- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.041
Abla kusra bakma valla bişeye geri dönemedysem bu ara çok gerginm ve kafam dolu buraya girip okuyorm alntılıyorm ama cvp vermeye fırsat kalmıyo.Sen adet olmadn mı naslsnIyi kuzum hoşuna gittiyse onla devam ederiz bundan sonra..
bu arada bir iki gün de olsa çalış lütfen..
Aman iyi olsun iyi olun kuzum maşallah
Olur mu öyle şey bitanem Sen benim gibi boş insan değilsin ki? Hiç problem değil.. zaten hiç bir şeyi es geçtiğin falan da yokAbla kusra bakma valla bişeye geri dönemedysem bu ara çok gerginm ve kafam dolu buraya girip okuyorm alntılıyorm ama cvp vermeye fırsat kalmıyo.Sen adet olmadn mı naslsn
İnşallah sıfırlanmıştır. Eşim test vermek için fırsat bulamıyor.ben de çok merak ediyorum düzelme varmı diye.Bilmiyorum canım pazartesi kan vereceğim insalllah sifirlanmistir Allah razı olsun sen neler yapıyorsun eşinin sperm testi sonuçları düzeldi mi
Çıkınca güzel haberler ver insallah güzel ve kaliteli yumurtaların olur
İnşallah düzelme vardır arkadaşım güzel haberler alırız inşallahİnşallah sıfırlanmıştır. Eşim test vermek için fırsat bulamıyor.ben de çok merak ediyorum düzelme varmı diye.
Ağrı normal maşallah sayı güzel sağlıkla döllenirler İnşallahÇok şükür atlattım Fulya abla biraz ağrım oldu ama şimdi iyiyim 14 tane yumurtam toplandı yarın arayıp bilgilendirme yapacaklar
Sayı iyi maşallah.. Daha iyi haberler alalım inşallah canımÇok şükür atlattım Fulya abla biraz ağrım oldu ama şimdi iyiyim 14 tane yumurtam toplandı yarın arayıp bilgilendirme yapacaklar
Ağrı normal maşallah sayı güzel sağlıkla döllenirler İnşallah
Sayı iyi maşallah.. Daha iyi haberler alalım inşallah canım
Canım naptın aradılar mı? Aradıklarında beni etiketler misin gözümden kaçmasın bazen göremeyebiliyorum daİnşallah ablacım bekliyorum heyecanla bugün arayacaklar
Canım sorma benim tel bozuldu tamire verdik o da 700 tl para istedi biz de yaptırmadık.sıfırını alırız daha iyi diye .şimdilik babamın eski telini kullanıyorum,onda da ne internet ne İnstagram hiç bişi yok.sadece aramaDuygu ve Nagihan o küçük kizceleri öpün kolların yerime
Sakine hiç gorunmuyor P pastadelisi
Arzu dün akşamdan beri başladık bakalım nasip seninde hayırlısı ile gelsin kırmızılar inşallah
Hafi bakalım hayırlısı bende heyecanlandım şimdi .güzel haber ver inşallahİyi demi canım bende çok sevindim şimdi bekleme zamanı daha heyecanlı olacak hayırlısı olsun inşallah
gözün aydın canım benim sevindim hayırlısı ile benimde gelse kırmızılarŞükürler olsun yoğun olmasa da ben regl olduuumm
Sizler napiyorsunuz? Gene sessizliğe boğuldu topik..
Bugünde yap bakalım bi ama bana çatlamış gibi geldi fulyacım.. yani benim 23ündeki gibi gözüktüğünde çatlamış oluyor.. bugünkü nasıl bir tane daha yap bakalım..
koca yok be güzelim yarın akşama ancak gelirBugünde yap bakalım bi ama bana çatlamış gibi geldi fulyacım.. yani benim 23ündeki gibi gözüktüğünde çatlamış oluyor.. bugünkü nasıl bir tane daha yap bakalım..
Şükürler olsun yoğun olmasa da ben regl olduuumm
Sizler napiyorsunuz? Gene sessizliğe boğuldu topik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?