2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

4.53 çıktı sonucum negatif yani ama çarşamba yine kan vericem sıfırlanması lazımmış yapacak bişey yok takdir Allahın..
canım çok üzüldüm ama dondurulmuşların var kendini üzme topla ve yeniden başla olacak allahın izniyle

öyle abla bi kendime gelmem lazım kafama kazan gibi kanamam çok herşey bi düzene girse..Allahtan onlar var dediğin gibi yoksa sil baştan girişemezdim bu işe..
benim ondan gözümde büyüdü ama senin ilk bebeğin olacak pes etmek yok
düzene girer değer düşük o hemen iner merak etme

4.53 çıktı sonucum negatif yani ama çarşamba yine kan vericem sıfırlanması lazımmış yapacak bişey yok takdir Allahın..
Değerin düşük hiç merak etme hemen düşer kısa zamanda yeniden transfer olursun nasılsa dondurulmuşlar var Sıkma canını sakın.. umut etmeye devam

benim ondan gözümde büyüdü ama senin ilk bebeğin olacak pes etmek yok
düzene girer değer düşük o hemen iner merak etme

benim anlamadığım adetin neden bu kadar erken geldiği gerçi düşük mü yapıyorum adet mi anlamadım farklı bişey bu..
ama pes etmem tabi abla embriyolarım var Allahtan en azından ilaç kullanımı çok olmayacak..

Değerin düşük hiç merak etme hemen düşer kısa zamanda yeniden transfer olursun nasılsa dondurulmuşlar var Sıkma canını sakın.. umut etmeye devam

öyle de canım gerçi biliyorsun sende anlıyorsun beni çok üzüldüm kendime gelmeye çalışıyorum daha iğneden göbek morluklarım geçmemişti ne diyim herşey Allahtan vardır bi bildiği..tek isteğim bu dönemi hemen atlatmak.

Bilmem mi? Keşke başka şeyleri konuşuyor olabilseydik ama hiç takılmamak vücudu birde psikolojik olarak yıpratmamak lazım tatlım Alternatifimiz var Allah izin verirse..
Zaman dediğin nedir ki? Geçip gidecek.. inan ki geçecek..

Iyiyim elhamdülillah fıstığım sen nasılsın??
Çok şükür iyiyim bir tanem bir sıkıntım yok bu sabah yolculuktan geldim Bir sürü ütü çamaşır onlarla boğuştum daha yeni Ütü bitti uzandım belim ağrıyor adet yakın sanırım

Önümüzde dua etmek için çok güzel bir vakit var geçecek Allah’ın izniyle kuzum

var canım Allaha şükür de hemen yapmaya cesaretim olur mu onu bilmiyorum bakalım artık Rabbim güç verir..inşallah hepimize hayırlı kapılar açılacak bu sınavlardan geçiyorsak sonu güzel olacak inanıyorum..

Çok şükür iyiyim bir tanem bir sıkıntım yok bu sabah yolculuktan geldim Bir sürü ütü çamaşır onlarla boğuştum daha yeni Ütü bitti uzandım belim ağrıyor adet yakın sanırım
Ya hiç gelmesin ya da düzenli düzenli gelsin bi de onunla uğraşmak zorunda kalma kuzucum
Gezdin geldin şifa olsun inşallah ruhuna bedenine arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…