- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.001
Sorma ablam 10 gün kullancam heralde.. geleceğinden de şüpheliyim gene deBaya da olmuş ablacım
ben tarlusalı 6 gün içip bırakınca 4-5 günde adet geliyorduYok kuzum olamadım hala ilacın 6. günü bugün.. hiç belirti de yok nolacak bilmiyorum valla..
Doktor bitir dedi diye içiyorum fulyam valla bilemedim kiben tarlusalı 6 gün içip bırakınca 4-5 günde adet geliyordu
Allah razı olsun ablacım çok sağol. Senelerdir midemde sıkıntı var gastrit mide yanması vs hamile kalınca kötüledi iyice sürekli bi çıkarms halide olunca midem yemek borusu ve boğazım kötüledi git gide şişiyor bide aksi gibi şişten nefes darslması oluyor çok fena daha dayanamadım tekrar gittim işte midemde sıkıbtı olduğu için son çare ilaç alımını azaltalım bu şekilde de çare olmazsa mecbur dahiliyeye gideceksin dedi işte ki lansor kullanıyorum ona rağmen bu şikayetlerim oluyor bu süreci zor geçiriyorum midem yüzünden... Sende inşallah biran evvel adet olursunda yeni umutlara yelken açarsın yeni güzel başlangıçlar yaparsın ablacım kendiliğindem gelecek o melek
canım gelecek hafta yine kan vereceğim dr öyle dediDoktor bitir dedi diye içiyorum fulyam valla bilemedim ki
Şimdi de sonuçlarımı göstermeye geldim akşama anca çıkarım heralde hastane vıngır vıngır kalabalık..
Sen nasılsın kuzum tahlili bir daha yenileyecek misin yoksa regl mi bekleyeceğiz?
Hmm haklısın tabi endişe duymakta.. daha öncede söylemişimdir muhakkak ama kan verdigin gün bide ultrasona gir kuzum.. böyle bir gün sızıntı bir gün yok.. muallakta kalmayalım hani..canım gelecek hafta yine kan vereceğim dr öyle dedi
kanama dün itibariyle yine kahverengi sızıntı şeklinde devam ediyor
inşallah sıfırlanıyordur merak var kesilmesi nedeniyle içim rahat değil sökülmüyor muki diye düşünüyorum
dr ne diyorsa ona uy tabiki
muayene etmiyorki dr buda ilginç bir drHmm haklısın tabi endişe duymakta.. daha öncede söylemişimdir muhakkak ama kan verdigin gün bide ultrasona gir kuzum.. böyle bir gün sızıntı bir gün yok.. muallakta kalmayalım hani..
Çok sağol canımın içi allah razı olsun benim dualarımda her daim sizlerle rabbime çok şükür ki sizin gibi krdeşlerim dostlarım oldu çok şanslıyımGeçmiş olsun kuzum benim geçecek inşallah bu günler de olabildiğince tadını çıkar inşallah dualarım seninle
Yavrum midem sıkıntılı gastrit var sana demiştim ya yanma çok bu sebeptende kusuyorum diye doktor hemen ilaç vermedi biliyorsun üç ay dedi durdu o kadar fazla asit varmışki midede çıkardıkça midem yandıkça hem mideyi hem yemek borusunu hem boğazı tahriş etmiş çok zorlamış yormuş yani şimdi su içsem karnım şişiyor karnım şiştikçe nefesim daralıyor valla ağlayacak hale geliyorum burnum sürekli tıkalı zaten ayı beklemedim geçen gün gittim artık tak dedi kan ve vitamin hspı vermişti onları haftada iki gün kullan sadece lansoruda günlük iç dedi zaten bu şrkilde çözüm olmazsa dahiliyeye gitmen gerek yapacak bişey yok artık dedi mideden kaynaklanıyor işte kuzuMiyaz canm Allah Allah ben anlamdm nefes daralmalarınn neden olduğunu.yemek borun mu şişiyomuş?
