- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.901
Amin canım benim
Her zaman ediyorum canım hepinizin tek tek isimlerinizi söyleyerek.. Yine ederim tabi allah yolunu aydınlık etsin emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin inşallahamin tatlım amin bol bol bana dua et olur mu, bu ay çok ihtiyacım var dualarınıza yarın başlıyoruz tedaviye kısmetse..
Arkadaşlar yazdıklarınızı okudum tek tek desteğiniz için hepinize teşekkür ederim hayat devam ediyor çok ağladım ama elimden gelen birşey yok. rabbimin takdiri sınavı bu demek benim için. İnsan en çok istediği şeyle sınanıyor bu gerçek benimde sınavım evlad
Ben doğal yoldan gebe kalmak için umudumu koruyorum inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip eder bana ve burda yazan tüm arkadaşlara
çok şükür hormonlar iyi bu düşük tamamlansın adet ile hormonlara yine baktıracağım bakalım
hakkımızda hayırlısı bir yandan da yaza tayin yeri belli olsun evlad edinme veya koruyucu ailelik için başvuru yapmak istiyoruz yine gelirse bir bebek 3 çocuk büyütmeyi isteriz eşimle bakalım süreç nasil işleyecek
Umut hep bizimle canim arkadaşım.. için acımayacak dersem aleni yalan söylemiş olurum Acıyacak ama bugünkü kadar çok acımayacak Git gide azalacak.. ve üstüne birde müjdeli haber geldimi uçup gidecek
Hep birlikte bunu da atlatacağız beraber güzel haberler alacağız ve iyileşeceğiz..
canım yazından neye canın sıkılmış anlaşamadım neyse sana hep diyorum kemsiye takılma yavruna odaklanKızlar selamn alykm naslsnz nası gidiyo.Bende durumlar fena deil minikle uğraşıoz güzel şükür ama dıları etkenler canımı çok sıktı iki gündür bu halimle bu saygszlıklar beni snrlendiriyo.Kaldıramıyorm.
Ablacm çok geçmş olsn Allahm sabrını versn ne kdr güzel yüreklisn ki şuan bu psikolojyle bile ne güzel şeylet düşünüyosn Rabbm gönlündekini hayrlısyla versn inşallah.Bazen şer görünen şeylerde hayr oluyo
Canm benm..
Amaann ablacm klasik üçüncü kişiler işte.Bebeğe odaklanmaya çalışıom ama biliyosn sende zorlu bi süreç yorgnlk btknlk neyse inşallah atlatıcaz bunlar hep imtihan.canım yazından neye canın sıkılmış anlaşamadım neyse sana hep diyorum kemsiye takılma yavruna odaklan
ben daha iyi olacağım inşallah
Kızlar selamn alykm naslsnz nası gidiyo.Bende durumlar fena deil minikle uğraşıoz güzel şükür ama dıları etkenler canımı çok sıktı iki gündür bu halimle bu saygszlıklar beni snrlendiriyo.Kaldıramıyorm.
Canm benm..
canım zor bir süreç hormonlar tavan şuan sende 9 ayda vücudunda hiç salgılanmayan hormonlar salgılanıyordu şimdi onlar eski düzene dönüyor oda pskilojini etkiliyor üçüncü kişiler çok can sıkıcı olabiliyorAmaann ablacm klasik üçüncü kişiler işte.Bebeğe odaklanmaya çalışıom ama biliyosn sende zorlu bi süreç yorgnlk btknlk neyse inşallah atlatıcaz bunlar hep imtihan.
Allahm inşallah sana da iyilk versn
Allah daha daha iyi etsin canııııımmmcanım yazından neye canın sıkılmış anlaşamadım neyse sana hep diyorum kemsiye takılma yavruna odaklan
ben daha iyi olacağım inşallah
kesinlikle en doğrusunu söylüyorsun bende bunu söylüyorum nagehanaSende benim canımsın.. ne diyorduk önemli olan dört duvarın içi.. göz yummaya görmemeye çalış gözümün bebeği.. senin şu günlerini bir daha yaşama şansın yok
Sen an'ın tadını çıkarmaya bak.. bide şu an annelik güdün tavan olduğu için hassassın alıngansın
Geçecek bitanem..
sen nasılsın arkadaşım cümlemize iyi günler göstersin rabbim inşallahAllah daha daha iyi etsin canııııımmm
Gerginim regl olamadım ama şükür elhamdülillah iyiyim bitanemsen nasılsın arkadaşım cümlemize iyi günler göstersin rabbim inşallah
olabilir adet olayım alırım olmazsa yazsana bana adını macununGerginim regl olamadım ama şükür elhamdülillah iyiyim bitanem
Az evvel doktora gittim pco mu hortladı acaba diye.. bir kaç kan testi istedi sonuçlarla beraber yarın yeniden görecek bide şey var sen hiç kullandın mı bilmiyorum ama bitkisel bir macun.. bizler gibi zor gebe kalanlar için Ona başlayacağım sende kendini hazır hissedince alsan mı diye içimden geçirdim..
