2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Hayırlı olsun abla gülerek sağlıkla büyüt inşallah
Allah razı olsun balım darısı sizlere inşallah rabbim sabrınızı arttırsın ve güzel evlatlar versin bana dilediğinizin daha iyisi daha güzeli sizlerin olsun inşallah allah gönlünüze göre versin burdaki herkesin gönlü çok güzel

Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum tek tek desteğiniz için hepinize teşekkür ederim hayat devam ediyor çok ağladım ama elimden gelen birşey yok. rabbimin takdiri sınavı bu demek benim için. İnsan en çok istediği şeyle sınanıyor bu gerçek benimde sınavım evlad

Ben doğal yoldan gebe kalmak için umudumu koruyorum inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip eder bana ve burda yazan tüm arkadaşlara

Fulya işte bu biz bir kere doğal yoldan kaldık yine kalırız rabbimin izni keremiyle folic asit kullanmayı birakma

Ablaaa benimde içimden doğal yoldan hamile kalacağın geçiyor ilk mesajı attığından beri genelde tüp bebek sonrası kendiliğinden gebe kalan çok senin hormonlarında iyi yeter ki rabbim ol desin hormonlarında da bi sıkıntı yok çok şükür

Aminn çok sağol canımmmmmm allah razı olsun umarım ki sizede tez vakitte nasip olur hayırla rabbim aratmasın ablacımm seviyorum seni

çok şükür hormonlar iyi bu düşük tamamlansın adet ile hormonlara yine baktıracağım bakalım

hakkımızda hayırlısı bir yandan da yaza tayin yeri belli olsun evlad edinme veya koruyucu ailelik için başvuru yapmak istiyoruz yine gelirse bir bebek 3 çocuk büyütmeyi isteriz eşimle bakalım süreç nasil işleyecek

Allah gönlüne göre versin. Evlad edinmek bi çocuğu sahiplenmek çok büyük sevap abla allah razı olsun

fulya ablacım iyi ol seni merak ettik hakkında hayırlısı olsun dileklerin kabul olsun inşallah..Her acıya alışılıyor bende senin geçtiğin süreçlerden geçicem kafamda hep ya olmazsa korkusu ama napalım olmazsa da var Rabbimin bir bildiği önemli olan bu sınavı layığıyla geçebilmek..

canım bu süreçte bunu yaşamakta var ben keşke nefatif görse idim diyorum çünkü kanamayı görünce içim yandı ve halada yanıyor. ama elden gelen yok allaha sığınıyorum rabbim güç veriyor zor bir süreç bu

Ah ablam ah zor evet ama yaşanması gereken buymuş demekki Allah büyük en kısa zamanda yüzünü güldürüp bu acıyı unutturacak inşallah..

Umut hep bizimle canim arkadaşım.. için acımayacak dersem aleni yalan söylemiş olurum Acıyacak ama bugünkü kadar çok acımayacak Git gide azalacak.. ve üstüne birde müjdeli haber geldimi uçup gidecek
Hep birlikte bunu da atlatacağız beraber güzel haberler alacağız ve iyileşeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…