2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Yaşasın çok şükür ablacım inşallah inşallah

Öyle, aynı dertten muzdarip olanlar birbirini daha çok anlıyor, başkası ya va vah tüh tüh yada boşver hayatını yaşa deyip geçiyor.
Allah tez zamanda sağlığına kavuşturup birde içine bebiş kondursun inşallah...

Canm deme öyle ya.Boşver sen insanları her konuda fikrleri var zaten.Senin ilk bebişmiydi beklediğin.

Evet ilk.......Bekliyorum.

Canm bekleyip sabretmenin ecrini vereck Allhm buna inan Allh her zamn sabredenlerle birlktedr.Ben hayatmda neye çok zorlnp sabrttysem meyvesi o kdr tatlı olmştur.İmtihan hiç bitmiyo haytta emin ol.Yeterki Allahm sağlk versn.Mesela dün bi haber aldm bi tanıdığmdan yani bu örneği vermk şmdi nası olur bilmiyorm ama tanıdığmda bekledi hamile kaldı falan ama erkn doğm yaptı 6 aylk falan şmdi bebeklernde baya bi skntı var mücadele ediyolar.Yani tabiki Allah korusn amacm şu Rabbm vermiyo bi şekilde imtihan ediyo bazen de veriyo ve o şekilde imtihan ediyo bu her şeyde böyle.Allhm sağlk versn hepsi olck bn inanıyorm.Dualarmzdasnz.

Bütün berbişler ayni cnm galiba
:)bizimki de aştı temiz karnı tok ama ağlıyor.ayakta gezince sıkıntı yok ama yatırınca ya da ben oturunca basıyo çığlığı:)çok fena çok.bende ilk başta mama veriyordum biliyorsunuz yara olöuştu göğsüm sütüm azdı günde 6 kere şimdi çok şükür günde 2 ye düştü.

Benimki sürekli ağzı açık aranıyor canım yani emdikten mama verdikten sonra da yani... Nette aranmanın bebeğin refleksi olduğu yazıyor benimki sürekli ya,aç yada refleksi öyle bilemedim napacam
CNm o refleksten.gecen gün tv de izledim bi doktor konuşuyordu.bebeği çok doyursan da o yine aranır.anneşerde aç kaldığını düşünür demişti

Allah razı olsun bu güzel mesajın ve duaların için. Öyle...hep sağlıklı ve hayırlısını istiyorum Rabbimden kendim ve tüm hasretle bekleyenler için.

Günaydın çiçekler nasılsınız? Ben zor bi hamilelik geçiriyorum yine halime çok şükür tabi. nefes daralmalarım erken başladı midemle alakalı şişiyor şiştikçe tıkanıyorum su içmeye korkar oldum salı yine doktora gitmek zorunda kaldım kan ilacını ve vitamini haftada ikiye indirdi buda çözüm olmazsa dahiliyeye gidecem mecbur öyle işte... Sayfaya girip bakıyorum ara ara ama pek yazamıyorum zira sabah iyi yine ama sonrasında mesaj yazmak işkence haline geliyor öyle zannediyorum ki sayfanın yoğunluğundan kaynaklı bide benim hattın şebekeside eklenince işkence oluyor resmen

geçmiş olsun hamişim dahileye bölümüne neden gidiceksin
ben aynıyım sürecin tamamlanmasını adet olmayı bekliyorum işte

geçmiş olsun hamişim dahileye bölümüne neden gidiceksin
ben aynıyım sürecin tamamlanmasını adet olmayı bekliyorum işte
Allah razı olsun ablacım çok sağol. Senelerdir midemde sıkıntı var gastrit mide yanması vs hamile kalınca kötüledi iyice sürekli bi çıkarms halide olunca midem yemek borusu ve boğazım kötüledi git gide şişiyor bide aksi gibi şişten nefes darslması oluyor çok fena daha dayanamadım tekrar gittim işte midemde sıkıbtı olduğu için son çare ilaç alımını azaltalım bu şekilde de çare olmazsa mecbur dahiliyeye gideceksin dedi işte ki lansor kullanıyorum ona rağmen bu şikayetlerim oluyor bu süreci zor geçiriyorum midem yüzünden... Sende inşallah biran evvel adet olursunda yeni umutlara yelken açarsın yeni güzel başlangıçlar yaparsın ablacım kendiliğindem gelecek o melek

Geçmiş olsun kuzum benim geçecek inşallah bu günler de olabildiğince tadını çıkar inşallah dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…