- 20 Mart 2017
- 2.492
- 2.801
- 83
- 32
- Konu Sahibi Deli_manya
-
D Deli_manya Nagehan kuzum 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat nasip etsin
Normal bi kanama değilse bi daha versen mi acaba kanı canımYok cnm vermedim
Cansın sen valla aklımda yoktu bugün su gibi okudum gitti seninkini güzel olduAmiiiinnn hayrlısyla inşallah canm benm ağzına yüreğine sağlk koyduğun o emojilere ölürümmm
Kafam çok karıştı valla cnm çamur gibi ama adet oluyomuş gibide değil insan akıntıyı hisseder ben hissetmiyorum lekelenme gibi aynıNormal bi kanama değilse bi daha versen mi acaba kanı canım
Bi gitsene kuzu ya doktoraKafam çok karıştı valla cnm çamur gibi ama adet oluyomuş gibide değil insan akıntıyı hisseder ben hissetmiyorum lekelenme gibi aynı
Cansın sen valla aklımda yoktu bugün su gibi okudum gitti seninkini güzel oldu
Kafam çok karıştı valla cnm çamur gibi ama adet oluyomuş gibide değil insan akıntıyı hisseder ben hissetmiyorum lekelenme gibi aynı
Olsun kuzum beklemek ne ki güzelce baksınlarAyy kızlar bende yarın gidiyorum hastaneye randevu aldım güya ama kimbilir kaçta çıkacam hastaneden bekle ki bekleyesin vay anam ya
Teşekkür ederim meleğim benimYaaa cidden oh ne güzel sende cansn ebuşum öok öpüyorm bnde sennkine başlycam kuzum benm
Aşkım kimsenin saygısı yok kimseye geliyor kadın sırası daha gelmemişken hop dalıyor içeriOlsun kuzum beklemek ne ki güzelce baksınlar
MeLMuR_2016 duanı okudum canım rabbim kabul etsin inşallah
MeLMuR_2016 kuzum 1000 tane Ya Evvel 404 tane Ya varis 60 tane Ya Mucib okudum rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı imanlı bir evlat nasip etsin
Ayy kızlar bende yarın gidiyorum hastaneye randevu aldım güya ama kimbilir kaçta çıkacam hastaneden bekle ki bekleyesin vay anam ya[/QU
Sağolasın canım Rabbim razı olsun inşaallahHalim rabbime malum Arzucum 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin
ebru_can_ebru Canım senin içinde 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin
Ağzına güzel yüreğine sağlık canım arkadaşım Allah kabul etsin kuzum Allah razı olsunHalim rabbime malum Arzucum 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin
ebru_can_ebru Canım senin içinde 1000 Ya Evvel 500 Ya Halık ı okudum. Rabbim hayırlı,sağlıklı,salih evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?