- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.181
Anlamaz olur muyum ne hissediyorsan kat be kat fazlasını yaşadım.. ama kurban olduğum mevlam öğretti ki yeniden umut edebilmek için tamamen kötü ruh halinden arınmış olmak gerekiyor Endişe hiç bir şekilde iyi gelmiyor Bu süreçte en mühim şey moral..var canım Allaha şükür de hemen yapmaya cesaretim olur mu onu bilmiyorum bakalım artık Rabbim güç verir..inşallah hepimize hayırlı kapılar açılacak bu sınavlardan geçiyorsak sonu güzel olacak inanıyorum..
soğol bir tanemYa hiç gelmesin ya da düzenli düzenli gelsin bi de onunla uğraşmak zorunda kalma kuzucum
Gezdin geldin şifa olsun inşallah ruhuna bedenine arkadaşım..
Bitti kuzucum 1-2 güne kadar yumurtlayacağım Allah izin verirse.. akıntı durumuma göre de kontrole gideceğim bakalım ne diyecek bu ay? Ben de meraktayım açıkçası..soğol bir tanem
sen dr gittin mi yumurtlama ne zaman olacak canım adetin bitti dimi
Anlamaz olur muyum ne hissediyorsan kat be kat fazlasını yaşadım.. ama kurban olduğum mevlam öğretti ki yeniden umut edebilmek için tamamen kötü ruh halinden arınmış olmak gerekiyor Endişe hiç bir şekilde iyi gelmiyor Bu süreçte en mühim şey moral..
kıyamam seni çok işi anlıyorum ama zaman herşeyin ilacı ben düşük kanaması ile hatırlarsan 4-5 gün foruma giremedim kendimi çok kötü hissediyordum. Cuma günü düşük olmuştu İstanbullu gelinde Süreyya bebeğin kalp atışını duyduğunda ben kendimi tutamadım sinirlerim boşaldı ağlamaktan içim dışıma çıktı eşim geldi sarıldı onunla ağladıkmoralim düzelmiyor canım ağlamak geliyor hep, dün heralde anlamadım tam bugün iyice koydu ama yapacak bişey yok nelere alışıyoruz..Rabbim hepimize sabırlar versin..
Ah kuzum benim dualarım seninlemoralim düzelmiyor canım ağlamak geliyor hep, dün heralde anlamadım tam bugün iyice koydu ama yapacak bişey yok nelere alışıyoruz..Rabbim hepimize sabırlar versin..
kıyamam seni çok işi anlıyorum ama zaman herşeyin ilacı ben düşük kanaması ile hatırlarsan 4-5 gün foruma giremedim kendimi çok kötü hissediyordum. Cuma günü düşük olmuştu İstanbullu gelinde Süreyya bebeğin kalp atışını duyduğunda ben kendimi tutamadım sinirlerim boşaldı ağlamaktan içim dışıma çıktı eşim geldi sarıldı onunla ağladık
zaman herşeyin ilacı allah bu dönemi hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin hep yaz buraya biz burdayız dondurulmuşların var bayrama kadar kendine mola ver bayram sonrası adet ile yine başla sürece bir tanem transfer daha rahat olur canım şimdi merak etme
Ah kuzum benim dualarım seninle
canım benim buda geride kalacak ben kayıpta hep dedim allahım keşke en başka negatif görse idimkanamam benimde devam ediyor o da sinirimi bozuyor bebek gidiyor gibi hoş tam tutunamamış bile ama psikolojisi kötüymüş..maddi manevi şeyler kattık ne bileyim hayırlısı değilmiş..dediğin gibi abla insan hassas oluyor bende dün tv izlerken ağladım hep bebek konuları geçince eşime de belli edemiyorum çok hassas bana üzülüyor o kadar ağrı acı çektin diye..nasip tabi inşallah hepimiz elele verip süreci atlatırız burda olucam hep fulya abla desteğiniz nasıl iyi geliyor anlatamam hepinize tek tek teşekkür ederim..
dondurulmuşlarla süreç nasıl oluyor hiç bilmiyorum fiyat ilaç vs hepsini yarın öğrenicem kan vermeye gidince..temiz pak kafayla inşallah ona başlarız..
canım benim buda geride kalacak ben kayıpta hep dedim allahım keşke en başka negatif görse idim
3 kere 2 kere artış oldu birden herşey tepetaklak oldu ama dua ettim ilerde evladımda bir sıkıntı olursa onu aldırmak zorunda bırakma onun canına kıyma ile beni imtihan etme rabbim diye hep dua ettim rabbim hayırlısını demek bu şekilde uygun gördü
canım transferde ayrı bir ücret alırlar ama tedavi kadar yüklü olmaz
adetin ikinci günü ilaca başlatıyorlar 14. günü seni kontrole çağırıyor rahim kalınlığına bakıyorlar canım uygun ise kontrolde 18-21 günler arasında transfer günün oluyor
Fulişim saol canm benm toparladm çok şülür azıck yine öksürük var ama hamdolsn.Annem bendeydi ya döndü memlkete bende onla geldm bi hafta burdaym.D Deli_manya nasılsın bir tanem düzeldin mi sen
İnşallah olmaz kuzum allah var gam yok sabrımız bol olsun mübarek günlerde dualarda buluşalım ortak bir amaç için emek veriyoruz İnan rabbim görüyor hepsiniaynen senin durum daha da zordu elden bişey de gelmiyorki en iyisibi Rabbim biliyor işte..
