2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Ablaaa nası ya nası oldu ki lekenlenme snrası mı oldu merakta bırakma bizi lütfen şuan çok şaşknm ne diyeceğimi bilmiyorm ya

Çok zor bir durum Fulya Ablacım ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin

Yaaaa o kadar uzuldum ki elim ayagim bosaldi resmen.rabbim herseyln hayirlisini verir biliyorm ama inan ne diyecegimi bilemedlm.rabbim insallah sana kat kat guzel mutluluklar yasatsin.insallah hic beklemedigin anda gelsin mucizen.

Kızlar merhaba mesajlarınızı okudum ama cvp yazma fırsatı olmadı çok şükür ikimizde iyiyiz zor bi doğum oldu 4-5 GUN hareket etmekte zorlandım....şimdi bebekte sarılık vr onu atlatmaya çalışıyorum fırsat buldukça yazacağım öpüyorum hepinizi

Çok üzgünüm inan karşılayacak kelimem yok.. başka türlü olmasını isterdik hepimiz ama Allahın takdiri ne diyelim fulyam? Biraz toparlayınca lütfen geri gel Habersiz bırakma bizi..

A anneveoglusu fulya canım sabah okudum yazını bende gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.. Çok zor bi durum evladını kaybetmiş biri olarak bunu hissediyorum seninle. . Rabbim herşeyin hayırlısını versin ama hemen pes etme senin yumurta rezervi çok iyi şu an,moral olarak belki kendini iyi hissetmiyorsun ama bence toparlandığın zaman bu olumsuz fikirlerinden vazgeçeceksin .. Kendine çok iyi bak allah yar ve yardımcın olsun canım

Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi @miyaz
Amiinnn allah razı olsun balım darısı sizlere inşallah güzel haberlerinizle ienlensin buralar peş peşe gelsin haberleriniz rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın sizleri çok seviyorum canı gönülden diliyorum hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarınız olsun tez vakitte

Allah razı olsun cnm benim amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…