2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

günaydın canım amin, inşallah bizde sizin gibi taze anneler oluruzbeslenmeme dikkat ediyorum canm kısmet tabi biraz da kaderimizde varsa olur ben elimden geleni yapıyorum..
sen nasılsın bebiş nasıl
Çok şükür iyiyim canım bebiş daha iyi .. Artık düzene giriyo yavaş yavaş ..iyi haberlerin bekliyorum

Herkese selam hanımlar.. umarım herkes iyidir.. Uygulamam açılmıyor 1 haftadır nerdeyse bende site bozuk heralde diyordum meğerse uygulama hata veriyormuş zira tarayıcıdan girince oldu..
Bebekliler kuzularınızı yerime öpün..
Bebekleri karnında olanlarda göbişlerini sevsin yerime..
Henüz bebekleri gelmeyenler de bir an evvel bebek haberiyle sevindirsin beni lütfen Çok ihtiyacım var..

Güzel kalpli arkadaşım mesajını okuyunca şöyle bi göbişimi okşadım. Rabbim bu güzel kalbini en kısa zamanda bebekle daha da güzelleştirecek inşallah. Hadi sen de sevindir bizi bebiş haberiyle.

Güzel kalpli arkadaşım mesajını okuyunca şöyle bi göbişimi okşadım. Rabbim bu güzel kalbini en kısa zamanda bebekle daha da güzelleştirecek inşallah. Hadi sen de sevindir bizi bebiş haberiyle.
Canımsın taaa buralardan hissettirdin bana Allah ne muradın varsa versin.. Hayırlı doğumların olsun.. sağlıkla inşallah..
Inşallah sen bebeğini dünyaya getireceksin o uyurken seyrediyorken kk ya bir bakayım napıyorlar diyeceksin Sonra bi açacaksın aaaa arzu da hamile :) bak arzu "da" diyorum çünkü bir sürü olacak bende onlardan biri olacağım inşallah..

Amin inşallah canım benim hep duamdasiniz burdaki herkes hayırlısıyla dedigin gibi o müjdeyi verecek en hayırlı ve kısa zamanda.

Benimde aynen ablacım senden kızlardan atak bekliyorum

Canm kaç günlüksünz ne kdr aldı ki bebiş.Bu arada sen nasılsın toparlandın mı yorgnlk falan varmı duygu ya ben aslnda iyiym ama resmlerde aynada kndime baknca çok soluk ve yorgun duruyorm bu kdr Şeyin üstüne bu hastalkta çok sarstı beni.

Amin canım benim sen ve bebiş nasılsınız?

Canm sende son haftalara grdn Allah yardmcn olsn.

Yerim seni güzel kalpli ablacm

Benimde aynen ablacım senden kızlardan atak bekliyorum
Hissediyorum gene peş peşe gelecek.. ablan yesin seni kuzuumm
Asıl ben sizi yerim o kızçenle beraber..
Kuzum geçmişler olsun hastaymışsın toparladın mı biraz?

Evet canım son 3 hafta artık amin inşallah hayırlısıyla dogurayim. Sen nasıl oldun minnos kızın nasıl?

Benimki de iyi canım sütümü artırma yolları arıyorum.. Biraz kilo alsa daha rahat olcam çok şükür düzene yavaş yavaş giriyor
Allah iyilik versin balım alır inşallah bişeyler tam otursun alışma evresindesn sık sık emzir bide incir ye bol su iç sütü arttırıyor suyu hiç ihmal etme

Çok geçmiş olsun kuzum benim

Canım 20 günde 400 gram almış 600 olması gerekiyor muş... Bende sütümü artırmaya çalışıyorum.. Canım bende çok halsizlik vardı sağlık ocağı nda kan değerlerine baktırdım b12,D vitamini falan ona göre ilaç başladım birde omega 3 için balık yağı alıyorum hemde sütüm kaliteli olsun diye ... Sende mutlaka baktır canım bebek bizi sömürüyor sonuçta

Hissediyorum gene peş peşe gelecek.. ablan yesin seni kuzuumm

Asıl ben sizi yerim o kızçenle beraber..
Kuzum geçmişler olsun hastaymışsın toparladın mı biraz?
Çok şükür daha iyiym abla toparladm biraz zencefil bal saolsn

Evet canım son 3 hafta artık amin inşallah hayırlısıyla dogurayim. Sen nasıl oldun minnos kızın nasıl?
İnşallah doğuracksn canm Allah yardm edito merk etme.bizde iyiyz hamdolsn canm 40 mız çıktı.gergnlkler azaldı aliştk yavaştn artk .

Canm yani zaten 600 gramdan smrası normal kabul ediliyo oda bi ayda yani sennki zaten 400 gram almş bazen çok abartıyolar üzülme yani bnce.
Evet canm bnde baktrcam tahlillerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…