- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.761
Hayırlı olsun ablacım o büyür inşallah çok sevindim valla elhamdulillahMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
M miyaz @yumyumyumiyumebru_can_ebru
Ayy abla kırk kez girip baktım neredeyse bildirim var mı diye etiketlendiğim halde bildirim gelmemiş sinir şey ya. Çok sevindim hayırlı olsun çok güzel bi haber yaşasın darısı isteyen herkese evvela burdakilere sonuca takılma bence benim 18.72 idi bak haftaya pazar 4 aylık oluyoruz hayırlısıyla değerin düşüklüğüne değil iki katı arttıp artmaması önemli olan ki artacakta bence ayy bu pis bulantıların üzerine çok iyi geldi bu haber gözlerim açıldıMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
Canım benim 18.72 idi ben rahattım aslında ya taki bizim akraba değerin çok düşük işte kimyasal vs diyene kadar eşim bile yanımdaydı da etkilendi bu konuşmadan adamın sevinci kursağında kaldı resmen sonra dedim bir kez dinledim gaflete düştüm tekrarı yok bi daha olmaz iki gün sonra kan verdim iki katından fazla artmıştı çok şükür bir hafta sonra hastaneye gittiğimde 2400 lerde idi :) yani insanları çokta bi takmamak lazımmış bir kez daha anlamış olduk herşey allahtan evvela eşimin sonra sizlerin desteğiyle umursamadım eskisi kadar geçti gitti A anneveoglusu seninde artacak allahın izniyleAyyy inanmıyorum, yazıyı okuyunca tüylerim tek tek oldu valla, o kadar heyecanlandım ki, rabbime şükürler olsun, değerin düşük değil cnm merak etme. M miyaz senin kaçtı cnm, o da üzülüyordu düşük diye, benim de 72 Di. Oda düşük ona kalırsa. Önemli olsa n erttı mı arttı.şu an var ya mesajlsafln anlatamıyorum ki heyecanımı, sıkı sıkı sarılıp çığlık atmak istto insanRabbim inşallah tamamına erdirsin, değerinde çok güzel artsın inş, Rabbim güzel gönlüne göre versin
Canım ben 5.8 le hamile kaldığımı öğrendim.. Hiç umutsuzluğa kapılma inş kat kat artacak annesi hadi bakalım Rabbim büyükMerhaba arkadaşlar test çıktı pozitif ama değer dusuk 58 çıktı hakkımda hayırlısı
yaaa fulya abla sabahtan beri bekliyrium bende hayirli ugurlu olsun insaallah benimde ilk degerim 67di ama bak simdi suyuduk bile artar insaallah kotu dusunme hicc
Ayyy inanmıyorum, yazıyı okuyunca tüylerim tek tek oldu valla, o kadar heyecanlandım ki, rabbime şükürler olsun, değerin düşük değil cnm merak etme. M miyaz senin kaçtı cnm, o da üzülüyordu düşük diye, benim de 72 Di. Oda düşük ona kalırsa. Önemli olsa n erttı mı arttı.şu an var ya mesajlsafln anlatamıyorum ki heyecanımı, sıkı sıkı sarılıp çığlık atmak istto insanRabbim inşallah tamamına erdirsin, değerinde çok güzel artsın inş, Rabbim güzel gönlüne göre versin
Ayy canım ne çok sevindim anlatamam değerinin iki güne bir iki katı artması önemli. İnşallah tekrar kan verdiginde iki katı artacak ve için rahatlayacak. Rabbim yüzüne gulecek hayırlısıyla.
ablaa çok heyecanlandım değerin güzel maşallah ya bi daha iki gün sonra mı kan vereceksin..doktor değere ne dedi..
Hayırlı olsun ablacım o büyür inşallah çok sevindim valla elhamdulillah
Ayy abla kırk kez girip baktım neredeyse bildirim var mı diye etiketlendiğim halde bildirim gelmemiş sinir şey ya. Çok sevindim hayırlı olsun çok güzel bi haber yaşasın darısı isteyen herkese evvela burdakilere sonuca takılma bence benim 18.72 idi bak haftaya pazar 4 aylık oluyoruz hayırlısıyla değerin düşüklüğüne değil iki katı arttıp artmaması önemli olan ki artacakta bence ayy bu pis bulantıların üzerine çok iyi geldi bu haber gözlerim açıldı
Canım benim 18.72 idi ben rahattım aslında ya taki bizim akraba değerin çok düşük işte kimyasal vs diyene kadar eşim bile yanımdaydı da etkilendi bu konuşmadan adamın sevinci kursağında kaldı resmen sonra dedim bir kez dinledim gaflete düştüm tekrarı yok bi daha olmaz iki gün sonra kan verdim iki katından fazla artmıştı çok şükür bir hafta sonra hastaneye gittiğimde 2400 lerde idi :) yani insanları çokta bi takmamak lazımmış bir kez daha anlamış olduk herşey allahtan evvela eşimin sonra sizlerin desteğiyle umursamadım eskisi kadar geçti gitti A anneveoglusu seninde artacak allahın izniyle
Fulya çok sevindim canım hayırlı bir şekilde kucağına almakta nasip olsun inşaallah gözünaydın
Selam kızlar uzun zaman oldu yağmur haber verince yazmak istedim tebrik ederim Fulya abla çok ama çok sevindim A anneveoglusu maşallah Doğum yapmışsınız bile diğerleri de büyütmüş bebişlerini Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın..
