2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Amin güzelim benim.. hepimiz dört gözle bekliyoruz işte umut dünyası.. Kuzum nasıl? Iyi mi?
Ay maşallah ne güzel haber.. kurban olduğum mevlam neylerse güzel eyler Güzel gönlünün muradını versin canım arkadaşım.. ama sen sonraki doktor muayenesine çorludaki ile devam et lütfen..
Madem iyi diyorlar Bu süreçte bilinçli ellere ihtiyacımız var kuzum

Merhaba ablacim oncelikle cok gecmis olsun insallah bebisin hemencecik geliverir ansizin insallah :) tekirdagda yasadigini onceden okumustum birsey soracaktim özel hastanede hangi doktora gittin cevap verirsen cok sevinirim

Merhaba ablacim oncelikle cok gecmis olsun insallah bebisin hemencecik geliverir ansizin insallah :) tekirdagda yasadigini onceden okumustum birsey soracaktim özel hastanede hangi doktora gittin cevap verirsen cok sevinirim
canım yaşam hastanesinde esengül hanım ile çorlu reyyapta toygun beye gittim ikiside iyi idi
teşekkür ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kacağında görürsün evladını
bunu bana diyen tüpleri alalım deyin dr ismini buraya yazmam doğru olmaz

Siz hangi dr gidiyrsunuz burda

çorludaki dr bey hoşuma gitti canım inşallah onunla devam edeceğim artık haklısın

İyi teyzesi çok şükür:) öyle böyle geçiyo günler hamdolsn

Evet abla ya iğnesiz günüm ama karnım davul gibi ve iğne yerleri ağrıyor:) Allah Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah yazarım tabi yarın erkenden orda olacağız bakalım nasıl geçecek..

Allah razı olsun kuzucum hamilesin duan makbul biliyorum dua ediyorsun hep bize ama yarın ve ondan sonraki gün dualarınıza çok ihtiyacım var inş herşey olağan gider sağlıklı embriyolar olur korkuyorum açıkçası Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın..Allahım sana da şifa versin hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın bir an önce..

Aminnn allah razı olsun balım.. Korkma herşey yolunda gidecek güzel olacak ederim tabiki dua canım sen iyi düşün kendini sitres etme ben iyi olacağına inanıyorum

Evet abla ya iğnesiz günüm ama karnım davul gibi ve iğne yerleri ağrıyor:) Allah Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah yazarım tabi yarın erkenden orda olacağız bakalım nasıl geçecek..
Çıkınca güzel haberler ver insallah güzel ve kaliteli yumurtaların olur

Duygu ve Nagihan o küçük kizceleri öpün kolların yerime

Sakine hiç gorunmuyor P pastadelisi

Arzu dün akşamdan beri başladık bakalım nasip seninde hayırlısı ile gelsin kırmızılar inşallah

Ablacm öper koklarm tabi size dua ediyorz bol bol.
Sana bişey danşcam bu arada emzik konusnda ne düşünüyosn ablacm ya.Bana bi fikir versen ışık tutsan.

Ablacm öper koklarm tabi size dua ediyorz bol bol.
Sana bişey danşcam bu arada emzik konusnda ne düşünüyosn ablacm ya.Bana bi fikir versen ışık tutsan.
Ben vermedim damak yapısı ve dis gelişimine olumsuz etkisi var hijyen umsuruda ayrı bir unsur anne için rahatlık bebek onla oyalaniyor ama ben vermedim

Ben vermedim damak yapısı ve dis gelişimine olumsuz etkisi var hijyen umsuruda ayrı bir unsur anne için rahatlık bebek onla oyalaniyor ama ben vermedim
Anladm ablacm.Ya ben çok huyszlanınca verdm abla ya aslnda hiçisteyodm ama göğüslerm yara oldu hep .ısrarla uzun süre emziriyorm emzk vermiym diye emiyo güzelce uyuyo snra iki dk smra uyanıyo tekrar mem veriyorm yine uyanıyo abla artk emdikçe iyce yara oluyo ve geçmiyo böyle olduğu günler veriyorm ama bilmiyormçok hızursz .İnsan çok garip oluyo ya şöyle yapsm ne olur böyle yapsam ne olur falan filan

Inşallah canım benim dört gözle bekliyorum en azından şu ödem durumu ortadan kalksın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…