- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Canım Ahh o morfoloji yaktı benşeşine Çakşır suyu al içsin, araştır hiç bi zararı olan bişeydeğil. Aksine faydası var. Düşükse bile 5 şişeden sonra yükseliyor demişti bizim aktar. Bi kavanoz keçiboynuzu soğuk pres. 5.şişe bitti hamile kaldım çok şükür. Al içsin. Aklında kalmamış olur
Sağolasın canımAynen öyle canım Rabbimden isteyeceğim her ezan okunduğunda bile duamçocuk :) bu arada duanı okudum Allâh kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin kuzum Allah razı olsun
Allah razı olsun canım benim Allah kabul etsin ablam
Teşekkür ederim ablacım Allah kabul etsin Allah razı olsun canımebru_can_ebru aşkım senin duanıda okudum allah kabul etsin
Cümlemizden kuzucum seviliyorsunTeşekkür ederim ablacım Allah kabul etsin Allah razı olsun canım
Sağolasın canımburciss canm seninkini okumltum Allah kabul etsn gönlünce versn inşallah
P pastadelisi senn duanı da okudum canmcım.
Sennkini okuyorm şimdide canmHalim rabbime malum
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda yapanlar oldumu hiçbu uygulamayıRabbi la tezerni ferden ve ente. hayrul varisin kızlar sizde gördünüz mü bilmiyorum ama Facebook ta bir molla kadın ona canlı yayında bebeğim olmuyor ne yapayım diye sorunca ada bu duayı gece iki rekat namazın sonunda 41 kere secdede oku diyor 22.23 aile kısır diye teşhis konmuş onların hepsinin çocuğu olmuş Molla benimde olmuyordu bu duayı okudum oldu diyor yapalım mı ne dersiniz
Ben ilk duydum canım şimdi yapmadım daArkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda yapanlar oldumu hiçbu uygulamayı
Sağol canım güzel dileklerin içinDoğum günün olduğunu bilmiyordum Rabbim sağlıklı mutlu ve tazecik bebekli bi ömür nasip etsin inş
İnşallah bebistendir canım@ardemirebru_can_ebru kızçeler hayrdr neden zaman geçmiyo bugün size bakimm ?
Valla kzlr benmde bugün güğüslerde dolgunlşma ve göğüs ucnda acı var bu neydiki ya ?
İnşallah bebistendir canım
Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda yapanlar oldumu hiçbu uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?