Bir sonraki mart nisan başka olacak canım arkadaşım inan bana..olabilir adet olayım alırım olmazsa yazsana bana adını macunun
yarın güzel haberler ile dön canım. bende ne zaman değer düşer ve adet olurum diye bekliyorum.
yeni geçen seneki mart nisanda bunları yaşamıştım yine aynı dönemde aynı şeyleri yaşıyorum nasip işte
yok canım geçtiğimiz cuma hcg 248e düştü pazartesi 415 oldu dün 144e düştü dr iğneye gerek yok dedi kendiliğinden düşüyor dedi, kanama 3 gündür başladı öncesinde koyu kahve zift gibi idi. bakalım ne kadar sürecek kanamaBir sonraki mart nisan başka olacak canım arkadaşım inan bana..
Düşük kanaman bitti mi?
Zaten en geç 40 gün içinde regl olursun gibime geliyor benim de öyle olmuştu ya en son ki bebekten sonra..
Bulantın falan var mı?yok canım geçtiğimiz cuma hcg 248e düştü pazartesi 415 oldu dün 144e düştü dr iğneye gerek yok dedi kendiliğinden düşüyor dedi, kanama 3 gündür başladı öncesinde koyu kahve zift gibi idi. bakalım ne kadar sürecek kanama
cumartesi testi tekrarlayacağım inşallah iyice düşmüştür hcg
yok canım bulantı arkadaşım. cumartesi testi tekrarlar dediğin gibi 10-15 gün sonra muayene olurum canım haklısınBulantın falan var mı?
Bide evet çok yeni olduğu için birde tahliyeden dolayı yıpranma olmasın diye kendiliğinden atılım olacak durumları askıya alıyorlar..
Sen gene 15 gün sonra bir gidip baktır ama kuzum Olmaz olmaz ya birsey kalacağı tutar kalıntı dert olmasın başımıza.. sanmıyorum ama tedbiri elden bırakmamak da fayda var dimi?
Sonraki doktora gidişimiz de daha daha güzel şeyler için olacak Allahın izniyle.. bide bir şey daha soracağım tek yumurta mı dondurulmuştu senin? Bıraktım bu işi dedin gerçi ama senin rezervin iyiydi yanlış hatırlamıyorsam?yok canım bulantı arkadaşım. cumartesi testi tekrarlar dediğin gibi 10-15 gün sonra muayene olurum canım haklısın
canım benim 12 yumurta toplandı 10 tanesi döllendi 3 tanesi donduruldu. transfer zamanı çözdürüldü iki tanesi transfer oldu diğeri gelişimi yavaş diye çözülmesi sonrasında tekrar dondurulmadı iptal olduSonraki doktora gidişimiz de daha daha güzel şeyler için olacak Allahın izniyle.. bide bir şey daha soracağım tek yumurta mı dondurulmuştu senin? Bıraktım bu işi dedin gerçi ama senin rezervin iyiydi yanlış hatırlamıyorsam?
Ablacm tamda aynı konu işte hani bzmde tayin çıktı taşndık ya daha şmdiden ooo neler.Ben kendi isteğimle geldm gerçi tahmn edebiliyodm bunları ama yani şuan lohusalpm çkmamş daha bebek küçük belki yorgn olablrm yani deilmi insan azck düşünr.Kv lere yakınlaştık ya onu bahsediyorm hiç bi skntı yoktu ta ki bu saygıszlkları ben farkedene kdr.İnşallah pişmn olmam abla.Tek şükrüm eşim neyseki anlıyo beni.Sende üzülme abla boşver.En azndan evinede yaknlaşmş olursn.4 5 saat bişey deil.Yani seninde abla kv hep duyuyoz da kyp skntılı olması nadir oluyo.Aman ya hayt işte abla Dediğin gibi farklı yerlerden evli olmak çok zor.En azndn insann ailesi yannda olsa diğerleri çok şeyyapmz.Benmde neyseki bu dönemde annem yanmda Allah razı olsn ondan.canım zor bir süreç hormonlar tavan şuan sende 9 ayda vücudunda hiç salgılanmayan hormonlar salgılanıyordu şimdi onlar eski düzene dönüyor oda pskilojini etkiliyor üçüncü kişiler çok can sıkıcı olabiliyor
bizimde tayin dönemi geldi yine eşim tutturdu memleketinin dibi yerleri yazmak istiyor benim memlekete de yakın ama onun memleketine 1-2 saat benimkine 4-5 saat uzaklıkta 5 yer yazacak bir tane benim memleketime yakın yeri yazmadı çok kırıldım bazı söyler söyledi canımı sıktı insanın kendi memleketinden biri ile evlenmesi en güzeli aslında rabbim yazıyor nasip oluyor işte. artık karışmıyorum neresi çıkarsa çıksın umrumda değil benimde kyb çok müdahaleci herşeye her şeye karışma meyilli anne desen oğlunu görmüş inanamamış ama kybaya göre çok daha iyi. bende artık diyecek bulamıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?