bende en azından ilaçları kullanmayacağım fulya abla beni çok fazla etkiledi hele yumurta toplaması sonrası..bakalım yarın görüşeceğim sık gdip gelme olmayacak sanırım..bide abla istediğimiz kadar çözdürme yapabiliyoruz dimi inşallah çözülmede sorun olmaz..
canım allah korumuş şoförün allah korkusu yokmuş senin o durumunu görüp nasıl bakmaz sanaMerhaba canlar nasılsınız geçmişi göremiyorum giremedim epeydir eşimin dişi operasyonla alındı ben pupp oldum gebelik alarjisi bebek alarji yapyor bir haftaya yakındır sürekli bi kaşıntı hali ne yapıyorsam çare bulamadım kortizon içeren bi merhem verdi cildiyrye yönlerdi doktorum bi de hap ikiside bişeye yaramadı aynı hızla devam her tarafım yara oldu kaşımaktan gece uykumda uyandırıyor psikolojikmrn çöktüm resmen kafa dağınık aptal gibiyim bugünde salağın biri arabayı üzerime sürdü koca yolda ayağımın üzerinden geçecekti nerdeyse geri doğru çıktım zaten kaldırımın hemen önündeydim takıldım tala geri üstü düştüm insanlık yok bazılarında durupta iyi misin demedi bile bastk gitti allaha havale aynısınj yaşasın çok sinirimi bozdu acile gittim bereketten bebeğe bişey olmadı çok korktum ama iki gün sonra tekrar ultrason baktır dedi doktor bu ara kara bulutlarım dağılmıyor allah hayra çevirsin yine
Ay abla sorma ya tek tesellim bebek iyi çok şükür sağlıklı yani ama ben bildiğin sürünüyorum yani kaşıntı hali bitirdi beni uyku yok sitresten bulantılarım azıyor bide allah cümlemizinde yardımcısı olsun. Srn nasılsın abla iyi misn gittin mi tatilecanım allah korumuş şoförün allah korkusu yokmuş senin o durumunu görüp nasıl bakmaz sana
iyi olmanıza sevindim senin ve yavrunun
Canım alerjiyi ilk kez duydum canım kaşıntı çok zor allah kuvvetini arttırsın hayırlısı ile kucağına al yavrunu zor bir gebelik geçiriyorsun ama sonunda paşamı kucağına aldığında bunların hepsi geride kalacak inşallah
allah kuvvet versin sana kardeşimAy abla sorma ya tek tesellim bebek iyi çok şükür sağlıklı yani ama ben bildiğin sürünüyorum yani kaşıntı hali bitirdi beni uyku yok sitresten bulantılarım azıyor bide allah cümlemizinde yardımcısı olsun. Srn nasılsın abla iyi misn gittin mi tatile
Aminn allah razı olsun ablacım. Aman maşallah iyi gelmesine sevindim motivasyon çok önemli moralin yüksekmiş inşallah adet değildir abla öteki türlü ağrıyordur yaallah kuvvet versin sana kardeşim
bende iyiyim şükür gittik perşembe akşamı pazartesi sabah döndük güzeldi iyi geldi yeni ülkeler kültürler görmek
adet olacağım sanırım kasıklarımda ağrı var
Y yumyumyumiyum Balım senin tutmadı mı ya tam net göremiyorum ki ne oldu net anlayamadım kanaman mı başladı mesajların hepsi görünmüyor ne oldu anlayamadım ben ya
Merhaba canlar nasılsınız geçmişi göremiyorum giremedim epeydir eşimin dişi operasyonla alındı ben pupp oldum gebelik alarjisi bebek alarji yapyor bir haftaya yakındır sürekli bi kaşıntı hali ne yapıyorsam çare bulamadım kortizon içeren bi merhem verdi cildiyrye yönlerdi doktorum bi de hap ikiside bişeye yaramadı aynı hızla devam her tarafım yara oldu kaşımaktan gece uykumda uyandırıyor psikolojikmrn çöktüm resmen kafa dağınık aptal gibiyim bugünde salağın biri arabayı üzerime sürdü koca yolda ayağımın üzerinden geçecekti nerdeyse geri doğru çıktım zaten kaldırımın hemen önündeydim takıldım tala geri üstü düştüm insanlık yok bazılarında durupta iyi misin demedi bile bastk gitti allaha havale aynısınj yaşasın çok sinirimi bozdu acile gittim bereketten bebeğe bişey olmadı çok korktum ama iki gün sonra tekrar ultrason baktır dedi doktor bu ara kara bulutlarım dağılmıyor allah hayra çevirsin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?