merhabalar hanımlar hayırlı cumalar
Kızlar dr gittim bende dr sol yumurtalıkta 15 mm yumurta önde dedi 3-4 gün içinde yumurtlayacaksın dedi
pazar dahil 4 gün ilişki olsun dedi ama kociş pazartesi öğleden sonra antalyaya gidiyor artık pazar ve pazartesi gitmeden değerlendirme olur artık hayırlısı allahtan.
gebe kalmazsan 20 güne adet olur dedi sevindim yaaa içim rahatladı rahimde sıkıntı yok dedi
hcg yinede yaptır kontrol edelim dedi pazartesi iyice düşmüş olmalı artık dedi
Çok sağol canımın içi allah razı olsun benim dualarımda her daim sizlerle rabbime çok şükür ki sizin gibi krdeşlerim dostlarım oldu çok şanslıyım
Evet balımm devam ediyor hemde katmerli çok şükür yine her halimize yorgun düştüm bayağı ama bebek iyi kafam rahat enazından.. Aminnn allah razı olsun kuzucum sende tedaviye başlamışsın allah yüzünü güldürsün inşallah senden de hayırlı mutlu haberler almak nasip olur güzel haberler aldıkça sizlerden bi nebze sıkıntılarım hafifliyor sevinçten allah hep güzel şeyler yaşatsın banada hep güzel haberlerinizi almayı nasip etsin annelik zor evet hsmilelikte başlıyor sıkıntılar daha karnındayken anlıyorsun zorluğunu ama allahın emaneti herşeye değiyor allahtan dileğim bu mübarek gün hürmetine bu güzel duyguları sizlerede yaşamayı nasip etsin rabbim daha fazla aratmasın inşallah kimseyi evladıylada evlat hasretiylede sınamasın rabbim. Her ne kadar çok dahil olamasamda dualarım her daim sizlerlecanım ya üzüldüm sıkıntılar devam ediyor sanırım işte anne olmak kolay değilmiş hepimiz sıkıntılar çekiyoruz..Rabbim bi an önce düze ulaşmanı nasip etsin paşa da annesini üzmesin
Bak ne güzel abla senin rahminde hormonlarında iyi çok şükür sen kasma kendini rahat ol gelecek bebiş sıkıntı yok çünkü sende hoş olsa bile yaradn ol dedikten sonra sıkıntı mı dinler sanki rabbim sevindirsin sizlerimerhabalar hanımlar hayırlı cumalar
Kızlar dr gittim bende dr sol yumurtalıkta 15 mm yumurta önde dedi 3-4 gün içinde yumurtlayacaksın dedi
pazar dahil 4 gün ilişki olsun dedi ama kociş pazartesi öğleden sonra antalyaya gidiyor artık pazar ve pazartesi gitmeden değerlendirme olur artık hayırlısı allahtan.
gebe kalmazsan 20 güne adet olur dedi sevindim yaaa içim rahatladı rahimde sıkıntı yok dedi
hcg yinede yaptır kontrol edelim dedi pazartesi iyice düşmüş olmalı artık dedi
bizde seni çok seviyoruz hamişimÇok sağol canımın içi allah razı olsun benim dualarımda her daim sizlerle rabbime çok şükür ki sizin gibi krdeşlerim dostlarım oldu çok şanslıyım
hadi bakalım bu gün iğnesiz günün tadını çıkar yarında güzel yumurtaların olsun canım gelişmeleri yazhayırlı cumalar fulya abla ne güzel haber ohh herşey yoluna girecek inşallah..siz her anı değerlendirin de gitmeden kısmet artık
bende de iyi haberler var dün kontrolüm vardı doktor cumartesi yumurtaları toplayabiliriz dedi yarın yani çok heyecanlıyım hemen oldu sanki erken beklemiyordum bu kadar
çok şükür canım çok şükür rabbim hayırlısı ile nerde anneliği layıkıyla yapacak bir kadın varsa evlad evlad diye rabbimden dileyen içinde bana ve isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahBak ne güzel abla senin rahminde hormonlarında iyi çok şükür sen kasma kendini rahat ol gelecek bebiş sıkıntı yok çünkü sende hoş olsa bile yaradn ol dedikten sonra sıkıntı mı dinler sanki rabbim sevindirsin sizleri
Allah razı olsun ablambizde seni çok seviyoruz hamişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?