2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım merhaba geç yazdım kusura bakma kendi derdime düştüm.. Bebeğimin kilosunu doktor az buldu artık çok düzenli beslemeye çalışıyorum.. Moralim bozuldu biraz onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın toparlandın mı azcık galiba yumurtlama döneminde geçtiğiniz günler degerlendirebildiniz mi?

Hayırlı kandiller sana da ablam..beşinci gün embriyosu transfer oldu bana abla 4 tane de dondurma bebelerimiz var:)
Gözünaydın canım maşallah :) inş seninde iyi haberlerini alırız yakında dinlen bol bol. Ananas galiba tutunmayı sağlıyormuş öyle duymuştum bi araştır istersen birde kabak çekirdeği

Hayırlı kandiller sana da ablam..beşinci gün embriyosu transfer oldu bana abla 4 tane de dondurma bebelerimiz var:)

canım nasılsın kaç gün var teste evde idrardan test yapmayı düşünüyormusun

maşallah dondurulmuş olması harika onlarla kardeş yaparsınız inşallah

Adıyla yaşasın paşam sağlıkla kavuşun paşamla

canım merak etme toplar kuzu kendini sende dikkat edersin

Bende iyiyim canım yumurtlama oldu bitti bakalım eşim il dışında idi özel günlerde öncesini ve sonrasını değerlendirdik nasip artık adeti bekliyorum

canım nasılsın kaç gün var teste evde idrardan test yapmayı düşünüyormusun

maşallah dondurulmuş olması harika onlarla kardeş yaparsınız inşallah

test günü 8 mayıs abla heyecanlıyım ama aklıma getirmemeye çalışıyırum pazartesi işe de başladım daha iyi oldu oyalanıyorum kendimi yormadan işlerle..bugün 7.günüm evde teste daha erken sanırım haftasonuna doğru yaparım direk kanda öğrenmek daha heyecanlı olur..
sen nasılsın abla her şey yolunda mı?

Gözünaydın canım maşallah :) inş seninde iyi haberlerini alırız yakında dinlen bol bol. Ananas galiba tutunmayı sağlıyormuş öyle duymuştum bi araştır istersen birde kabak çekirdeği

günaydın canım amin, inşallah bizde sizin gibi taze anneler oluruzbeslenmeme dikkat ediyorum canm kısmet tabi biraz da kaderimizde varsa olur ben elimden geleni yapıyorum..
sen nasılsın bebiş nasıl

hadi bakalım canım Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin çok az kaldı..kerem ismini bende çok seviyorum adıyla yaşasın inşallah sağlıkla..

canım ben 31 mart test günümdü 30 martta test yaptığımda ikinci çizgi vardı canım ben kendimi hissetmek için yapmıştım nefatif ise ona göre teste giderim diyerek yaptım sende öyle yap derim. heyacanlı bekleşiş rabbim yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla kucağında göstersin

Bende iyiyim canım yumurtlama oldu başını sonunu değerlendirdik bakalım nasip arkadaşım

bende iyiyim canım yurt dışına tatile gideceğiz perşembe gecesi pazar gece döneceğiz değişiklik iyi olacak
adeti bekliyorum gelsinde yeniden doğal süreçte denemelere başlayalım
Bencede iyi olur canımcım toparlarsın bi güzel kafan dağılır biraz allah sabrını arttırsın

bende öyle düşünüyorum fulya abla evde yapıp hazırlıklı gitmeyi hastaneye o çift çizgiyi bende görebilecek miyim acaba..senin içinde hakkında hayırlısı olsun belki ilaçların etkisi bu ay olur ahh inşallah.

hadi bakalım canım Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin çok az kaldı..kerem ismini bende çok seviyorum adıyla yaşasın inşallah sağlıkla..
Amin canım çok sağol evet az kaldı artık ... İnşallah sen de bebegine kavusmuşsundur da heyecanlı bir süreç başlar senin için.

Görürsün insallah gormekte yetmiyor sağlıkla kese ve kalp atışı görmek kucağına almak nasip olsun inşallah

Bu aydan gelirse inan çok sevinirim bayram ederim İnşallah

Çok şükür canım bebiş iyi benim midemle alakalı sıkıntılsrım var biraz ama allah daha kötüsündem sakınsın idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın senin kuzu nasıl
Benimki de iyi canım sütümü artırma yolları arıyorum.. Biraz kilo alsa daha rahat olcam çok şükür düzene yavaş yavaş giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…