber vereceğim hepinize inşallah hayırlı ve güzel haberler alırız

İyiyim canım. Ben de durum stabil. Değişen hiç birşey yok. Eşimin dna hasarı tedavisi devam ediyor. Ben de inofolic filan içiyorum. Bugün preseed almış eşim ama idrar yolu enfeksiyonum var ziyan olmasın önümüzdeki aya kullanayım diyorum. Sen nasılsın? Yarın tahlil sonucun belli olacak sanırım inşallah mutlu haberlerle gel.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım sana eşinin tedaviside güzel sonuçlanır inşallah
Merakla bekliyorum yarınki sonucu hayırlısı ile

Canım günaydın naptın kan versin mi merakla bekliyoruz güzel haberlerini

Saat 9 da kan verdim 30-40 dkya çıkar sanırım bende merak ediyorum

Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı

M miyaz Y yumyumyumiyum ebru_can_ebru
Ayyy inanmıyorum, yazıyı okuyunca tüylerim tek tek oldu valla, o kadar heyecanlandım ki, rabbime şükürler olsun, değerin düşük değil cnm merak etme. M miyaz senin kaçtı cnm, o da üzülüyordu düşük diye, benim de 72 Di. Oda düşük ona kalırsa. Önemli olsa n erttı mı arttı.şu an var ya mesajlsafln anlatamıyorum ki heyecanımı, sıkı sıkı sarılıp çığlık atmak istto insan Rabbim inşallah tamamına erdirsin, değerinde çok güzel artsın inş, Rabbim güzel gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…