- 9 Mart 2017
- 1.200
- 1.650
- 63
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.201
olmadı canım maalesef kanamam oldu evet kısmet değilmiş napalım..
Allah razı olsun balım evet erken doğum olabiliyor ama o karaciğer alakalı olan alarjilerde oluyor kuzu doktor zannetmiyorum dedi ama baktı temiz çıktı sonuçlarım çok şükür ciğer ve böbreklerimde bi sıkıntı yok yani ondan değil bu kaşıntı pupp diye bi gebelik alarjisiymiş bebeknyapıyormuş cildiyeye sevk etti gittim bebeğe bi zararı yok ama seni psikolojikmen çok yorar dedi cildiyeci aynen dedim bir haftadır bulantılarım bile hortladı dedim zaten tam geçmemişti ilaç verdi yine yok geçmezse gel dedi bir hafta sonra yine gidecem doğana kadarda sürermiş azalsa bari biraz onada razıyım bebek sıkıntıda değil ya şükür ben kaşınır gezerim artık ne yapayım daha kötüside olabilirdi iç organlardan kaynaklı değil enazından elhamdülillahAllah korumuş canım dikkat et bizim tanıdıkta da vardı hamilelik kaşıntısı bütün hamileliklerinde oldu erken doğuma sebebiyet veriyordu onun allah korusun inş senin ciddi değildir hayırlı doğum nasip etsin Rabbim sana az daha sabır..
hadi ya daha hayırlı bi zamanı var demek ki canım seninde olacak inşallah buna inanıyorum bunlsr sınav bak mübarek günlere az kaldı ramazan geliyor bol bol duamızı eder bekleriz allah sabrını arttırsın ne diyim ilgilenemiyorumda burayla çok üzülüyorum vallahi ama ha bire yeni şeyler çıkıyor çok zor geçiriyorum gebeliği yine çok şükir tabi her halimize şikayetçi değilim ama işte bişey yapacak ne gücüm kalıyor ne halim inanki uyku yok sürekli kaşınıyor vücudum o kadar yoruluyorum ki artık sanki dünyanın işini yapmış gib ne elim kalkıyor ne kolum ya kusuruma bakmayın lütfen
İnşallah olmaz kuzum allah var gam yok sabrımız bol olsun mübarek günlerde dualarda buluşalım ortak bir amaç için emek veriyoruz İnan rabbim görüyor hepsini
İnşallah canım gülecek tabikide ona şüphe yok rabbimin mucizesi çok.. Gönül ister çabalar beraber olsun böyle olunca istediğimi aldımda gerisi umurumda değilmiş gibi oluyor sanki bi huzursuz oluyorum kendi açımdan hem merak ediyorum hem burda olmak istiyorum ama olmuyor işte her zaman ya sabır çekip bekliyorum allah hepimize yardım etsin sabır sıhhat versin bol bebişli bi topik olsun burasıda. Güzel haberler peş peşe gelsin inşallaholur mu kuzum sen zaten kendinle uğraşıyorsun ne kusuru siz anneler bebekler iyi olun yeter biz bi şekilde çabalıyoruz umut hep var zaten Rabbim büyük inş bizim de yüzümüz gülecek..
Abla hangi ülkeye gttnallah kuvvet versin sana kardeşim
bende iyiyim şükür gittik perşembe akşamı pazartesi sabah döndük güzeldi iyi geldi yeni ülkeler kültürler görmek
adet olacağım sanırım kasıklarımda ağrı var
Canım Yunanistan'da kavala-Selanik Makedonya'da Üsküp- Ohrid- Tetova (Kalkandelen)- Makta KanyonuAbla hangi ülkeye gttn
Oooo çok iyi ablacm maşalahCanım Yunanistan'da kavala-Selanik Makedonya'da Üsküp- Ohrid- Tetova (Kalkandelen)- Makta Kanyonu
Bulgaristan Sofya'yı gördük canım
sen nasılsın canım kuzucuk nasılOooo çok iyi ablacm maşalah
İnşallah canım gülecek tabikide ona şüphe yok rabbimin mucizesi çok.. Gönül ister çabalar beraber olsun böyle olunca istediğimi aldımda gerisi umurumda değilmiş gibi oluyor sanki bi huzursuz oluyorum kendi açımdan hem merak ediyorum hem burda olmak istiyorum ama olmuyor işte her zaman ya sabır çekip bekliyorum allah hepimize yardım etsin sabır sıhhat versin bol bebişli bi topik olsun burasıda. Güzel haberler peş peşe gelsin inşallah
iyi olmana sevindim canım kanama durumun nasılyok canım olur mu öyle şey burdaki kimse öyle düşünmez ki sen zor zamanlardan geçiyorsun sende benim aklımdasın valla Rabbim bi an önce sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin..ben bugün daha iyiyim toparlandım gibi..artık önümüze bakıcaz sağlık olsun da hepsi olur..
iyi olmana sevindim canım kanama durumun nasıl
kanama kesilince insan daha rahatlıyor ve normale dönüyor canım. benim 30 nisanda değer 2ye düşmüştüdaha iyiyim fulya abla silkelendim biraz eşimin desteğiyle sağolsun..kanamam bugün tamamen bitti ama bu adet miydi bilmiyorum inş yine olmaz..dün kan verdim değerim de sıfırlanmış..
sen nasılsın adet oldun mu?
Saol ablacm bizde daha iyiz şükür kuzuck iyi teyzesi 40 ı çıktı çoştu bizm kız.hiç uyumaz oldu.sen nasılsın canım kuzucuk nasıl
İyiyim kuzum benim çalışıyorum iş güç sen napıyorsun nasılsınKızlar meraba nasılsnzardemir ebru_can_ebru
P pastadelisi kuzm telin bozulmştu demi ne alemdesn merk ettm.@beren20 sen naslsn canm nası gidiyo son zamanlar.
Ayyyyy çok güzel ablacımCanım Yunanistan'da kavala-Selanik Makedonya'da Üsküp- Ohrid- Tetova (Kalkandelen)- Makta Kanyonu
Ayyyyy çok güzel ablacımCanım Yunanistan'da kavala-Selanik Makedonya'da Üsküp- Ohrid- Tetova (Kalkandelen)- Makta Kanyonu
canım ilk 3 ay huyları cok değişir maşallah maşallah 40nızda çıktıSaol ablacm bizde daha iyiz şükür kuzuck iyi teyzesi 40 ı çıktı çoştu bizm kız.hiç uyumaz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?