- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.081
Canım hayırlı haberler alırsın inşaallah rabbim hayrli evlat versinM miyaz @pastadelisi A anneveoglusuardemir kızlar yazamadım uzun zamandır yumurta toplaması sonrası biraz sıkıntım oldu şişkinlik beni biraz zora soktu..ama bugün daha iyiyim transferim sabah gerçekleşti şimdi dinleniyorum hayırlısı Allahtan zoru atlattım bekleyeceğiz şimdi dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim..
Canım hayırlı haberler alırsın inşaallah rabbim hayrli evlat versin
amin allah razı olsun arkadaşım senindeCumanın hayrı ve bereketi üzerimize olsun rabbim affetdiĝi kullarinndan eylesin cumlemizi .Dünya ve ahiret muradlarimizi versin amin
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsun insallin bol bol su iç günde 2-3 lt su iç havuç suyu tuket bol bol yumurta ye canım
Hadi hayırlısı canım sağ salim gelsin meleğin inşallah hayırlı haberlerni almak nasip olur seni merak ettik bende şimdi seni etiketleyeyim bi mesaj atayım diye girdim ki sen yazmışsın ben klomenle şiştim senin daha ağır düşünemiyorum sıkıntını allah yardımcın olsun allah emeklerni boşa çıkarmasın
benim transfer öncesi 5 gün önce başladı ve düşük yaptığım güne kadar vuruldum onu artık kalçada yer kalmamıştıSağol ablacım dikkat ediyorum yememe içmeme kısmet tabiki ben elimden geleni yapıyorum..kalçadan iğne zorluyor abla beni ya çok ağrı yaptı bugünde vurulucam ama hiç istemiyorum
Ben aynıyım hala ama çok şükür her halimize bebek iyi bu sıkıntılara katlanırım sağlıklı çok şükür canım ondan yana bi sıkıntımız riskimiz olmadı sadece bulsntı vs işte bebeği ara ara net hissediyorum ama hareketleri henüz çok zayıf daha minnak teyzesi göbeğim ilk dönem gazdan daha büyük gürünüyordu şimdi indi akşam şişiyor gören anlamıyor hamile olduğumu geen bi komşu hani bebek yap dedi ağzının ortasına vuracaktım nerdeyse :) hamile olmasam moralim bozulurdu size ne yani eşimde ysnımdaydı var zaten dedim ama yapsam sen mi bakacaksın b insanları anlamıyorum ben her haltın içindeler sank onların demesiyle yapacaz yada yapmmayacaz niye boş muhabbeti seviyorlar bu kadarAmin Canım sıkıntı yaşadım bi kaç gün giremedim o yüzden napalım bu yola girdik biliyordum az çok neyse zor durumlar bitti şimdi bekleme zamanı hayırlısı neyse o olsun kuzucum sen nasıl oldun paşa nasıl hareketlendi mi baya göbüş büyüdü mü..
canım yaa çok var luzumsuz insanlar allahtan hamilesin banada son dömemde aldığım kilo nedeniyle bebekmi var diyorlar canım çok sıkılıyorBen aynıyım hala ama çok şükür her halimize bebek iyi bu sıkıntılara katlanırım sağlıklı çok şükür canım ondan yana bi sıkıntımız riskimiz olmadı sadece bulsntı vs işte bebeği ara ara net hissediyorum ama hareketleri henüz çok zayıf daha minnak teyzesi göbeğim ilk dönem gazdan daha büyük gürünüyordu şimdi indi akşam şişiyor gören anlamıyor hamile olduğumu geen bi komşu hani bebek yap dedi ağzının ortasına vuracaktım nerdeyse :) hamile olmasam moralim bozulurdu size ne yani eşimde ysnımdaydı var zaten dedim ama yapsam sen mi bakacaksın b insanları anlamıyorum ben her haltın içindeler sank onların demesiyle yapacaz yada yapmmayacaz niye boş muhabbeti seviyorlar bu kadar
Aynen ablacım hemde ne lüzumsuz size ne yani değil mi ama belki hiç yapmayacam size mi kaldı şimdi bu işte aslında böyleleri yüzünden canımızı sıknayada değmiyor ya abla ama elde değil aynen hamile olmasam kendimi kötü hissederdim bak işte her kilo alan hamile mi keşkede olsa yani ne yaşadığını bilip etmeden ne konuşuyorsunuz değil mi zaten psikolojikmen kötü hissediyorsun bide bunlarla uğraşmak zorunda kalmak nsanı daha çok yoruyor ya allah yardımcınız olsun böyle insanlardan da korusun bizleri ne diyim ya nefret ediyorum bu karslterde insanlardan biz kimsenin özeline girmiyyoruz kaldı ki eşim yanımda edepsiz kadın çocuk nasıl yapılıyor herkes biliyor sen adamın yanında niye çocuk yap diyorsun adam kıpkırmızı oldu iyice sinirlendim dengesiz yacanım yaa çok var luzumsuz insanlar allahtan hamilesin banada son dömemde aldığım kilo nedeniyle bebekmi var diyorlar canım çok sıkılıyor
Canım alışma süreci galiba benim daha önemli bir sorunum var sütüm az geliyo bence ve yetmiyor yaCnm bnde aldm kalkan ama pek bi fatydasını göremedm ya hafifledi tekrar geldi artk kullnmıyom pek lansinoha devam sanki toparla dı baya inşallah.canm gazı mı var yok sa mızırdayn bi bebiş mi.oluyo canm şuanda herşyleri yeni oturuyo yerli yerine
Çok geçmiş olsun canım inş geçer bol ıhlamur adaçayı iç bide parol alabilirsinKızlar ben hastalandm ya boğaz ağtı ateş iki gündür.bebişe öyle zor bakıom ki emzirip anneme eşimeinşallah geçer ya doktor a htmdn geçmyck sanrm ateşim uükselip duruyo
benim transfer öncesi 5 gün önce başladı ve düşük yaptığım güne kadar vuruldum onu artık kalçada yer kalmamıştı
top top olmuştu ve bastırdığımda sızlıyordu progestran 2 doz vuruluyordum seni çok iyi anlıyorum ama rahim içi jele göre etkisi iğnenin daha iyiymiş dr öyle demişti bana biraz sabır sonu güzel olur inşallah
Ben aynıyım hala ama çok şükür her halimize bebek iyi bu sıkıntılara katlanırım sağlıklı çok şükür canım ondan yana bi sıkıntımız riskimiz olmadı sadece bulsntı vs işte bebeği ara ara net hissediyorum ama hareketleri henüz çok zayıf daha minnak teyzesi göbeğim ilk dönem gazdan daha büyük gürünüyordu şimdi indi akşam şişiyor gören anlamıyor hamile olduğumu geen bi komşu hani bebek yap dedi ağzının ortasına vuracaktım nerdeyse :) hamile olmasam moralim bozulurdu size ne yani eşimde ysnımdaydı var zaten dedim ama yapsam sen mi bakacaksın b insanları anlamıyorum ben her haltın içindeler sank onların demesiyle yapacaz yada yapmmayacaz niye boş muhabbeti seviyorlar bu kadar
Kalsa 12. Haftaya kadar vurulacaktim nasip işteOy abla nasıl dayandın yok böyle ağrı bende de beze oldu ilaç sanki dağılmıyor..benim beş günlük Pazartesi bitecek inşallah..sonra jele devam..bide abla kabızlık için ne önerirsin bu dönemde ne yaptıysam işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?