- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.021
Amin güzelim benim.. hepimiz dört gözle bekliyoruz işte umut dünyası.. Kuzum nasıl? Iyi mi?Merabalar kzçeler bu aralar hepinz bi bekleyiştesinz adet bekleme falan Allahm kolaylk versn inşallah sağlktan ötesi yok önce sağlk canlar.Allahm hepinizede iyilk versn.
A anneveoglusu ablacm akışına bırakmana da sevndm inşallah hiç ummadğn anda geleck :)
Ay maşallah ne güzel haber.. kurban olduğum mevlam neylerse güzel eyler Güzel gönlünün muradını versin canım arkadaşım.. ama sen sonraki doktor muayenesine çorludaki ile devam et lütfen..merhabalar hanımlar hayırlı cumalar
Kızlar dr gittim bende dr sol yumurtalıkta 15 mm yumurta önde dedi 3-4 gün içinde yumurtlayacaksın dedi
pazar dahil 4 gün ilişki olsun dedi ama kociş pazartesi öğleden sonra antalyaya gidiyor artık pazar ve pazartesi gitmeden değerlendirme olur artık hayırlısı allahtan.
gebe kalmazsan 20 güne adet olur dedi sevindim yaaa içim rahatladı rahimde sıkıntı yok dedi
hcg yinede yaptır kontrol edelim dedi pazartesi iyice düşmüş olmalı artık dedi
Aminnnnn rabbim herkesin hayırlı muradını versin inşallahçok şükür canım çok şükür rabbim hayırlısı ile nerde anneliği layıkıyla yapacak bir kadın varsa evlad evlad diye rabbimden dileyen içinde bana ve isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
çok şükür canım çok şükür rabbim hayırlısı ile nerde anneliği layıkıyla yapacak bir kadın varsa evlad evlad diye rabbimden dileyen içinde bana ve isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Merhaba ablacim oncelikle cok gecmis olsun insallah bebisin hemencecik geliverir ansizin insallah :) tekirdagda yasadigini onceden okumustum birsey soracaktim özel hastanede hangi doktora gittin cevap verirsen cok sevinirimmuayene etmiyorki dr buda ilginç bir dr
benim dr tıp fakültesindeki ücrnetsiz izne ayrıldı
bende özel hastanede bir dr gidiyoum burda tıp fakültesindeki drlar hepsi yeri mezun içime sinmiyor
neyse ilk 58-112-250 olan testleren sonra 248e düşüq 415e yükselince bende korku başladı aman allahım yine dış gebelik bu diye neyse dr gittim hemen konuştuk dr bana olabilir tabiki dedi bende o zaman her gebelikte bumu olacak hep ben hala geçen sene yaşadıklarımı unutamıyorum dedim o zaman gelin tüpleri alalım kürtaj yapalım bu sıkıntıdan kurtulun dedi bende allah biliyor o anki duygu hali ile tamam dedim eşim hemen müdahae etti bir istanbuldaki dr soralım dedi. beni aldık çıktık
dru aradık istanbuldakini söyledim aldırayım mı tüpleri diye hayır neden böyle birşey yapıyorsunuz kaldıki kesin dış gebelik değil ilaçla düşecek belkide dış gebelikse neden tüpler alınsınki sen doğal yoldan gebe kalma şansınıda bitiriyorsun bunu yapmakla allah vergisi bir sistem şüphe ile düzen bozulmaz tüpler alınsa tüp bebek yapmak zorunda kalacaksınız dedi. biraz sıkıntılı geçiyor endişeleriniz var biliyorum ama biyokimyasal gebelikte olabilir biraz daha sabırlı olun testleri tekrarlayın dediğim tarihlerde dedi banada haber verin dedi. 415 olan değer 144e düştü sonrada 62ye dr artık korkmayın kendiliğinden iğneyede gerek kalmadan gidiyor korkmayın dedi istanbuldaki dr.
anlayacağın burdaki dr peş para etmez çorluda bir dr varmış çok övülüyor ona gideceğim ben karar verdim
canım yaşam hastanesinde esengül hanım ile çorlu reyyapta toygun beye gittim ikiside iyi idiMerhaba ablacim oncelikle cok gecmis olsun insallah bebisin hemencecik geliverir ansizin insallah :) tekirdagda yasadigini onceden okumustum birsey soracaktim özel hastanede hangi doktora gittin cevap verirsen cok sevinirim
çorludaki dr bey hoşuma gitti canım inşallah onunla devam edeceğim artık haklısınAmin güzelim benim.. hepimiz dört gözle bekliyoruz işte umut dünyası.. Kuzum nasıl? Iyi mi?
Ay maşallah ne güzel haber.. kurban olduğum mevlam neylerse güzel eyler Güzel gönlünün muradını versin canım arkadaşım.. ama sen sonraki doktor muayenesine çorludaki ile devam et lütfen..
Madem iyi diyorlar Bu süreçte bilinçli ellere ihtiyacımız var kuzum
Amin güzelim benim.. hepimiz dört gözle bekliyoruz işte umut dünyası.. Kuzum nasıl? Iyi mi?
