2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ayyy çok şükür gözün aydın canım geçmiş olsun
Allah analı ve babalı büyütsün inşallah dinine
ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah

Gözün aydın canım geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah. Sıra bana geliyor galiba şimdiden korku sarmaya başladı beni.

Hayırlı olsun canım sağlıkla doğdu ya ne güzel Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

süpeerr abla ya hamilesin yani inanmıyorum nasıl sevindim anlatamam çok şükür ya.iyi gidiyor yani değer dimi pek anlamıyorum ben artışları..
çok şükür iyi canım darısı sana ardemir/arzu halim rabbime malum/arzu
burcuya ebruya olsun inşallah

Gözünaydın canım, çok şükür kavuşmuşsun bebeğine. Çok şükür bu günlerimize. Sağlıkla büyütelim inş bebişlerimizi hep beraber. Rabbimisteyeherkesenasipetsin. Sırada arzu, ebru var inş

Gözün aydın duygucum Allah sağlıkla sıhhatle sevgiyle büyütmeyi nasip etsin.. çok geçmiş olsun Hoş geldi kuzu
verdim canım şükür 112 çıktı

çok şükür iyi canım darısı sana ardemir/arzu halim rabbime malum/arzu
burcuya ebruya olsun inşallah
Ay maşallah sübhanallah fulyam çok çok çok sevindim Allahın izniyle 2018 bitmeden yeniden annesin sağlıkla gelsin kuzu..
Bizler içinde devam.. bir tek biz kaldık ebru_can_ebru Halim rabbime malum Y yumyumyumiyum ve ben Dilerim tez zamanda biz de size katılırız ve sizi sevindiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…