- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.821
Rabbim hayırlı evlat etsin inşaallah gözünaydınKızlar yazamadım ben doğurdum çok şükür. . Sabah 6 da suni sancı taktılar 12.30 da kucağıma aldım elhamdülillah zor bir süreç ti dikişler fazla biraz ama ikimizde iyiyiz haber vereyim dedim hepinize çok teşekkür ederim
Fulişşşşşşşşşş canım çok sevndm sonunda beee elhamdülillah hayrlısyla sağlıkla ilerlesn inşallah gözün aydn.darısı diğer arkdşlara inşallah.Nasılsınız taze anne kizcenin adı ne oldu
Canm duygucm mşallah gözün aydn sürecn baya hızlı ilerlemiş çok şükür :) benmki baya uzundu.Kavştun kuzuna o nasıl iyimi sen naslsn.Nası bi duygudasnKızlar yazamadım ben doğurdum çok şükür. . Sabah 6 da suni sancı taktılar 12.30 da kucağıma aldım elhamdülillah zor bir süreç ti dikişler fazla biraz ama ikimizde iyiyiz haber vereyim dedim hepinize çok teşekkür ederim
Arzuşm yazmşsn yine gözlerimi doldurdn içimi titrettn yine.Sürüdü sürüdü bak görürsün.. peşi peşine gelecek mutlu haberler.. yarın için Allah yar ve yardımcın olsun Dilerim o ay bu aydır sende sevindirirsin bizi.. olmadı öteki ay.. inanıyoruz hep birlikte..
Bu arada sevonun internetinde sorun var mesaj yazamıyor kk ya.. en son konuştuğumda fena değildi..
Aynen kuzucum.. doğumun düğünün ölümün günü belli.. yırtınsak da değiştiremiyoruz Rabbim çok bekletmesin diye dilemekten başka çaremiz yok.. ama inanıyorum ben Rabbim bizi çok bekletmeyecek neden biliyor musun? Çünkü burada birbiriyle bir kez bile karşılaşmamış ama birinin sevinciyle kilometrelerce öteden şükür Rabbim diye içi pır pır eden koca koca yürekler var da ondan.. inancım tam..Aynen cnm ben acele ettim tüp bebek için istedim hemen olsun ama olmadı nasipten ötesi yok acele etmeden beklemek lazım mucizeyi
Hayırlısı olsun inşallah canım benim..[
inşallah canm inşallah ne diyelim kısmet bakalım zaman neler gösterecek.
Yerim seni de gözlerini de o hafsanur sultanını da.. canım benim..Fulişşşşşşşşşş canım çok sevndm sonunda beee elhamdülillah hayrlısyla sağlıkla ilerlesn inşallah gözün aydn.darısı diğer arkdşlara inşallah.
Bende şifreyi kaybettm ne kadr oldu giremiyorm yaa sonunda geldm.Kızımızın ismi Hafsanur oldu ablacm bende şükür iyiyim.Ama psikolojk olark biras garibim abla ya sürekli bi kaygı endişe bide bebişi paylaşamıyorm ben ya nası anlatsm bilmiyom abla özellkle eşmn ailesne karşı çok garip normal mi bilmiyormyani içten içe oluyo bunlar hep
Canm duygucm mşallah gözün aydn sürecn baya hızlı ilerlemiş çok şükür :) benmki baya uzundu.Kavştun kuzuna o nasıl iyimi sen naslsn.Nası bi duygudasn
Arzuşm yazmşsn yine gözlerimi doldurdn içimi titrettn yine.Allahm hasretine kvşturacak inşallah...
İnşallah amin cnm Rabbim dualarımızı kabul eylesin isteyen herkese bekletmeden kavuştursunAynen kuzucum.. doğumun düğünün ölümün günü belli.. yırtınsak da değiştiremiyoruz Rabbim çok bekletmesin diye dilemekten başka çaremiz yok.. ama inanıyorum ben Rabbim bizi çok bekletmeyecek neden biliyor musun? Çünkü burada birbiriyle bir kez bile karşılaşmamış ama birinin sevinciyle kilometrelerce öteden şükür Rabbim diye içi pır pır eden koca koca yürekler var da ondan.. inancım tam..
Aynen kuzucum.. doğumun düğünün ölümün günü belli.. yırtınsak da değiştiremiyoruz Rabbim çok bekletmesin diye dilemekten başka çaremiz yok.. ama inanıyorum ben Rabbim bizi çok bekletmeyecek neden biliyor musun? Çünkü burada birbiriyle bir kez bile karşılaşmamış ama birinin sevinciyle kilometrelerce öteden şükür Rabbim diye içi pır pır eden koca koca yürekler var da ondan.. inancım tam..
Hayırlısı olsun inşallah canım benim..
Yerim seni de gözlerini de o hafsanur sultanını da.. canım benim..
Amin inşallah
Çok normal ufaklığı paylaşmıyorsun birde hormonların değişken bu dönemde bende de olmuştu aman dikkat eşinle ve ailesi ile sorun olmasın bu duygu değişikliğiFulişşşşşşşşşş canım çok sevndm sonunda beee elhamdülillah hayrlısyla sağlıkla ilerlesn inşallah gözün aydn.darısı diğer arkdşlara inşallah.
