- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.841
Amin ablacım allah razı olsun . sen nasılsıncanım benim yaa kıyamam allah güç versin sanada
iyiyim taze anne sen nasılsın :))
yok canım dr sağlıklı HCG artışı varmı diye 3. kez kan istemişti benden verdim az önce çıktı yükselmiş şükür drdan haber bekliyorum daha kese görünmez sanırım gelecek hafta cumaya gideriz kese görmeye
iyiyim şükür canım bu güneAmin ablacım allah razı olsun . sen nasılsın
canım şunu bil lohusalık döneminde aileler arasında yanlış anlaşmalar çiftler arasında da olurBen de iyiym abla çok şükür.Bu ara herşey üst üste geliyo yabiras skntılı bi süreç bebek dışında da.Hcg nin yükselmesn çok sevndm taze hamiş seni :)))) evet bi 10 15 gün beklersn ablacm olsn sağlkla gelsn kuzun
canım şunu bil lohusalık döneminde aileler arasında yanlış anlaşmalar çiftler arasında da olur
yeni annelik dönemini güzel hatırlayacak şekilde yaşa gerginliklerden uzak dur meleğine yoğunlaş
kimseyi görme duyma sana tavsiyem ve herkesi en kısa zamanda evine yolla kendini iyi hissediyorsan gerek yok kalabalığa
teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler süreç canım benim
iyiyim fulya abla iste kusmali bulantili geciyor biraz su siralar ama bugunumuze sukur genede sen nasilsin nasil hissediyorsun kendiniGünaydınlar hanımlar güzel bir gün olması dileğiyle
@sweetdreams1985 taze anne nasılsınız kuzunla
M miyaz sen nasıl oldun güzelim
@ardemir inşallah sen ve diğer kızlara umut olurum 40 yaşında zorlu bir süreçle bu evladı sağlıkla kucağıma alırsam sizler gençceciksiniz daha çok sanşısınız var emin olun rahat olun mucizeleri inşallah göreceğiz tek tek burda
burciss sen neler yapıyorsun canım
Y yagmur_20 hamişlik nasıl gidiyor canım
rahat ol kendini bunaltma arkadaşım tadını çıkarAynen öyle abla bnde insanlardan kalabalktn uzak kalmak istiyorm eşimn akrabalarıda geln giden o kdr çok ki bunalıyorm.evimize geçnce çok rahatladk cidden
kendimi iyi hissediyorum şükür kasık ağrısı variyiyim fulya abla iste kusmali bulantili geciyor biraz su siralar ama bugunumuze sukur genede sen nasilsin nasil hissediyorsun kendini
rahat ol kendini bunaltma arkadaşım tadını çıkar
insaallah seninkide guzel gecsin fulya ablakendimi iyi hissediyorum şükür kasık ağrısı var
seninde güzel geçsin inşallah
İyiyim Fulya ablacım sağolasın sizin haberlerle mutlu oluyorum maşallahh.. Allah isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallahGünaydınlar hanımlar güzel bir gün olması
burciss sen neler yapıyorsun canım
benimde kahve lekelenmem olmustu ogrendikten sonra fulya abl doktor kirmizi olmadigi surece sorun yok demisti ama yerlesme suresince olabiliyor dedi iyi dusun iyi olsun insaallahGünaydın hanımlar hayırlı cumalar
Kızlar dünden beri kahverengi lekelenme var hiç kesilmedi
Dr istemedi ama ben HCG değerini merak ediyorum o yüzden kan testi vereceğim
En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar
Kızlar dünden beri kahverengi lekelenme var hiç kesilmedi
Dr istemedi ama ben HCG değerini merak ediyorum o yüzden kan testi vereceğim
En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah
Fulya canim üzüldüm ama inşaallah rabbim hayırlarla karşılar seni Canım senin bir mucizen var zaten rabbim ona hayırlı uzun ömür versin .bizden senden çok şey öğrendik bizi habersiz bırakmamerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Ablaamerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Fulya ablacim çok üzüldüm inan ama vardır bunda da bir hayır diyelim teselli bulalım. Rabbim evladina sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah. Bizi burda habersiz bırakma emi özlettirme kendini.merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?