- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
Ben geçen ay yüz e tamamlıyordum bunu kuzumArkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda yapanlar oldumu hiçbu uygulamayı
Arzu ablaya canm yani halim RabbimeKızlar dün küme okuyacaktık okuyamadım sırayı karıştırdım
Bendende bi günaydın. Pek iyi başlamadım güne ama. Sabah sabah ağlama krizim tuttu. Sınav stresimdr bebiş özlemimi bilemedim. Hayırlı pazarlar diliyorum kuzular
Teşekkür ederim kuzum Allah kabul etsin Allah razı olsun canımebru_can_ebru canim senin için okudum allah kabul etsin inşallah.
M miyaz ım kan testi yaptırmışsın hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda gelecek bebislerimiz.
Kızlar hafta sonları pek giremiyorum. Ev toplamaya da başladım. Hepinizi seviyorum.
Sağol kuzumArzu ablaya canm yani halim Rabbime
İnşallah kuzucum evet yaptırdım pazartesi kadın doğuma gidecem tekrarlamasını isteyecem tabi adet olmazsamebru_can_ebru canim senin için okudum allah kabul etsin inşallah.
M miyaz ım kan testi yaptırmışsın hayırlısı olsun inşallah en doğru zamanda gelecek bebislerimiz.
Kızlar hafta sonları pek giremiyorum. Ev toplamaya da başladım. Hepinizi seviyorum.
Evet canım morfoloji düşüktü. Çakşır suyu çok iyi ona. Çok araştırdık biz.Çakşır suyu şekil boZukluğuna mı iyi canm hiç duymmştm sizde morfoloji sorunumu vardı canm
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canımİnşallah kuzucum evet yaptırdım pazartesi kadın doğuma gidecem tekrarlamasını isteyecem tabi adet olmazsam
Bilemiyorum ki cnm nasıl bir adet Onuda anlamadım lekelenme gibi ve çamur gibi tuhaf bişey bugünde sancım var ve sol kasığımda sanki yumurta gibi bişey vars sanki tuhafım yani dr umu bulur bulmaz konuşacamDemekki kimyasaldu veya iğnenin etkisiydi canım hiiiç moralini bozma çok şükür adet oluyorsun burda bir çoğumuz kaç gün gecikip çatladık adet olmuyoruz diye adet olmak da bir sağlık belirtisi :) diğer aya inşallah
İnşallah canım yoksa bile kafam rahat etsin yani. Kilo vermeye başladım aspir yağından kaynaklı olduğunu düşünüyorumda devam ederim hiç olmazsa ona tabi dikkatte ediyorumİnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım
Sağolasın canım Rabbim razı olsun inşaallah cumlenizdenHalim rabbime malum canım 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Kuzu sen yeniden kan vermedin değil miBilemiyorum ki cnm nasıl bir adet Onuda anlamadım lekelenme gibi ve çamur gibi tuhaf bişey bugünde sancım var ve sol kasığımda sanki yumurta gibi bişey vars sanki tuhafım yani dr umu bulur bulmaz konuşacam
Allah kabul etsin Allah razı olsun ablaBende senin için okudum ebru ya evvel 1000 tane Rabbim hayırlı evlat versin inşallah
Yok cnm vermedimKuzu sen yeniden kan vermedin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?