- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.121
Canım merhaba geç yazdım kusura bakma kendi derdime düştüm.. Bebeğimin kilosunu doktor az buldu artık çok düzenli beslemeye çalışıyorum.. Moralim bozuldu biraz onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın toparlandın mı azcık galiba yumurtlama döneminde geçtiğiniz günler degerlendirebildiniz mi?Günaydınlarr hanımlar
kandilimiz mübarek olsun
D Deli_manya nasılsın canım kuzun nasıl
@sweetdreams1985 sen nasılsın canım kuzu nasıl
@yumyumyumiyum canım nasil gidiyor test günün ne zaman 3. gün embriyosu transfer oldu dimi sana
beren20 maşallah az kalmış doğuma sana canım ismi ne olacak paşanın
M miyaz ve @Halim rabbime malum sizler nasılsınız
Gözünaydın canım maşallah :) inş seninde iyi haberlerini alırız yakında dinlen bol bol. Ananas galiba tutunmayı sağlıyormuş öyle duymuştum bi araştır istersen birde kabak çekirdeğiHayırlı kandiller sana da ablam..beşinci gün embriyosu transfer oldu bana abla 4 tane de dondurma bebelerimiz var:)
Adıyla yaşasın inş canımSenin de kandilin mübarek olsun canım evet az kaldı doğuma heyecanlı günler başlıyor galiba. Paşanın ismi de Kerem Hamdi olacak büyük ihtimal. Kerem i ben koydum esim de babasının ismi de olsun istedi. Biz de Kerem Hamdi de anlaştık.
Canım nasılsın bebiş nasıl?Çok şükür abla sen nasılsın ne var ne yok
Çok şükür canım bebiş iyi benim midemle alakalı sıkıntılsrım var biraz ama allah daha kötüsündem sakınsın idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın senin kuzu nasılCanım nasılsın bebiş nasıl?
Amin canım benim sen ve bebiş nasılsınız?Adıyla yaşasın inş canım
Hayırlı kandiller sana da ablam..beşinci gün embriyosu transfer oldu bana abla 4 tane de dondurma bebelerimiz var:)
Senin de kandilin mübarek olsun canım evet az kaldı doğuma heyecanlı günler başlıyor galiba. Paşanın ismi de Kerem Hamdi olacak büyük ihtimal. Kerem i ben koydum esim de babasının ismi de olsun istedi. Biz de Kerem Hamdi de anlaştık.
Çok şükür abla sen nasılsın ne var ne yok
Canım merhaba geç yazdım kusura bakma kendi derdime düştüm.. Bebeğimin kilosunu doktor az buldu artık çok düzenli beslemeye çalışıyorum.. Moralim bozuldu biraz onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın toparlandın mı azcık galiba yumurtlama döneminde geçtiğiniz günler degerlendirebildiniz mi?
Amin canım inşallah tatile gitmekle çok iyi yapıyorsun kafan dağılır moral depolar gelirsin inşallah ve denemelere başlarsın hayırlısıyla.Adıyla yaşasın paşam sağlıkla kavuşun paşamla
canım nasılsın kaç gün var teste evde idrardan test yapmayı düşünüyormusun
maşallah dondurulmuş olması harika onlarla kardeş yaparsınız inşallah
Gözünaydın canım maşallah :) inş seninde iyi haberlerini alırız yakında dinlen bol bol. Ananas galiba tutunmayı sağlıyormuş öyle duymuştum bi araştır istersen birde kabak çekirdeği
Senin de kandilin mübarek olsun canım evet az kaldı doğuma heyecanlı günler başlıyor galiba. Paşanın ismi de Kerem Hamdi olacak büyük ihtimal. Kerem i ben koydum esim de babasının ismi de olsun istedi. Biz de Kerem Hamdi de anlaştık.
canım ben 31 mart test günümdü 30 martta test yaptığımda ikinci çizgi vardı canım ben kendimi hissetmek için yapmıştım nefatif ise ona göre teste giderim diyerek yaptım sende öyle yap derim. heyacanlı bekleşiş rabbim yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla kucağında göstersintest günü 8 mayıs abla heyecanlıyım ama aklıma getirmemeye çalışıyırum pazartesi işe de başladım daha iyi oldu oyalanıyorum kendimi yormadan işlerle..bugün 7.günüm evde teste daha erken sanırım haftasonuna doğru yaparım direk kanda öğrenmek daha heyecanlı olur..
sen nasılsın abla her şey yolunda mı?
Bencede iyi olur canımcım toparlarsın bi güzel kafan dağılır biraz allah sabrını arttırsınbende iyiyim canım yurt dışına tatile gideceğiz perşembe gecesi pazar gece döneceğiz değişiklik iyi olacak
adeti bekliyorum gelsinde yeniden doğal süreçte denemelere başlayalım
canım ben 31 mart test günümdü 30 martta test yaptığımda ikinci çizgi vardı canım ben kendimi hissetmek için yapmıştım nefatif ise ona göre teste giderim diyerek yaptım sende öyle yap derim. heyacanlı bekleşiş rabbim yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla kucağında göstersin
Bende iyiyim canım yumurtlama oldu başını sonunu değerlendirdik bakalım nasip arkadaşım
Amin canım çok sağol evet az kaldı artık ... İnşallah sen de bebegine kavusmuşsundur da heyecanlı bir süreç başlar senin için.hadi bakalım canım Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin çok az kaldı..kerem ismini bende çok seviyorum adıyla yaşasın inşallah sağlıkla..
Görürsün insallah gormekte yetmiyor sağlıkla kese ve kalp atışı görmek kucağına almak nasip olsun inşallahbende öyle düşünüyorum fulya abla evde yapıp hazırlıklı gitmeyi hastaneye o çift çizgiyi bende görebilecek miyim acaba..senin içinde hakkında hayırlısı olsun belki ilaçların etkisi bu ay olur ahh inşallah.
Benimki de iyi canım sütümü artırma yolları arıyorum.. Biraz kilo alsa daha rahat olcam çok şükür düzene yavaş yavaş giriyorÇok şükür canım bebiş iyi benim midemle alakalı sıkıntılsrım var biraz ama allah daha kötüsündem sakınsın idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın senin kuzu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?