A anneveoglusu hayırlı uğurlu olsun çok sevindim fulyam Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. değer düşük diye vesvese yapma Allahın izniyle katlanarak artacak..
Canım ben 5.8 le hamile kaldığımı öğrendim.. Hiç umutsuzluğa kapılma inş kat kat artacak annesi hadi bakalım Rabbim büyük
Kötüyü getirme aklına abla artacak o değer allahın izniyle geçmişe takılma zordu yıprandın ama geçti gitti bu iyi olacak şimdiye bakalım eskiyle kıyaslama düşük başlar bi bakmışsın artmışta dört aylık olmuşsun benim gibi :).. umarım senin bulantıların olmaz rahat bi hamilelik geçirirsin ben şuan inanki daha hamileliğimi tam anlamış değilim bulantılardan bi geçsede şu sıpayı az bi hissetsem sevsem birazcık diyorum ama geçtiğide yok bekliyoruz bakalımHepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun başta değere canım sıkıldı yalan yok Ama şu bir gerçek daha yüksek bekliyordum yüzlerde falan geçen seneki düşük değer ile baslabaş dış gebelik süreci sanırım ben de kötü hisler bırakmış yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum doktorum ile görüştüm Fenadeğil ortalarda deger dedi pazartesi tekrarla dedi testi
Ïnşallah pazartesi ve sonrasında da değerlerim yükselir saglikla kendimi hissediyorum Öncelikle verdiğiniz destek için sonsuz teşekkür ederim Allah razı olsun
Maşallah cnm senin de baya büyümüş geçer elbet bulantıların Allah sağlık versin zaman çok hızlı.. cinsiyeti belli mi cnmKötüyü getirme aklına abla artacak o değer allahın izniyle geçmişe takılma zordu yıprandın ama geçti gitti bu iyi olacak şimdiye bakalım eskiyle kıyaslama düşük başlar bi bakmışsın artmışta dört aylık olmuşsun benim gibi :).. umarım senin bulantıların olmaz rahat bi hamilelik geçirirsin ben şuan inanki daha hamileliğimi tam anlamış değilim bulantılardan bi geçsede şu sıpayı az bi hissetsem sevsem birazcık diyorum ama geçtiğide yok bekliyoruz bakalım
Evet büyüyor teyzesi. Amin cümlemize sağlık versin şu bulantılar bi geçsin ufaktan bişeyler almaya başlayayım diyorum. Daha belli değil haftaya cumaya kontrolüm var bakalım belli olur o zaman inşallah canım sen ne yaptın var mı tedavi vsMaşallah cnm senin de baya büyümüş geçer elbet bulantıların Allah sağlık versin zaman çok hızlı.. cinsiyeti belli mi cnm
Maşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah Biz geçen ay bulunduğum şehirde tüp bebek denedik taze transfer oldu tutunmadı ne yazık ki şimdi rapor çıkartmaya çalışıyorum İstanbul da bir yerde tekrar denemeye niyetlendikEvet büyüyor teyzesi. Amin cümlemize sağlık versin şu bulantılar bi geçsin ufaktan bişeyler almaya başlayayım diyorum. Daha belli değil haftaya cumaya kontrolüm var bakalım belli olur o zaman inşallah canım sen ne yaptın var mı tedavi vs
Amin canım. Darısı sizlere inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olsun hep. İnşallah halledersin raporu bebişinde bu kez tutunur allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla tez zamandaMaşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah Biz geçen ay bulunduğum şehirde tüp bebek denedik taze transfer oldu tutunmadı ne yazık ki şimdi rapor çıkartmaya çalışıyorum İstanbul da bir yerde tekrar denemeye niyetlendik
Allah razı olsun canım darısı sana olsunA anneveoglusu canımmm çok sevindimmmm. Allah kat kat artırsın inşallah değerini. Çok mutlu oldum.
Amin cnmAmin canım. Darısı sizlere inşallah güzel haberlerinizi almak nasip olsun hep. İnşallah halledersin raporu bebişinde bu kez tutunur allah aratmasın isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda
Canım inşaallah hayırlı bir şekilde doğum yapar evladını kucağına alırsınKızlar benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı dua edin inşallah hayırla kurtulayım
Allahım kolaylıklar versin canımmmm bir avazda kurtul inşallah dualarım seninle..Kızlar benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı dua edin inşallah hayırla kurtulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?