- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.941
Gözünaydın canım tiroit ilaçla bi şekilde halledilir diye biliyorum inşallah seninde müjdeli haber vermen zamanın yakındırEveeett değerlerim kaliteli yumurtlamaya dalâletmiş.. lakin tiroid 4.900 olarak nahoş bir durum ortaya çıkardı endokrinolojiye sevk edildim pazartesi gideceğim inşallah ufak bir ilaç tedavisiyle şaaapabilirim
Regl olmam için ilaç başladık
Daha önce de söylemiştim reglyle beraber macuna başlayacağım.. Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine evlat diye yanan her yüreği serinletecek haberler versin
Hasretlerimiz son bulsun
Canm o huzurszlklar oluyo bzde de var Allhm sağlk versn.ama su iç bol bol bulgur pilavıda iyi süt artırıyoCanım benimkinin sarılığı bitti çok şükür bizimkinin uykusu kuş uykusu gibi zor dalıyor hemen uyanıyor sürekli memede kalmak istiyor yani yemek yemeye tuvalete fırsat bulamıyorum bazen dediğin gibi bide bir uğunma çıktı şimdi ortada bişey yok bi mızırdanma var sürekli sebebi yok karnı tok altı temiz... Bende netten bebek sakinleştirne yöntemleri denemeye karar verdim. ama benimde sütüm yetiyor mu onu kestiremiyorumben mama da veriyorum 20 CC günde 3-4 defa.. Sen napıyon
Canım sen doyduğunı nasıl anlıyorsun ben kestiremiyorumCanm o huzurszlklar oluyo bzde de var Allhm sağlk versn.ama su iç bol bol bulgur pilavıda iyi süt artırıyo
Canm zaten emerken kendi bırakıyo snrasnda eğer ağlamıyosa ağzıyla memeyi aranmıyosa doymuştur o.Acıkınca zaten ağızları açık eldivenleri bile kemiriyolar :)Canım sen doyduğunı nasıl anlıyorsun ben kestiremiyorum
Benimki sürekli ağzı açık aranıyor canım yani emdikten mama verdikten sonra da yani... Nette aranmanın bebeğin refleksi olduğu yazıyor benimki sürekli ya,aç yada refleksi öyle bilemedim napacamCanm zaten emerken kendi bırakıyo snrasnda eğer ağlamıyosa ağzıyla memeyi aranmıyosa doymuştur o.Acıkınca zaten ağızları açık eldivenleri bile kemiriyolar :)
Aynen yavruşum.. ben gene endokrinolojiden sonra yazarım..Oy maşallah troiddinde ilaçla bişeysi kalmıycak inşallah arzuşm.Amin inşallaahhhh
E hamileyken 2.8 falan olmuştu da hemen euthyrox başlamışlardı ya kuzuCanım tiroid ilacı ile bir ayı bulmadan düşer canım bende ilaç kullanıyorum 4.5 tu hemen düştü
Adet gelsin macun şifa olsun inşallah
Ağzın bal yesin kuzucumGözünaydın canım tiroit ilaçla bi şekilde halledilir diye biliyorum inşallah seninde müjdeli haber vermen zamanın yakındır
Canım o ilacı artık ömür boyu kullanman gerek hamile iken kullandığın diz iki katı olacakAynen yavruşum.. ben gene endokrinolojiden sonra yazarım..
E hamileyken 2.8 falan olmuştu da hemen euthyrox başlamışlardı ya kuzu
Gene öyle bir şeyler yaparlar heralde..
