- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.861
Ablaaa nası ya nası oldu ki lekenlenme snrası mı oldu merakta bırakma bizi lütfen şuan çok şaşknm ne diyeceğimi bilmiyorm yamerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Çok zor bir durum Fulya Ablacım ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versinmerhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Yaaaa o kadar uzuldum ki elim ayagim bosaldi resmen.rabbim herseyln hayirlisini verir biliyorm ama inan ne diyecegimi bilemedlm.rabbim insallah sana kat kat guzel mutluluklar yasatsin.insallah hic beklemedigin anda gelsin mucizen.merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Çok üzgünüm inan karşılayacak kelimem yok.. başka türlü olmasını isterdik hepimiz ama Allahın takdiri ne diyelim fulyam? Biraz toparlayınca lütfen geri gel Habersiz bırakma bizi..merhabalar arkadaşlar ben maalesef bu gün mucizemi kaybettim dr ilaçları bıraktırdı inşallah bu sayfadan daha çok güzel haberler alırım ama ben tüp bebek sürecini bitiriyorum. hepinizi tek tek öpüyorum sizden çok şey öğrendim arada yazarım sizlere allaha emanet olun
Amiinnn allah razı olsun balım darısı sizlere inşallah güzel haberlerinizle ienlensin buralar peş peşe gelsin haberleriniz rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın sizleri çok seviyorum canı gönülden diliyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olsun tez vakitteMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi@miyaz
Allah razı olsun cnm benim amin inşallahAmiinnn allah razı olsun balım darısı sizlere inşallah güzel haberlerinizle ienlensin buralar peş peşe gelsin haberleriniz rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın sizleri çok seviyorum canı gönülden diliyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olsun tez vakitte
Aaaa hayirlosi olsun cnm.bi de oglummuz olsun;-)cok sukur bu gunlere.insallh guzel haberlwrin devami gelsin.Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah doktora gittim bugün nasipse oğlum olacakmış Y yumyumyumiyum
Allah razı olsun balım sağolasın darısı size isteyen herkese inşallah tez vakitte hayırlısıyla
Sağol kuzu alllah razı olsun. Amiiinnn inşallaahAaaa hayirlosi olsun cnm.bi de oglummuz olsun;-)cok sukur bu gunlere.insallh guzel haberlwrin devami gelsin.
Allah razı olsun canımcım amin inşallah darısı sizlere tez vakitteHayırlı olsun sevgül kucaginada almak nasip olsun inşaallah
Maşallah canım oğluma arkadaş geliyor rabbim hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ogullarimiza.Merhaba kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah doktora gittim bugün nasipse oğlum olacakmış Y yumyumyumiyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?