Bende şifreyi kaybettm ne kadr oldu giremiyorm yaa sonunda geldm.Kızımızın ismi Hafsanur oldu ablacm bende şükür iyiyim.Ama psikolojk olark biras garibim abla ya sürekli bi kaygı endişe bide bebişi paylaşamıyorm ben ya nası anlatsm bilmiyom abla özellkle eşmn ailesne karşı çok garip normal mi bilmiyormyani içten içe oluyo bunlar hep
Canm duygucm mşallah gözün aydn sürecn baya hızlı ilerlemiş çok şükür :) benmki baya uzundu.Kavştun kuzuna o nasıl iyimi sen naslsn.Nası bi duygudasn
Arzuşm yazmşsn yine gözlerimi doldurdn içimi titrettn yine.Allahm hasretine kvşturacak inşallah...
iyiyim şükür bir sıkıntım yok göbeğim şiş ilaçların etkisi ile toto iptal iğneden top top allah kuvvet veriyor
iyiyim şükür bir sıkıntım yok göbeğim şiş ilaçların etkisi ile toto iptal iğneden top top allah kuvvet veriyor
evet canım kan vereceğim inşallah güzel çıkar
yumurta geliştirme döneminde karından yapılan iğneleri ben kendim yaptımyaa o kadar etkiliyor mu vücudu tedaviden çekiniyorum biraz abla..iğneleri kendin mi vuruyordun..
inşallah değerin de kat be kat artmıştır sonu güzel oldu
yumurta geliştirme döneminde karından yapılan iğneleri ben kendim yaptım
ama transferden 5 gün öncçe progestran iğne başladı halen devam ediyor o iğneyi eşim yapıyor benim allah razı olsun dikkatlice yapıyor ona reğmen toto iptal
gelişmeleri yaz arkadaşımoo baya sürüyor kalçadan iğne o zaman en korktuğum iğneler zaten benimde Allah yardımcım olsun ne diyim..bugün iş çıkışı randevum var muayene olucam inş transfere engel bi durum yoktur içerde..
Maşallahhhhh ablacımmm çok seviniyorum senin adına elhamdulillahÇok normal ufaklığı paylaşmıyorsun birde hormonların değişken bu dönemde bende de olmuştu aman dikkat eşinle ve ailesi ile sorun olmasın bu duygu değişikliği
Adıyla yaşasın meleğin canım kokla gıdığından benim için
allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm canım darısı diğer kızlara olsun
Çok normal ufaklığı paylaşmıyorsun birde hormonların değişken bu dönemde bende de olmuştu aman dikkat eşinle ve ailesi ile sorun olmasın bu duygu değişikliği
Adıyla yaşasın meleğin canım kokla gıdığından benim için
allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm canım darısı diğer kızlara olsun
Kuzum lohusalık psikolojisi çok farklı öyle olman normal kendini sıkma İnan geçici bir süreç bu inanıyorumAbla doğru diyosn ama işte elmde olmuyo o gün eşim çok üzüldü onu çok kırdm sonçta onlarda onun ailesi.Bende eşimi üzmeyi asla istemem hakkını ödeyemem snra ondan özür diledm snra da daha dikkat etmeye çalşıyorm
Kuzum lohusalık psikolojisi çok farklı öyle olman normal kendini sıkma İnan geçici bir süreç bu inanıyorum
sen napıyosn doktora gttn mi ablaGünaydınlar hanımlar güzel bir gün olması dileğiyle
@sweetdreams1985 taze anne nasılsınız kuzunla
M miyaz sen nasıl oldun güzelim
ardemir inşallah sen ve diğer kızlara umut olurum 40 yaşında zorlu bir süreçle bu evladı sağlıkla kucağıma alırsam sizler gençceciksiniz daha çok sanşısınız var emin olun rahat olun mucizeleri inşallah göreceğiz tek tek burda
burciss sen neler yapıyorsun canım
Y yagmur_20 hamişlik nasıl gidiyor canım
iyiyim taze anne sen nasılsın :))Öyle öyle canım inşallah
sen napıyosn doktora gttn mi abla
İyi olmaya çalışıyorum abla yine bugünümüze çok şükür mesaj yazamıyorum ya vallahi on dakikayı aşkın bi süredir mesaj yazacam diye uğraşıyorumGünaydınlar hanımlaar güzel bir gün olması dileğiyle
@sweetdreams1985 taze anne nasılsınız kuzunla
M miyaz sen nasıl oldun güzelim
ardemir inşallah sen ve diğer kızlara umut olurum 40 yaşında zorlu bir süreçle bu evladı sağlıkla kucağıma alırsam sizler gençceciksiniz daha çok sanşısınız var emin olun rahat olun mucizeleri inşallah göreceğiz tek tek burda
burciss sen neler yapıyorsun canım
Y yagmur_20 hamişlik nasıl gidiyor canım
canım benim yaa kıyamam allah güç versin sanadaİyi olmaya çalışıyorum abla yine bugünümüze çok şükür mesaj yazamıyorum ya vallahi on dakikayı aşkın bi süredir mesaj yazacam diye uğraşıyorumbendecuma gidecem kontrole nasipse bakalım ne diyecek dojtor yine yatıralım demez umarım akşamları çok fena oluyorum özelliköe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?