2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Allah allah baktn mı peki bida test
Baktım kuzum da az evvel bir kaç sonucum çıkmış
lh 4.9
fsh 1.26
prolaktin 28
estradiol 173
Korkarım ben bu ay ya iki kere yumurtladım ya da inofolic sayesinde yumurtlamam kaliteli oldu Anlamadım kuzucum? Şimdi hepsi çıkınca beklemeyelim söktürücü başlayalım çabucak bebise kavuşturalım seni dedi doktor ama bilemedim valla kuzum..

Ablacm bu hırmonlarn değerleri unutuyorm ben hep ama doktor öyle dediyse çok güzel del mi ?

Hayırlı Kandiller arkadaşlar yakın zamanda peşpeşe aldığımız olumsuz haberlerden sonra rabbim bu mübarek günde dualarımızda birbirimizi eksik etmeyerek inşallah güzel haberler vermeyi nasip etsin bizlere inşallah
Rabbim hayırlı sağlıklı salih evladlar nasip etsin inşallah
Hamile arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Aminnnnn güzel dualarn için ablacm Rabbm önce sağlk versn inşallah snrada herkesn hayrlı muratlarını

amin abla Allah razı olsun..Hayırlı kandiller..

Eveeett değerlerim kaliteli yumurtlamaya dalâletmiş.. lakin tiroid 4.900 olarak nahoş bir durum ortaya çıkardı endokrinolojiye sevk edildim pazartesi gideceğim inşallah ufak bir ilaç tedavisiyle şaaapabilirim
Regl olmam için ilaç başladık
Daha önce de söylemiştim reglyle beraber macuna başlayacağım.. Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlat diye yanan her yüreği serinletecek haberler versin
Hasretlerimiz son bulsun

Oy maşallah troiddinde ilaçla bişeysi kalmıycak inşallah arzuşm.Amin inşallaahhhh

Canım tiroid ilacı ile bir ayı bulmadan düşer canım bende ilaç kullanıyorum 4.5 tu hemen düştü
Adet gelsin macun şifa olsun inşallah

Duygu naslsn bebiş nasıl bzm bebiş bu ara uykusunun içinde uyanıyo sürekli ya ağlıyo böyle anlmdm
Canım benimkinin sarılığı bitti çok şükür bizimkinin uykusu kuş uykusu gibi zor dalıyor hemen uyanıyor sürekli memede kalmak istiyor yani yemek yemeye tuvalete fırsat bulamıyorum bazen dediğin gibi bide bir uğunma çıktı şimdi ortada bişey yok bi mızırdanma var sürekli sebebi yok karnı tok altı temiz... Bende netten bebek sakinleştirne yöntemleri denemeye karar verdim. ama benimde sütüm yetiyor mu onu kestiremiyorum ben mama da veriyorum 20 CC günde 3-4 defa.. Sen napıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…