- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.141
İyiyiz canım çok şükür .. Bebeği düzene sokmaya çalışıyorm bi yandan bi yandan ben toparlsnıyorumAmin canım benim sen ve bebiş nasılsınız?
Çok şükür iyiyim canım bebiş daha iyi .. Artık düzene giriyo yavaş yavaş ..iyi haberlerin bekliyorumgünaydın canım amin, inşallah bizde sizin gibi taze anneler oluruzbeslenmeme dikkat ediyorum canm kısmet tabi biraz da kaderimizde varsa olur ben elimden geleni yapıyorum..
sen nasılsın bebiş nasıl
Görürsün insallah gormekte yetmiyor sağlıkla kese ve kalp atışı görmek kucağına almak nasip olsun inşallah
Bu aydan gelirse inan çok sevinirim bayram ederim İnşallah
Benim 4. Gün embriyosu idi 11. Gün idi test günüm ben 10. Gün test yaptımFulya abla sen idrarda testi kaçıncı gün yapmıştın Benim erken dimi suan ne zaman yapsam net olur ki..
Güzel kalpli arkadaşım mesajını okuyunca şöyle bi göbişimi okşadım. Rabbim bu güzel kalbini en kısa zamanda bebekle daha da güzelleştirecek inşallah. Hadi sen de sevindir bizi bebiş haberiyle.Herkese selam hanımlar.. umarım herkes iyidir.. Uygulamam açılmıyor 1 haftadır nerdeyse bende site bozuk heralde diyordum meğerse uygulama hata veriyormuş zira tarayıcıdan girince oldu..
Bebekliler kuzularınızı yerime öpün..
Bebekleri karnında olanlarda göbişlerini sevsin yerime..
Henüz bebekleri gelmeyenler de bir an evvel bebek haberiyle sevindirsin beni lütfen Çok ihtiyacım var..
Canımsın taaa buralardan hissettirdin bana Allah ne muradın varsa versin.. Hayırlı doğumların olsun.. sağlıkla inşallah..Güzel kalpli arkadaşım mesajını okuyunca şöyle bi göbişimi okşadım. Rabbim bu güzel kalbini en kısa zamanda bebekle daha da güzelleştirecek inşallah. Hadi sen de sevindir bizi bebiş haberiyle.
Amin inşallah canım benim hep duamdasiniz burdaki herkes hayırlısıyla dedigin gibi o müjdeyi verecek en hayırlı ve kısa zamanda.Canımsın taaa buralardan hissettirdin bana Allah ne muradın varsa versin.. Hayırlı doğumların olsun.. sağlıkla inşallah..
Inşallah sen bebeğini dünyaya getireceksin o uyurken seyrediyorken kk ya bir bakayım napıyorlar diyeceksin Sonra bi açacaksın aaaa arzu da hamile :) bak arzu "da" diyorum çünkü bir sürü olacak bende onlardan biri olacağım inşallah..
Benim 4. Gün embriyosu idi 11. Gün idi test günüm ben 10. Gün test yaptım
Benimde aynen ablacım senden kızlardan atak bekliyorumHerkese selam hanımlar.. umarım herkes iyidir.. Uygulamam açılmıyor 1 haftadır nerdeyse bende site bozuk heralde diyordum meğerse uygulama hata veriyormuş zira tarayıcıdan girince oldu..
Henüz bebekleri gelmeyenler de bir an evvel bebek haberiyle sevindirsin beni lütfen Çok ihtiyacım var..
Aynen kuzum haklısın bekleyelim bizleri de etiketle amaO zaman bana daha var erken yapıp moralimi bozmamayım bence
Aynen kuzum haklısın bekleyelim bizleri de etiketle ama
Canm kaç günlüksünz ne kdr aldı ki bebiş.Bu arada sen nasılsın toparlandın mı yorgnlk falan varmı duygu ya ben aslnda iyiym ama resmlerde aynada kndime baknca çok soluk ve yorgun duruyormCanım merhaba geç yazdım kusura bakma kendi derdime düştüm.. Bebeğimin kilosunu doktor az buldu artık çok düzenli beslemeye çalışıyorum.. Moralim bozuldu biraz onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın toparlandın mı azcık galiba yumurtlama döneminde geçtiğiniz günler degerlendirebildiniz mi?
