- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.781
Canım bir avazda kurtul insallah sağlıkla doğum oldumu acabaKızlar benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı dua edin inşallah hayırla kurtulayım
Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu canım. Bir avazda doğum yaparsın inşallah.Kızlar benim suyum geldi hastaneye yatışım yapıldı dua edin inşallah hayırla kurtulayım
Ayyy çok şükür gözün aydın canım geçmiş olsunKızlar yazamadım ben doğurdum çok şükür. . Sabah 6 da suni sancı taktılar 12.30 da kucağıma aldım elhamdülillah zor bir süreç ti dikişler fazla biraz ama ikimizde iyiyiz haber vereyim dedim hepinize çok teşekkür ederim
Gözün aydın canım geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Sıra bana geliyor galiba şimdiden korku sarmaya başladı beni.Kızlar yazamadım ben doğurdum çok şükür. . Sabah 6 da suni sancı taktılar 12.30 da kucağıma aldım elhamdülillah zor bir süreç ti dikişler fazla biraz ama ikimizde iyiyiz haber vereyim dedim hepinize çok teşekkür ederim
Kızlar yazamadım ben doğurdum çok şükür. . Sabah 6 da suni sancı taktılar 12.30 da kucağıma aldım elhamdülillah zor bir süreç ti dikişler fazla biraz ama ikimizde iyiyiz haber vereyim dedim hepinize çok teşekkür ederim
verdim canım şükür 112 çıktıA anneveoglusu ne yaptın fulya abla kan verdin mi tekrar..
verdim canım şükür 112 çıktı
çok şükür iyi canım darısı sana ardemir/arzu halim rabbime malum/arzusüpeerr abla ya hamilesin yani inanmıyorum nasıl sevindim anlatamam çok şükür ya.iyi gidiyor yani değer dimi pek anlamıyorum ben artışları..
Çok şükür canım, MaşaAllah çok güzel artmış, Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel yaa çok mutlu oldum.verdim canım şükür 112 çıktı
Gözünaydın canım, çok şükür kavuşmuşsun bebeğine. Çok şükür bu günlerimize. Sağlıkla büyütelim inş bebişlerimizi hep beraber. Rabbimisteyeherkesenasipetsin. Sırada arzu, ebru var inşKızlar yazamadım ben doğurdum çok şükür. . Sabah 6 da suni sancı taktılar 12.30 da kucağıma aldım elhamdülillah zor bir süreç ti dikişler fazla biraz ama ikimizde iyiyiz haber vereyim dedim hepinize çok teşekkür ederim
çok şükür iyi canım darısı sana ardemir/arzu halim rabbime malum/arzu
burcuya ebruya olsun inşallah
Gözün aydın duygucum Allah sağlıkla sıhhatle sevgiyle büyütmeyi nasip etsin.. çok geçmiş olsun Hoş geldi kuzuKızlar yazamadım ben doğurdum çok şükür. . Sabah 6 da suni sancı taktılar 12.30 da kucağıma aldım elhamdülillah zor bir süreç ti dikişler fazla biraz ama ikimizde iyiyiz haber vereyim dedim hepinize çok teşekkür ederim
verdim canım şükür 112 çıktı
Ay maşallah sübhanallah fulyam çok çok çok sevindim Allahın izniyle 2018 bitmeden yeniden annesinçok şükür iyi canım darısı sana ardemir/arzu halim rabbime malum/arzu
burcuya ebruya olsun inşallah
Canım sağolasın allah seninde gönlüne göre versin senin değerler nolduAyyy çok şükür gözün aydın canım geçmiş olsun
Allah analı ve babalı büyütsün inşallah dinine
ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah
Amin canım darısı bütün isteyenlere inşHayırlı olsun canım sağlıkla doğdu ya ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Sağol canım hiç korkma inş sen kendi sancınla doğurırsun yeter ki ikinizde sağlıklı olun herşey unutuluyorGözün aydın canım geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Sıra bana geliyor galiba şimdiden korku sarmaya başladı beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?