2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

amin canım darısı bizlere olsun hepimiz muradımıza erelim hayırlısıyla..

Güzel haberler hep ardı ardına geliyor Bizimkiler de birbirinin arkasına sıra sıra gelecek inşallah.. ben inanıyorum
evet gelsin sağlıkla bebişler rabbim burda ezan okunuyor nerde evlad hasreti çeken varsa sağlıkla nasip etsin inşallah

evet gelsin sağlıkla bebişler rabbim burda ezan okunuyor nerde evlad hasreti çeken varsa sağlıkla nasip etsin inşallah
Allah bin kere razı olsun Bu ara çok sıkıştırıyor evlat özlemi Hafif karamsarlığa kapılmaya başlamıştım ki senin haberin bana yeniden umut oldu O sadece senin bebişin değil ona göre fulyam

Güzel haberler hep ardı ardına geliyor Bizimkiler de birbirinin arkasına sıra sıra gelecek inşallah.. ben inanıyorum
Aynısını düşündü m cnm, ard arda geliyo güzel haberler. Bi dönem sessizlik oluyo, sonra peşpese güzel haberler. İnşallah şimdide gelecek sizden güzel haberler

Aynısını düşündü m cnm, ard arda geliyo güzel haberler. Bi dönem sessizlik oluyo, sonra peşpese güzel haberler. İnşallah şimdide gelecek sizden güzel haberler
Inşallah sakinem Canı yürekten kendim için ne kadar istiyorsam inan arkamda kalanlardan da o kadar çok istiyorum
Sizler doğururken dokuz doğuruyorum
Sizler test yaparken heyecanlanıyorum
Kurban olduğum mevlam inşallah sizlerin sevincine bizim sevincimizi katık edecek Buralar hep bebek sohbetiyle dolup taşacak..

Ben de varım demirbaş olarak cnm :) Fulya abla çok sevindim artışın çok güzel maşallah Allah sağlıkla devamını getirsin A anneveoglusu .. maşallah cnm Güle güle büyütün bebeğinizi sağlıkla sweetdreams1985

Bak bu bir işaret bence burcucum Senide emeline kavuşmuş saymışım Inşallah içime doğmuştur
Az kaldı az.. o haberlerle yeniden açacak içimizde bahar çiçekleri

Bak bu bir işaret bence burcucum Senide emeline kavuşmuş saymışım Inşallah içime doğmuştur
Az kaldı az.. o haberlerle yeniden açacak içimizde bahar çiçekleri
İnşallah cnm ya bu aralar çok stresliyim nasip bakalım Allah herkesin gönlüne göre versin

Ahh arzucum bazen umutlu oluyorum bazen salıyorum kendimi ama olacak Allahın izniyle sadece doğru zamanı bekliyor Rabbim..
bakalım bende tüp bebeğe başlayacağım bi daha ki ay yarın kontrolüm var kısmet belki benimde ilk seferde olur Fulya abla ayağını sürtmüştür

Sürüdü sürüdü bak görürsün.. peşi peşine gelecek mutlu haberler.. yarın için Allah yar ve yardımcın olsun Dilerim o ay bu aydır sende sevindirirsin bizi.. olmadı öteki ay.. inanıyoruz hep birlikte..
Bu arada sevonun internetinde sorun var mesaj yazamıyor kk ya.. en son konuştuğumda fena değildi..

sağol canm Allah razı olsun sorun çıkmaz inş da bu ay yaparız bakalım yarın ne diyecek doktor.

sağol canm Allah razı olsun sorun çıkmaz inş da bu ay yaparız bakalım yarın ne diyecek doktor.
Şimdi cevap ne gelirse gelsin enseyi karartmıyoruz kuzu.. bak Fulya ya.. kaç ay ertelendi transfer işi.. Sonuç?
O yüzden bu ay olmazsa önümüzdeki ay bir bakmışız ki değerim şu değerim bu muhabbeti çevirmeye başlamışız

Aynen cnm ben acele ettim tüp bebek için istedim hemen olsun ama olmadı nasipten ötesi yok acele etmeden beklemek lazım mucizeyi

[
inşallah canm inşallah ne diyelim kısmet bakalım zaman neler gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…