- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.101
Canım incir ve bulgur süt yapıyorCanım alışma süreci galiba benim daha önemli bir sorunum var sütüm az geliyo bence ve yetmiyor ya
Günde 2 lt su içiyorum
1 lt bitki çayı içiyorum rezene humana canım incir ve bulgur sütü arttırıyorısırgan
2-3 kase hoşaf içiyorum
3 öğün yemek yiyorum
Daha napayım yani deyin ki şu sütü fışkırtır anında yapacam valla artık strese girdim yaa
Çok geçmiş olsun canım olsun bol bol c vitamini tuket tavuklu corba yap içKızlar ben hastalandm ya boğaz ağtı ateş iki gündür.bebişe öyle zor bakıom ki emzirip anneme eşimeinşallah geçer ya doktor a htmdn geçmyck sanrm ateşim uükselip duruyo
İnşallah balım. Hiç sorma herşeye muhalefet insanlar sanki onlara soran varda herşeyin içindeler sinir oluyorumKuzum benim ya büyüyecek inş yerim onu insanları sorma bizim psikolojiyle oynayan onlar değil mi herkes olmuş nüfus kontrol memuru..
Canım taze soğan bulgur ve aşure bende deli süt yapardı dene bunları istersenCanım alışma süreci galiba benim daha önemli bir sorunum var sütüm az geliyo bence ve yetmiyor ya
Günde 2 lt su içiyorum
1 lt bitki çayı içiyorum rezene humana ısırgan
2-3 kase hoşaf içiyorum
3 öğün yemek yiyorum
Daha napayım yani deyin ki şu sütü fışkırtır anında yapacam valla artık strese girdim yaa
İyiyim hamdolsun çok şüküramin allah razı olsun arkadaşım seninde
nasılsın
Aminn canım allah razı olsun zorluyor ama çok şükür her halimize geçer inşallah sayılı gün napalım katlanacaz. Sen nasılsın bebiş büyümüş maşallahMutlu haftasonları kızlar
A anneveoglusu canim ne güzel değerin sıfırlanmış inşallah kaliteli yumoslarin olur.
M miyaz canım hala geçmedi bulantin mide sıkıntıların rabbim sabır versin .
D Deli_manya canım geçmiş olsun bol bol c vitami tüket bitki çayı iç.
Y yumyumyumiyum canım inşallah bebegin sımsıkı tutunur sana ve 8 mayısta bebegini müjdelersin bize.
sweetdreams1985 canım bana gebelik okulunda bol emzirmenin sütü artıracağı söylendi ve süt bitinceye kadar aynı taraftan emzirmek gerekiyormuş.
İyiyim canım gün sayıyorum artık hayırlısıyla oğlumu kucağıma almak için.Aminn canım allah razı olsun zorluyor ama çok şükür her halimize geçer inşallah sayılı gün napalım katlanacaz. Sen nasılsın bebiş büyümüş maşallah
Canım emziriyorum ama şöyle şakır şakır akımıyo şimdi ibrahim Saraçoğlu bi tarif vermiş onu yapacam bakalım.. @anneme oglusu canım bulgur çorbası yiyorum inş fayda olurMutlu haftasonları kızlar
A anneveoglusu canim ne güzel değerin sıfırlanmış inşallah kaliteli yumoslarin olur.
Y yumyumyumiyum canım inşallah bebegin sımsıkı tutunur sana ve 8 mayısta bebegini müjdelersin bize.
sweetdreams1985 canım bana gebelik okulunda bol emzirmenin sütü artıracağı söylendi ve süt bitinceye kadar aynı taraftan emzirmek gerekiyormuş.
Mutlu haftasonları kızlar
Kalsa 12. Haftaya kadar vurulacaktim nasip işte
Canım gün kurusu kayısı aç karnına sabahları iki tane ye üzerine ılık su iç ve kefir tuket canım ben hiç kabız olmadım iğne kabız yaptırıyor
Günaydınlarr hanımlar
kandilimiz mübarek olsun
D Deli_manya nasılsın canım kuzun nasıl
@sweetdreams1985 sen nasılsın canım kuzu nasıl
@yumyumyumiyum canım nasil gidiyor test günün ne zaman 3. gün embriyosu transfer oldu dimi sana
beren20 maşallah az kalmış doğuma sana canım ismi ne olacak paşanın
M miyaz veHalim rabbime malum sizler nasılsınız
çok fena vurmuş canım yaa terlesene bir güzel sırtına viks sür bir güzel terleyerek at senAblam kandiln mübarek olsn.Abla bnde durmlar fena Allahm bugünümüzü aratmamasn ama çok fena hastaym yani aksilk ya benm boğazm şişmezdi hiç böyle şmdi bebiş varken olması.inan zorladı beni hem hstyım hem dnlenemiyorm çocukta hastalanack diye korkuyorm. Ve artk ona bakacak halimde kalmadı acile gidiyorm hiç bişey yazmıyolar bilmem ne üstüne bide eşim de hastalandı annem olmasa ne ederdk.şmdi doktpra gidicm artk yazsn bi ilaç elbet içebileceğim bişey vardr 5 gündür iyileşmek yerine kötüleşiyorm
Günaydınlarr hanımlar
kandilimiz mübarek olsun
@yumyumyumiyum canım nasil gidiyor test günün ne zaman 3. gün embriyosu transfer oldu dimi sana
Maşallah kuzum istediğin gibi olur herşeyHayırlı kandiller sana da ablam..beşinci gün embriyosu transfer oldu bana abla 4 tane de dondurma bebelerimiz var:)
Günaydınlarr hanımlar
kandilimiz mübarek olsun
Çok şükür abla sen nasılsın ne var ne yokGünaydınlarr hanımlar
kandilimiz mübarek olsun
Maşallah kuzum istediğin gibi olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?