2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım incir ve bulgur süt yapıyor

Kızlar ben hastalandm ya boğaz ağtı ateş iki gündür.bebişe öyle zor bakıom ki emzirip anneme eşime inşallah geçer ya doktor a htmdn geçmyck sanrm ateşim uükselip duruyo
Çok geçmiş olsun canım olsun bol bol c vitamini tuket tavuklu corba yap iç

Canım taze soğan bulgur ve aşure bende deli süt yapardı dene bunları istersen

Mutlu haftasonları kızlar

A anneveoglusu canim ne güzel değerin sıfırlanmış inşallah kaliteli yumoslarin olur.

M miyaz canım hala geçmedi bulantin mide sıkıntıların rabbim sabır versin .

D Deli_manya canım geçmiş olsun bol bol c vitami tüket bitki çayı iç.

Y yumyumyumiyum canım inşallah bebegin sımsıkı tutunur sana ve 8 mayısta bebegini müjdelersin bize.

sweetdreams1985 canım bana gebelik okulunda bol emzirmenin sütü artıracağı söylendi ve süt bitinceye kadar aynı taraftan emzirmek gerekiyormuş.

Aminn canım allah razı olsun zorluyor ama çok şükür her halimize geçer inşallah sayılı gün napalım katlanacaz. Sen nasılsın bebiş büyümüş maşallah

Aminn canım allah razı olsun zorluyor ama çok şükür her halimize geçer inşallah sayılı gün napalım katlanacaz. Sen nasılsın bebiş büyümüş maşallah
İyiyim canım gün sayıyorum artık hayırlısıyla oğlumu kucağıma almak için.

Canım emziriyorum ama şöyle şakır şakır akımıyo şimdi ibrahim Saraçoğlu bi tarif vermiş onu yapacam bakalım.. @anneme oglusu canım bulgur çorbası yiyorum inş fayda olur

Sağol canım Benim güzel dileklerin için amin inşallah..

Kalsa 12. Haftaya kadar vurulacaktim nasip işte
Canım gün kurusu kayısı aç karnına sabahları iki tane ye üzerine ılık su iç ve kefir tuket canım ben hiç kabız olmadım iğne kabız yaptırıyor

Evet abla bende gün kurusu yedim dün bugün çok şükür sıkıntım geçti şimdilik baya iyi geldi sağolasın

Ablam kandiln mübarek olsn.Abla bnde durmlar fena Allahm bugünümüzü aratmamasn ama çok fena hastaym yani aksilk ya benm boğazm şişmezdi hiç böyle şmdi bebiş varken olması. inan zorladı beni hem hstyım hem dnlenemiyorm çocukta hastalanack diye korkuyorm. Ve artk ona bakacak halimde kalmadı acile gidiyorm hiç bişey yazmıyolar bilmem ne üstüne bide eşim de hastalandı annem olmasa ne ederdk.şmdi doktpra gidicm artk yazsn bi ilaç elbet içebileceğim bişey vardr 5 gündür iyileşmek yerine kötüleşiyorm

çok fena vurmuş canım yaa terlesene bir güzel sırtına viks sür bir güzel terleyerek at sen
bol bol su iç ve c vitamini tüketiyorsun dimi sahlep yapın tarçınla iç arkadaşım
git bakalım emziren kadınlara uygun illaki ilaç vardır

Hayırlı kandiller sana da ablam..beşinci gün embriyosu transfer oldu bana abla 4 tane de dondurma bebelerimiz var:)

Senin de kandilin mübarek olsun canım evet az kaldı doğuma heyecanlı günler başlıyor galiba. Paşanın ismi de Kerem Hamdi olacak büyük ihtimal. Kerem i ben koydum esim de babasının ismi de olsun istedi. Biz de Kerem Hamdi de anlaştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…