2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ben de iyiym abla çok şükür.Bu ara herşey üst üste geliyo ya biras skntılı bi süreç bebek dışında da.Hcg nin yükselmesn çok sevndm taze hamiş seni :)))) evet bi 10 15 gün beklersn ablacm olsn sağlkla gelsn kuzun

canım şunu bil lohusalık döneminde aileler arasında yanlış anlaşmalar çiftler arasında da olur
yeni annelik dönemini güzel hatırlayacak şekilde yaşa gerginliklerden uzak dur meleğine yoğunlaş
kimseyi görme duyma sana tavsiyem ve herkesi en kısa zamanda evine yolla kendini iyi hissediyorsan gerek yok kalabalığa

teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler süreç canım benim

Aynen öyle abla bnde insanlardan kalabalktn uzak kalmak istiyorm eşimn akrabalarıda geln giden o kdr çok ki bunalıyorm.evimize geçnce çok rahatladk cidden

iyiyim fulya abla iste kusmali bulantili geciyor biraz su siralar ama bugunumuze sukur genede sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Kızlar dünden beri kahverengi lekelenme var hiç kesilmedi
Dr istemedi ama ben HCG değerini merak ediyorum o yüzden kan testi vereceğim
En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah

benimde kahve lekelenmem olmustu ogrendikten sonra fulya abl doktor kirmizi olmadigi surece sorun yok demisti ama yerlesme suresince olabiliyor dedi iyi dusun iyi olsun insaallah

bişey olmaz Allahın izniyle hayırlısı olsun fulya abla sonuçtan bizi haberdar et olur mu..

merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun

Fulya canim üzüldüm ama inşaallah rabbim hayırlarla karşılar seni Canım senin bir mucizen var zaten rabbim ona hayırlı uzun ömür versin .bizden senden çok şey öğrendik bizi habersiz bırakma

Ablaa çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum allah olanı bağışlasın acısını göstermesin. İnşallah rabbim katından sana bi mucize daha verir merakta bırakma beni

Fulya ablacim çok üzüldüm inan ama vardır bunda da bir hayır diyelim teselli bulalım. Rabbim evladina sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah. Bizi burda habersiz bırakma emi özlettirme kendini.

ablacım ne desek boş hiç bişeyin sonu değil hayırlısı böyleymiş demekki takdir elimizden bişey gelmiyor..Rabbim oğluna hayırlı ömürler versin sizi birbirinize bağışlasın..hepten de gitme fulya abla habersiz bırakma bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…