- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.741
Evet canım yarın bu saatlerde ogrenmis olurumbende iyiyim çok şükür abla senin test günün yarın mıydı..
Hayırlı cumalar abla. Evet çok zor geçiyor ama her zorluğun sonunda bi kolaylık vardır inşallah. Sen nasılsın test sonucu çıkınca etiketle beniHayırlı cumalar arkadaşlar
M miyaz kıyamam yaa demek hastaneye yatacak kadar süreç zorluyor allah güç versin
Duygu nasılsın canım az kaldı Dr ne diyor
beren20 sen nasılsın
Sağlıkla kavusun inşallah
Nagihan ve sakine siz nasılsıniz kizceler nasıl
@ardemir @Halim rabbime malumebru_can_ebru ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum nasilsiniz
Tabiki öyle inşallah bu günler gececekHayırlı cumalar abla. Evet çok zor geçiyor ama her zorluğun sonunda bi kolaylık vardır inşallah. Sen nasılsın test sonucu çıkınca etiketle beni
Sabırsızlıkla bekliyorumTabiki öyle inşallah bu günler gececek
Yarın canım etiketlerim
Sağol canım iyiyim ağrılarım azaldı şükür. Yarın inşallah test sonucun olumlu olur sabırsızlıkla bekliyorum beni de etiketle canimHayırlı cumalar arkadaşlar
M miyaz kıyamam yaa demek hastaneye yatacak kadar süreç zorluyor allah güç versin
beren20 sen nasılsın
@ardemir @Halim rabbime malumebru_can_ebru ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum nasilsiniz
Evet canım yarın bu saatlerde ogrenmis olurum
Sen ne zaman başlayacaksin tedaviye
Merhaba canım iyiyim çok şükür dün yine kontrol var ama açıklık çok yok 1_2 cm arası dediyani bende sancı tarzı bişey de yok 40+1 olduk bugün pazartesiye kadar bekleyecek ve pazartesi sabah 8.30 da yatışım yapılacak suni verecekler hiç istemiyorum suni sancı ama mecbur kalırsam yapacak bişey de yok... Hurma yiyorum ahududu çayı içiyorum çömelip kalkıyorum ama yok bana mısın demiyor valla artık strese girecem daha napayım rahim açılsın diye bilmiyorum... Sen nasılsın ne zaman kan vereceksin hadi bize iyi haberler ver inş meleklerin sımsıkı tutunsun sana
Ayyy hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz canım birde bende gece sancılanıp doğuruyormuşym hayırlısı ile :) çifte mutluluk valla :) mutlaka haber et canımRabbim kararını vermiştir onun Doğuş günü için Rabbim sağlıkla kavuştursun sizleri birbirimize Ben yarın sabah 8 9 gibi kan vereceğim Bakalım inşallah güzel haberler verirsin
Valla zaman uçuyor sanki canım ilk benim haberim sonra nagehan sonra sakine doğum şu derken nerdeyse 1 yıllık arkadaşlığımız var . İnş sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz :)Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin canım ne çabuk zaman geçiyor dün gibi seni tebrik etmemiz sanki
İyiyim canım. Ben de durum stabil. Değişen hiç birşey yok. Eşimin dna hasarı tedavisi devam ediyor. Ben de inofolic filan içiyorum. Bugün preseed almış eşim ama idrar yolu enfeksiyonum var ziyan olmasın önümüzdeki aya kullanayım diyorum. Sen nasılsın? Yarın tahlil sonucun belli olacak sanırım inşallah mutlu haberlerle gel.Hayırlı cumalar arkadaşlar
beren20 sen nasılsın
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım sana eşinin tedaviside güzel sonuçlanır inşallahİyiyim canım. Ben de durum stabil. Değişen hiç birşey yok. Eşimin dna hasarı tedavisi devam ediyor. Ben de inofolic filan içiyorum. Bugün preseed almış eşim ama idrar yolu enfeksiyonum var ziyan olmasın önümüzdeki aya kullanayım diyorum. Sen nasılsın? Yarın tahlil sonucun belli olacak sanırım inşallah mutlu haberlerle gel.
Canım günaydın naptın kan versin mi merakla bekliyoruz güzel haberleriniÖncelikle hepinize teşekkür ederim geçen sene Mart ayındaki dış gebelik sonrasında desteğinizi asla unutamam Bu yüzden hepinizin yeri çok ayrı marttan ta mayısa kadar adet bir stres olamamıştım nasıl da zor bir dönemdi o anki desteğiniz hiçbir şekilde unutulamaz
Neler paylaştık bu süreçte sevinçlerimiz Üzüntülerimiz kayıplarımız oldu ama yine de ben kendi adıma Sizinle bir yılı tamamlamaktan memnunum hepinizin yeri benim için ayrı ayrı özel inşallah güzel haberlerle devam ederiz aramızda az kişi kaldı inşallah bizlerde sağlıklı güzellik günler görecek Ben de inanıyorum bu topikte Anne olmak isteyipte anne olmayan kalmayacak Allah'ın izniyle yarın haber vereceğim hepinize inşallah hayırlı ve güzel haberler alırız
Çıktı mı canım kan sonucun hadi mutlu haberi ver bizeSaat 9 da kan verdim 30-40 dkya çıkar sanırım bende merak ediyorum
yaaa fulya abla sabahtan beri bekliyrium bende hayirli ugurlu olsun insaallah benimde ilk degerim 67di ama bak simdi suyuduk bile artar insaallah kotu dusunme hiccMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
M miyaz Y yumyumyumiyumebru_can_ebru
Ayyy inanmıyorum, yazıyı okuyunca tüylerim tek tek oldu valla, o kadar heyecanlandım ki, rabbime şükürler olsun, değerin düşük değil cnm merak etme. M miyaz senin kaçtı cnm, o da üzülüyordu düşük diye, benim de 72 Di. Oda düşük ona kalırsa. Önemli olsa n erttı mı arttı.şu an var ya mesajlsafln anlatamıyorum ki heyecanımı, sıkı sıkı sarılıp çığlık atmak istto insanMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Ayy canım ne çok sevindim anlatamam değerinin iki güne bir iki katı artması önemli. İnşallah tekrar kan verdiginde iki katı artacak ve için rahatlayacak. Rabbim yüzüne gulecek hayırlısıyla.Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Merhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?