- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.061
Abla ben şmdi anlamdm senn durumu senin kanaman yok muydu hcg düşüyodu yumurtluyon mu senkoca yok be güzelim yarın akşama ancak gelir
Kanama bitti canım benim geçtiğimiz çarşambaAbla ben şmdi anlamdm senn durumu senin kanaman yok muydu hcg düşüyodu yumurtluyon mu sen
ooyyy maşallah bir aylık oldunuz demek sağlıkla büyüsün kuzuÇok şükür Ablcm.Allah iyllk versn.Bende iyiym ablacm şu göğüs ıcu yaralarmda iyileşse daha iyi olcam.Biz dün tam bi aylk oldk şükür.bugün aşıya gtcez bakalm nası olcak kızımz.Haftaya annem gidiyo bakalm ne yapacağm.Çok alimştm ama tabiki alştm az çok bnde ilk başlara göre.Bende durmlar böyle ablacm.
Canın sağolsun kuzum gelecekse iki gün moladan sonrada gelir kuzumuzkoca yok be güzelim yarın akşama ancak gelir
Oy onun 1 aylık oluşunu göbişini totişini yerim yeerr.. Maşallah kuzumuza..Çok şükür Ablcm.Allah iyllk versn.Bende iyiym ablacm şu göğüs ıcu yaralarmda iyileşse daha iyi olcam.Biz dün tam bi aylk oldk şükür.bugün aşıya gtcez bakalm nası olcak kızımz.Haftaya annem gidiyo bakalm ne yapacağm.Çok alimştm ama tabiki alştm az çok bnde ilk başlara göre.Bende durmlar böyle ablacm.
ooyyy maşallah bir aylık oldunuz demek sağlıkla büyüsün kuzu
boşver artık sen ele al annelik artık senin tekeline geçiyor her anlamda
allah eksiklerini vermesin ama herkes evinde mutlu sağlıklı olsun
Oy onun 1 aylık oluşunu göbişini totişini yerim yeerr.. Maşallah kuzumuza..
Sanada en acilinden şifa diliyorum güzelim Keske bir şey bilebilsem de önersem ama yok..
Şifa olsun ablam..Arzuşm lansinoh kullanıyorm o yine baya iyi geldi ama tamamen iyi gelmesi sanrm zaman alacak
İdare ediyorum işte ablacım bugünümüze şükür yolu yarıladım hiç değilse böyle avutuyorum kendimi. Sen nasılsın ne durumdasın ablam
Canım göğüs yarasına avent göğüs kalkanı kullan ben kıyafet dedikçe canım çok yanıyordu onu taktım sadece emzirme sırasında çıkardım hiç yara olmadı sende al .. Nette var canım 50-60 tl civarı.. Bizde 25 gunluk olduk ama mızırdanma tam gaz devam bilmiyorum napcazAmin saolasn fulişim.Fuliş artk hakledeblrm inşalah ama ilk başları yanlız zorlanrdm çok.
bende iyiyim şükür canım maşallah maşallah yarıladın hayırlısı ileİdare ediyorum işte ablacım bugünümüze şükür yolu yarıladım hiç değilse böyle avutuyorum kendimi. Sen nasılsın ne durumdasın ablam
Allah iyilik versin ablacım. Bulantılarım geçmiyor abla tek fark ilaç içiyorum sık çıkarmamı engelliyor işte dahiliyeye midemi şişi artarsa yani daha çok zorlarsa kontrolden sonra gidecem mecbur inşallah geçer gider bu şişlikte bulantıda tatlı hiç bişey yemiyorum zaten ekmek falanda midemi alt üst ediyor bakalım ne olacak sonrasıbende iyiyim şükür canım maşallah maşallah yarıladın hayırlısı ile
mide bulantıları ne durumda dahiliyeye gidecektin
Cnm bnde aldm kalkan ama pek bi fatydasını göremedm ya hafifledi tekrar geldi artk kullnmıyom pek lansinoha devam sanki toparla dı baya inşallah.canm gazı mı var yok sa mızırdayn bi bebiş mi.oluyo canm şuanda herşyleri yeni oturuyo yerli yerineCanım göğüs yarasına avent göğüs kalkanı kullan ben kıyafet dedikçe canım çok yanıyordu onu taktım sadece emzirme sırasında çıkardım hiç yara olmadı sende al .. Nette var canım 50-60 tl civarı.. Bizde 25 gunluk olduk ama mızırdanma tam gaz devam bilmiyorum napcaz
Canım naptın aradılar mı? Aradıklarında beni etiketler misin gözümden kaçmasın bazen göremeyebiliyorum da
Hadi maşallah sübhanallah.. hayırlı haberlerle inşallah canım..M miyaz P pastadelisi A anneveoglusuardemir kızlar yazamadım uzun zamandır yumurta toplaması sonrası biraz sıkıntım oldu şişkinlik beni biraz zora soktu..ama bugün daha iyiyim transferim sabah gerçekleşti şimdi dinleniyorum hayırlısı Allahtan zoru atlattım bekleyeceğiz şimdi dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim..
Hadi maşallah sübhanallah.. hayırlı haberlerle inşallah canım..
Biraz meşakkatli oluyor bizim bebiş işleri ama napalım katlanırız onlar için..
Test günün 9u mu 10u mu?
Hadi hayırlısı canım sağ salim gelsin meleğin inşallah hayırlı haberlerni almak nasip olur seni merak ettik bende şimdi seni etiketleyeyim bi mesaj atayım diye girdim ki sen yazmışsın ben klomenle şiştim senin daha ağır düşünemiyorum sıkıntını allah yardımcın olsun allah emeklerni boşa çıkarmasınM miyaz P pastadelisi A anneveoglusuardemir kızlar yazamadım uzun zamandır yumurta toplaması sonrası biraz sıkıntım oldu şişkinlik beni biraz zora soktu..ama bugün daha iyiyim transferim sabah gerçekleşti şimdi dinleniyorum hayırlısı Allahtan zoru atlattım bekleyeceğiz şimdi dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim..
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun insallin bol bol su iç günde 2-3 lt su iç havuç suyu tuket bol bol yumurta ye canımM miyaz P pastadelisi A anneveoglusuardemir kızlar yazamadım uzun zamandır yumurta toplaması sonrası biraz sıkıntım oldu şişkinlik beni biraz zora soktu..ama bugün daha iyiyim transferim sabah gerçekleşti şimdi dinleniyorum hayırlısı Allahtan zoru atlattım bekleyeceğiz şimdi dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?