Ay maşallah ne güzel haber.. kurban olduğum mevlam neylerse güzel eyler Güzel gönlünün muradını versin canım arkadaşım.. ama sen sonraki doktor muayenesine çorludaki ile devam et lütfen..
Madem iyi diyorlar Bu süreçte bilinçli ellere ihtiyacımız var kuzum
hadi bakalım bu gün iğnesiz günün tadını çıkar yarında güzel yumurtaların olsun canım gelişmeleri yaz
allah gönlünden geçen muradını sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
değerlendireceğiz bakalım nasip artık
Evet balımm devam ediyor hemde katmerli çok şükür yine her halimize yorgun düştüm bayağı ama bebek iyi kafam rahat enazından.. Aminnn allah razı olsun kuzucum sende tedaviye başlamışsın allah yüzünü güldürsün inşallah senden de hayırlı mutlu haberler almak nasip olur güzel haberler aldıkça sizlerden bi nebze sıkıntılarım hafifliyor sevinçten allah hep güzel şeyler yaşatsın banada hep güzel haberlerinizi almayı nasip etsin annelik zor evet hsmilelikte başlıyor sıkıntılar daha karnındayken anlıyorsun zorluğunu ama allahın emaneti herşeye değiyor allahtan dileğim bu mübarek gün hürmetine bu güzel duyguları sizlerede yaşamayı nasip etsin rabbim daha fazla aratmasın inşallah kimseyi evladıylada evlat hasretiylede sınamasın rabbim. Her ne kadar çok dahil olamasamda dualarım her daim sizlerle
Aminnn allah razı olsun balım.. Korkma herşey yolunda gidecek güzel olacak ederim tabiki dua canım sen iyi düşün kendini sitres etme ben iyi olacağına inanıyorumAllah razı olsun kuzucum hamilesin duan makbul biliyorum dua ediyorsun hep bize ama yarın ve ondan sonraki gün dualarınıza çok ihtiyacım var inş herşey olağan gider sağlıklı embriyolar olur korkuyorum açıkçası Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın..Allahım sana da şifa versin hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın bir an önce..
Iyi kuzum hoşuna gittiyse onla devam ederiz bundan sonra..çorludaki dr bey hoşuma gitti canım inşallah onunla devam edeceğim artık haklısın
Aman iyi olsun iyi olun kuzum maşallahİyi teyzesi çok şükür:) öyle böyle geçiyo günler hamdolsn
Evt canım hele kusuyor öyle olunca aç değil öyle aranıyor dediğin gbi :)CNm o refleksten.gecen gün tv de izledim bi doktor konuşuyordu.bebeği çok doyursan da o yine aranır.anneşerde aç kaldığını düşünür demişti
Çıkınca güzel haberler ver insallah güzel ve kaliteli yumurtaların olurEvet abla ya iğnesiz günüm ama karnım davul gibi ve iğne yerleri ağrıyor:) Allah Emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah yazarım tabi yarın erkenden orda olacağız bakalım nasıl geçecek..
Ablacm öper koklarm tabi size dua ediyorz bol bol.Duygu ve Nagihan o küçük kizceleri öpün kolların yerime
Sakine hiç gorunmuyor P pastadelisi
Arzu dün akşamdan beri başladık bakalım nasip seninde hayırlısı ile gelsin kırmızılar inşallah
Bilmiyorum canım pazartesi kan vereceğim insalllah sifirlanmistir Allah razı olsun sen neler yapıyorsun eşinin sperm testi sonuçları düzeldi miA anneveoglusu nasılsın? Kan değerin sıfırlandı mı? Ezan vakti aklı a geldin:)
Ben vermedim damak yapısı ve dis gelişimine olumsuz etkisi var hijyen umsuruda ayrı bir unsur anne için rahatlık bebek onla oyalaniyor ama ben vermedimAblacm öper koklarm tabi size dua ediyorz bol bol.
Sana bişey danşcam bu arada emzik konusnda ne düşünüyosn ablacm ya.Bana bi fikir versen ışık tutsan.
Anladm ablacm.Ya ben çok huyszlanınca verdm abla ya aslnda hiçisteyodm ama göğüslerm yara oldu hep .ısrarla uzun süre emziriyorm emzk vermiym diye emiyo güzelce uyuyo snra iki dk smra uyanıyo tekrar mem veriyorm yine uyanıyo abla artk emdikçe iyce yara oluyo ve geçmiyo böyle olduğu günler veriyorm ama bilmiyormçok hızursz .İnsan çok garip oluyo ya şöyle yapsm ne olur böyle yapsam ne olur falan filanBen vermedim damak yapısı ve dis gelişimine olumsuz etkisi var hijyen umsuruda ayrı bir unsur anne için rahatlık bebek onla oyalaniyor ama ben vermedim
Inşallah canım benim dört gözle bekliyorum en azından şu ödem durumu ortadan kalksın diye..Duygu ve Nagihan o küçük kizceleri öpün kolların yerime
Sakine hiç gorunmuyor P pastadelisi
Arzu dün akşamdan beri başladık bakalım nasip seninde hayırlısı ile gelsin kırmızılar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?