2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Iyi kuzum hoşuna gittiyse onla devam ederiz bundan sonra..

bu arada bir iki gün de olsa çalış lütfen..

Aman iyi olsun iyi olun kuzum maşallah
Abla kusra bakma valla bişeye geri dönemedysem bu ara çok gerginm ve kafam dolu buraya girip okuyorm alntılıyorm ama cvp vermeye fırsat kalmıyo.Sen adet olmadn mı naslsn

Abla kusra bakma valla bişeye geri dönemedysem bu ara çok gerginm ve kafam dolu buraya girip okuyorm alntılıyorm ama cvp vermeye fırsat kalmıyo.Sen adet olmadn mı naslsn
Olur mu öyle şey bitanem Sen benim gibi boş insan değilsin ki? Hiç problem değil.. zaten hiç bir şeyi es geçtiğin falan da yok
Adet olamadım davul gibi her yerim ilacın 8. Günü ama hiç hareket yok.. Allah korusun menopoza falan girmem inşallah..

Canım sorma benim tel bozuldu tamire verdik o da 700 tl para istedi biz de yaptırmadık.sıfırını alırız daha iyi diye .şimdilik babamın eski telini kullanıyorum,onda da ne internet ne İnstagram hiç bişi yok.sadece arama eşim gelince vakit buldukça giriyorum en kısa zamanda bulurum bi tel inş

Şükürler olsun yoğun olmasa da ben regl olduuumm
Sizler napiyorsunuz? Gene sessizliğe boğuldu topik..
gözün aydın canım benim sevindim hayırlısı ile benimde gelse kırmızılar
bizde değerlenirdik sen yumurtlama testinden anlarmısın canım yaa

Şükürler olsun yoğun olmasa da ben regl olduuumm
Sizler napiyorsunuz? Gene sessizliğe boğuldu topik..

Çok şükür Ablcm.Allah iyllk versn.Bende iyiym ablacm şu göğüs ıcu yaralarmda iyileşse daha iyi olcam.Biz dün tam bi aylk oldk şükür.bugün aşıya gtcez bakalm nası olcak kızımz.Haftaya annem gidiyo bakalm ne yapacağm.Çok alimştm ama tabiki alştm az çok bnde ilk başlara göre.Bende durmlar böyle ablacm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…