Ağzın bal yesin kuzucum
Inşallah sevindireceğim bende sizleri.. onun için yani elimi çabuk tutmak için gidip geliyorum doktorlara
CNm sütünü sen anlarsn mesela kakasını kaz kez yapıyo gaz probleminz var mı peki.gaz problminde bebek sürekli emmek istermişBenimki sürekli ağzı açık aranıyor canım yani emdikten mama verdikten sonra da yani... Nette aranmanın bebeğin refleksi olduğu yazıyor benimki sürekli ya,aç yada refleksi öyle bilemedim napacam
kakası koyu renk ise korkma birde gaz durumu nasıl canım oda emme isteği yaparBenimki sürekli ağzı açık aranıyor canım yani emdikten mama verdikten sonra da yani... Nette aranmanın bebeğin refleksi olduğu yazıyor benimki sürekli ya,aç yada refleksi öyle bilemedim napacam
Y yumyumyumiyum canım tüp bebek sürecin başlamış sanırım
nasılsın kaç yumurta göründü ikinci gün kontrolünde nerde yaptırıyorsun tüp bebek tedavisini
iğne ucları ince korkulyacak birşey yok kaç yumurta gördü canımevet fulya abla başladık bakalım hayırlısıyla..acıbadem hastanesine gidiyorum doktorun methini çok duydum burda gerçektende çok iyi güven veriyor..gerçi kısmet işi tabi ama merkezi de sevmek lazım..
bugün 5.günüm iğnelerde gonalf kullanıyırum günde bir doz..bugün kontrolüm var yumurta takibi ve sanırım ilaç değişimi yapacak iki çeşit iğnem var çünkü..
şimdilik iyi gidiyor korktuğum gibi değilmiş kendim vuruyorum iğneleri bişeyi yokmuş..
Umarım gerek kalmaz fulyam.. çünkü gebelikte 1 ay içinde normale dönmüştü belki gene 1-2 ayda düzelirim.Canım o ilacı artık ömür boyu kullanman gerek hamile iken kullandığın diz iki katı olacak
iğne ucları ince korkulyacak birşey yok kaç yumurta gördü canım
kaçlık vuruluyorsun ganolfyi ben 225 vuruluyıordum
birde merional iğne vuruluyordum 75lik
hayırlı olsun transferin tazemi olacak dondurulmuş transfermi olacak
rabbim hayırlısı ile yüzünü güldürsün acıbademde kızkardeşimin dr var fatih bey çok iyi bir dr
eskişehir acıbademden 2017de geçti acıbademe ben bahçeci fulyayı seçmese idim ona gidecektim
Umarım gerek kalmaz fulyam.. çünkü gebelikte 1 ay içinde normale dönmüştü belki gene 1-2 ayda düzelirim.
canım bu aralar bol bol incir ye has zeytin yağına geçeden koy ikiye böl ve beklet sabah ikişer adet yebursa acıbadem mi abla ben oraya gidiyorum.benim doktorum şahin bey...ganolf 200 vuruluyorum başka bişey yok şimdilik bide vitamin vermişti ilk gittiğimde toz onu içiyorum hergün..
şimdilik taze transfer olacak rahmin durumu, yumurta rezervleri falan çok iyi çıktı hemen başladık zaten tedaviye..bugün söyler sanırım yumurta sayısını ikinci gün gittiğimde sayın iyi demişti..
canım bu aralar bol bol incir ye has zeytin yağına geçeden koy ikiye böl ve beklet sabah ikişer adet ye
birde ceviz ve yumurtayı eksik etme ye canım pekmez ve tahin kat birlikte tüket arkadaşım
yok canım benim istanbul acıbademe geçti fatih bey sen bursadamısın ben seni istanbul olarak tahmin ediyordum. hayırlı olsun gelişmeleri yaz
rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah
iyiyim şükür bu gün yine kan verdim geçen pazartesi 144 olan kan değerim 62ye düşmüş hcgBursadayım evet bu arada sağol ablacım tavsiyelerin için kahvaltılarım ceviz ve yumurtasız olmuyor zaten..inciri de denerim tabi..bakalım kısmet Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün gayret kuldan takdir Allahtan..
sen nasılsın abla kendime daldım kusura bakma..
benim için dr ilacı ömür boyu kullanacaksın dedi canımUmarım gerek kalmaz fulyam.. çünkü gebelikte 1 ay içinde normale dönmüştü belki gene 1-2 ayda düzelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?