Amin canım benim sen ve bebiş nasılsınız?
Herkese selam hanımlar.. umarım herkes iyidir.. Uygulamam açılmıyor 1 haftadır nerdeyse bende site bozuk heralde diyordum meğerse uygulama hata veriyormuş zira tarayıcıdan girince oldu..
Hissediyorum gene peş peşe gelecek.. ablan yesin seni kuzuummBenimde aynen ablacım senden kızlardan atak bekliyorum
Asıl ben sizi yerim o kızçenle beraber..Canm kaç günlüksünz ne kdr aldı ki bebiş.Bu arada sen nasılsın toparlandın mı yorgnlk falan varmı duygu ya ben aslnda iyiym ama resmlerde aynada kndime baknca çok soluk ve yorgun duruyormbu kdr Şeyin üstüne bu hastalkta çok sarstı beni.
Canm sende son haftalara grdn Allah yardmcn olsn.
Yerim seni güzel kalpli ablacm
Evet canım son 3 hafta artık amin inşallah hayırlısıyla dogurayim. Sen nasıl oldun minnos kızın nasıl?Canm kaç günlüksünz ne kdr aldı ki bebiş.Bu arada sen nasılsın toparlandın mı yorgnlk falan varmı duygu ya ben aslnda iyiym ama resmlerde aynada kndime baknca çok soluk ve yorgun duruyormbu kdr Şeyin üstüne bu hastalkta çok sarstı beni.
Allah iyilik versin balım alır inşallah bişeyler tam otursun alışma evresindesn sık sık emzir bide incir ye bol su iç sütü arttırıyor suyu hiç ihmal etmeBenimki de iyi canım sütümü artırma yolları arıyorum.. Biraz kilo alsa daha rahat olcam çok şükür düzene yavaş yavaş giriyor
Çok geçmiş olsun kuzum benimCanm kaç günlüksünz ne kdr aldı ki bebiş.Bu arada sen nasılsın toparlandın mı yorgnlk falan varmı duygu ya ben aslnda iyiym ama resmlerde aynada kndime baknca çok soluk ve yorgun duruyormbu kdr Şeyin üstüne bu hastalkta çok sarstı beni.
Canım 20 günde 400 gram almış 600 olması gerekiyor muş... Bende sütümü artırmaya çalışıyorum.. Canım bende çok halsizlik vardı sağlık ocağı nda kan değerlerine baktırdım b12,D vitamini falan ona göre ilaç başladım birde omega 3 için balık yağı alıyorum hemde sütüm kaliteli olsun diye ... Sende mutlaka baktır canım bebek bizi sömürüyor sonuçtaCanm kaç günlüksünz ne kdr aldı ki bebiş.Bu arada sen nasılsın toparlandın mı yorgnlk falan varmı duygu ya ben aslnda iyiym ama resmlerde aynada kndime baknca çok soluk ve yorgun duruyormbu kdr Şeyin üstüne bu hastalkta çok sarstı beni.
Çok şükür daha iyiym abla toparladm biraz zencefil bal saolsnHissediyorum gene peş peşe gelecek.. ablan yesin seni kuzuumm
Asıl ben sizi yerim o kızçenle beraber..
Kuzum geçmişler olsun hastaymışsın toparladın mı biraz?
İnşallah doğuracksn canm Allah yardm edito merk etme.bizde iyiyz hamdolsn canm 40 mız çıktı.gergnlkler azaldı aliştk yavaştn artk .Evet canım son 3 hafta artık amin inşallah hayırlısıyla dogurayim. Sen nasıl oldun minnos kızın nasıl?
Canm yani zaten 600 gramdan smrası normal kabul ediliyo oda bi ayda yani sennki zaten 400 gram almş bazen çok abartıyolar üzülme yani bnce.Canım 20 günde 400 gram almış 600 olması gerekiyor muş... Bende sütümü artırmaya çalışıyorum.. Canım bende çok halsizlik vardı sağlık ocağı nda kan değerlerine baktırdım b12,D vitamini falan ona göre ilaç başladım birde omega 3 için balık yağı alıyorum hemde sütüm kaliteli olsun diye ... Sende mutlaka baktır canım bebek bizi sömürüyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?