2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

inşallah abla bende aslanpençesi çok işe yarıyor eğer sakncası yoksa istersen günde bi defa iç adetin de geliyor yumurtlama da çok kaliteli oluyor ..iki aydır zamanında oluyorum onun sayesinde tedavim de gecikmedi..
kasıklarımda batma var bugün soracağım doktora yarın yazarım sana da bakalım ne diyecek..

canım adet oldun mu sen ne durumdasın..
Canım öncelikle başlamışsın hayırlı uğurlu olsun..
Güzel haberlerini bekliyorum Allahın izniyle..
Bugün 4. günü söktürücünün ama hala gelen giden yok Bir an evvel gelsede yine umut etmeye başlasam
benim için dr ilacı ömür boyu kullanacaksın dedi canım
gebelikte de iki katına çıkacak demişti

sen nasılsın adet oldun mu
Ben stresli bir dönemden geçiyorum diye tiroidin fırladığını düşünüyorlar belkide ondan uzun süre kullanmam konusunda bir şey denmedi neyse dur bakalım yarın endokrinoloji görecek ne diyecek?
Regl de olamadım henüz.. 4. gün bugün ilacın.. bakalım ne zaman teşrif edecek??

CNm sütünü sen anlarsn mesela kakasını kaz kez yapıyo gaz probleminz var mı peki.gaz problminde bebek sürekli emmek istermiş
Canım günde 3-4 çiş yapıyo birde 2 defa kaka yapıyo. ... Gaz problemi var canım ama genelde kendi atıyo gazını özellikle gece oluyo gazı gündüz sakin oluyo. .

ayllllliiiin35 nerelerdesin canım arada yaz canım nasılsın
Canımm iyiyim iyi olmaya çalışıyorum kendimi çalışmaya verdim sözde düşünmemeye çalışıyorum ama en son dün gece rüyamda bir kız çocuk emziriyordum. Göğsümden süt damlıyordu...bilinçaltım nasıl bir haldeyse artık. Bu ay yumurtlama dönemi tek ilişki oldu hiç umudum yok bugün yarın adet olurum. Önümüzdeki ay preseed deneyeceğiz bakalım. Rabbim hayırlısı ile ol desin yüzümüze baksın inşallah elden birşey gelmiyor. Sen nasılsın?

rüyan hayırlara çıksın güzelim inşallah hepimizde bebek özlemi var emin olabilirsin
rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin canım

benim düşük devam ediyor tez zamanda bu sürec tamamlansın diye bekliyorum allah yar ve yardımcımız olsun

amin arzucum sağol bakalım kısmet..Rabbim hepimize bebek sevinci yaşatsın inşallah en hayırlı zamanda..

Günaydınlarr hanımlar

günaydın fulya abla dün kontrolüm var demiştim ya gittik E2 sonucum güzel çıkmış iğneyi ikiye çıkardı doktor..gonalf ve cetrotide kullanmaya başladım dün akşamdan itibaren..perşembe tekrar gidicem bakalım..
bu E2 yumurtalama zamanına yakın yükseliyor mu?

canım e2 hormonu her yumurta başına 200 olmalı demişti dr bey bana yumurta sayın arttıkca oda yükseliyor
kaç yumurta gelişmiş ölçülerine bakarken ben ölçü verdiğinde parmağımla sayardım kaç yumurta göründüğünü
benim 7-8 yumurta vardı toplama gününde küçükler dahil hepsi 12 yumurta toplandı
8i olgun çıktı ve döllendi 3 tanesi 3. günde donduruldu gerisi 5. güne bırakıldı onlar 5. güne gidemedi maalesef
o üç emriyo transfer zamanı çözdürüldü 19 martta 20sinde 4. gün embriyosu olarak ikisi transfer oldu bende
bir tanesi gelişimi geriden geliyor diye iptal oldu

inşallah senin çok ve kaliteli yumurtaların olur canım yumurta toplama gününe kadar kasıkta batma ve dolguluk normal
yumurta toplama sonrasın da 5-6 gün hassasiyet olacak kasıklarıda merak etme oldumu

stresli zamanlar geliyor desene abla en zoru da beklemek döllendi mi kaliteli mi diye..
e2 tahlil sonucu yetişmedi hemşire aradı iyi çıktı diye kaç olduğunu bilmiyorum yani perşembe tekrar bakacaklar bakalım o zaman kaç çıkacak..ultrasonda vardı baya benimde perşembe net sayı söyleyecek..şuan herşey iyi abla doktor memnun..ama kasıklarımda dediğin gibi acayip baskı var otururken falan baya rahatsız ediyor..

öyle tüp bebeğin iki aşaması çok stresli yumurta toplama sonrası gelişimleri ve transfer sonrası tuttumu tutmadı mı
rabbim bu yolda yürüyen tüm kadınlara güç ve sabır versin seni çok iyi anlıyorum

kasıktaki hassasiyet çok normal bir kadın ayda bir yumurta gelişmeye programlı iken şuan o sayı arttırılıyor canım
merak etme normal

sonuç güzel olsun da herşeye katlanılıyor gerçekten ben hala kendi kendime iğne yapabildiğime inanamıyorum aştım kendimi sen ne yapacaksın fulya abla tekrar düşünüyor musun? ama ben inanıyorum kafandan atacaksın ve kendi kendine meleğin gelecek gerek kalmayacak bişeye..

canım artık tüp bebek tedavisini kendi adıma yaş ilerliyor ilerde pişmanlığım olmasın diye karar verdim bu sürece
ama artık bu sayfayı kapattım sanırım aynı ilde olsam merkezle belki düşünürdüm ben tekirdağdayım merkez istanbulda çalışan bir bayaım izin al git gel çok zor gerçekten bu süreç inşallah doğal yoldan gelir meleğim benimde
senin güzel haberlerinle mutlu olalım inşallah

zor olmuştur evet çünkü sürekli gözetim altında olmak zorundayız sıkıntı çekmişsin baya abla zaten çalışınca ektsra sıkıntı oluyor herşey..hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…