- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #6.981
Yaşasın çok şükür ablacım inşallah inşallahSürpriiiiizzzz
Tiroid 2.34'e gerilemiş.. öyle güzel bir doğum günü yaşadım ki Resmen psikolojimle tedavi oldum 5 günde inanılmazım ya..
Ama yarın genede ultrason çekileceğim nolur nolmaz?
Darısı daha daha güzel haberler vermeye inşallah
Eksik yazmışım balım.. darısı güzel haberler almaya vermeye demeliydim.. Amin inşallahYaşasın çok şükür ablacım inşallah inşallah
Öyle, aynı dertten muzdarip olanlar birbirini daha çok anlıyor, başkası ya va vah tüh tüh yada boşver hayatını yaşa deyip geçiyor.rüyan hayırlara çıksın güzelim inşallah hepimizde bebek özlemi var emin olabilirsin
rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin canım
benim düşük devam ediyor tez zamanda bu sürec tamamlansın diye bekliyorum allah yar ve yardımcımız olsun
Öyle, aynı dertten muzdarip olanlar birbirini daha çok anlıyor, başkası ya va vah tüh tüh yada boşver hayatını yaşa deyip geçiyor.
Allah tez zamanda sağlığına kavuşturup birde içine bebiş kondursun inşallah...
Evet ilk.......Bekliyorum.Canm deme öyle ya.Boşver sen insanları her konuda fikrleri var zaten.Senin ilk bebişmiydi beklediğin.
Senin ne kadar oldu canımÖyle, aynı dertten muzdarip olanlar birbirini daha çok anlıyor, başkası ya va vah tüh tüh yada boşver hayatını yaşa deyip geçiyor.
Allah tez zamanda sağlığına kavuşturup birde içine bebiş kondursun inşallah...
Evet ilk.......Bekliyorum.
Bütün berbişler ayni cnm galibaCanım benimkinin sarılığı bitti çok şükür bizimkinin uykusu kuş uykusu gibi zor dalıyor hemen uyanıyor sürekli memede kalmak istiyor yani yemek yemeye tuvalete fırsat bulamıyorum bazen dediğin gibi bide bir uğunma çıktı şimdi ortada bişey yok bi mızırdanma var sürekli sebebi yok karnı tok altı temiz... Bende netten bebek sakinleştirne yöntemleri denemeye karar verdim. ama benimde sütüm yetiyor mu onu kestiremiyorumben mama da veriyorum 20 CC günde 3-4 defa.. Sen napıyon
CNm o refleksten.gecen gün tv de izledim bi doktor konuşuyordu.bebeği çok doyursan da o yine aranır.anneşerde aç kaldığını düşünür demiştiBenimki sürekli ağzı açık aranıyor canım yani emdikten mama verdikten sonra da yani... Nette aranmanın bebeğin refleksi olduğu yazıyor benimki sürekli ya,aç yada refleksi öyle bilemedim napacam
Allah razı olsun bu güzel mesajın ve duaların için. Öyle...hep sağlıklı ve hayırlısını istiyorum Rabbimden kendim ve tüm hasretle bekleyenler için.Canm bekleyip sabretmenin ecrini vereck Allhm buna inan Allh her zamn sabredenlerle birlktedr.Ben hayatmda neye çok zorlnp sabrttysem meyvesi o kdr tatlı olmştur.İmtihan hiç bitmiyo haytta emin ol.Yeterki Allahm sağlk versn.Mesela dün bi haber aldm bi tanıdığmdan yani bu örneği vermk şmdi nası olur bilmiyorm ama tanıdığmda bekledi hamile kaldı falan ama erkn doğm yaptı 6 aylk falan şmdi bebeklernde baya bi skntı var mücadele ediyolar.Yani tabiki Allah korusn amacm şu Rabbm vermiyo bi şekilde imtihan ediyo bazen de veriyo ve o şekilde imtihan ediyo bu her şeyde böyle.Allhm sağlk versn hepsi olck bn inanıyorm.Dualarmzdasnz.
Evlilik 5 yıl. İsteyeli 2 buçuk.Senin ne kadar oldu canım
geçmiş olsun hamişim dahileye bölümüne neden gidiceksinGünaydın çiçekler nasılsınız? Ben zor bi hamilelik geçiriyorum yine halime çok şükür tabi. nefes daralmalarım erken başladı midemle alakalı şişiyor şiştikçe tıkanıyorum su içmeye korkar oldum salı yine doktora gitmek zorunda kaldım kan ilacını ve vitamini haftada ikiye indirdi buda çözüm olmazsa dahiliyeye gidecem mecbur öyle işte... Sayfaya girip bakıyorum ara ara ama pek yazamıyorum zira sabah iyi yine ama sonrasında mesaj yazmak işkence haline geliyor öyle zannediyorum ki sayfanın yoğunluğundan kaynaklı bide benim hattın şebekeside eklenince işkence oluyor resmen
Allah razı olsun ablacım çok sağol. Senelerdir midemde sıkıntı var gastrit mide yanması vs hamile kalınca kötüledi iyice sürekli bi çıkarms halide olunca midem yemek borusu ve boğazım kötüledi git gide şişiyor bide aksi gibi şişten nefes darslması oluyor çok fena daha dayanamadım tekrar gittim işte midemde sıkıbtı olduğu için son çare ilaç alımını azaltalım bu şekilde de çare olmazsa mecbur dahiliyeye gideceksin dedi işte ki lansor kullanıyorum ona rağmen bu şikayetlerim oluyor bu süreci zor geçiriyorum midem yüzünden... Sende inşallah biran evvel adet olursunda yeni umutlara yelken açarsın yeni güzel başlangıçlar yaparsın ablacım kendiliğindem gelecek o melekgeçmiş olsun hamişim dahileye bölümüne neden gidiceksin
ben aynıyım sürecin tamamlanmasını adet olmayı bekliyorum işte
GÜNAYDIN CANIM ADET OLDUN MUGünaydınlar
Yok kuzum olamadım hala ilacın 6. günü bugün.. hiç belirti de yok nolacak bilmiyorum valla..GÜNAYDIN CANIM ADET OLDUN MU
Rabbim sabrımızı artırsın inşallah kuzum Emin’im seninde güzel haberlerini alacağız yakında allah ın izniyleEvlilik 5 yıl. İsteyeli 2 buçuk.
Baya da olmuş ablacımYok kuzum olamadım hala ilacın 6. günü bugün.. hiç belirti de yok nolacak bilmiyorum valla..
Geçmiş olsun kuzum benim geçecek inşallah bu günler de olabildiğince tadını çıkar inşallah dualarım seninleGünaydın çiçekler nasılsınız? Ben zor bi hamilelik geçiriyorum yine halime çok şükür tabi. nefes daralmalarım erken başladı midemle alakalı şişiyor şiştikçe tıkanıyorum su içmeye korkar oldum salı yine doktora gitmek zorunda kaldım kan ilacını ve vitamini haftada ikiye indirdi buda çözüm olmazsa dahiliyeye gidecem mecbur öyle işte... Sayfaya girip bakıyorum ara ara ama pek yazamıyorum zira sabah iyi yine ama sonrasında mesaj yazmak işkence haline geliyor öyle zannediyorum ki sayfanın yoğunluğundan kaynaklı bide benim hattın şebekeside eklenince işkence oluyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?