- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.221
Iyiyim kuzum elhamdülillah sen nasılsın yavruşum nasıl?Kızlar meraba nasılsnzardemir @ebru_can_ebru
@pastadelisi kuzm telin bozulmştu demi ne alemdesn merk ettm.@beren20 sen naslsn canm nası gidiyo son zamanlar.
Canım yeni foruma girdim hayırlısı böyleymiş demekki hiç moralini bozma Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inş .. Belki aldığın ilaçların etkisi ile kendiliğinden olur ve,sana süpriz yapar annesiolur mu kuzum sen zaten kendinle uğraşıyorsun ne kusuru siz anneler bebekler iyi olun yeter biz bi şekilde çabalıyoruz umut hep var zaten Rabbim büyük inş bizim de yüzümüz gülecek..
Oooo çok iyi ablacm maşalah
Merhaba canım nasılsın yumurtlama zamanım yakın demişsin naptın takip ettin mi inş bu ay bize güzel müjde ver şöyle yine ard arda otomatiğe bağlasak sırayla güzel haberler alsak sizden :)Bitti kuzucum 1-2 güne kadar yumurtlayacağım Allah izin verirse.. akıntı durumuma göre de kontrole gideceğim bakalım ne diyecek bu ay? Ben de meraktayım açıkçası..
İyiyim canım bugün doktordaydim 3500 gr olmuş benim minik kuş. Doktor teyzemiz her an bekliyor artık nstde ağrım da çıkıyor rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Dua et canım benim ve bebeğim için. Sen de daha iyisindir inşallah.Kızlar meraba nasılsnzardemir @ebru_can_ebru
@pastadelisi kuzm telin bozulmştu demi ne alemdesn merk ettm.@beren20 sen naslsn canm nası gidiyo son zamanlar.
Amin balım allah razı olsun.. Düşünmezsiniz biliyorım kuzu ben öyle hissediyorum işte destek olamayonca nankörlük yapmışım gibi hissediyorum. Tabiki canım sen sağlıklı olacaksın bedenen ve ruhen ki bebiş sağlıklı sıhhatli gelsin hayırlısıyla bak benimde durumumu biliyorsun ama oldu hastalık vs engel değil yeter ki yaradan istesin ki olacakta yani hayırlı zamanı bakliyor buna inanıyorum rabbim hasretle bekleyen yüreklerinizi iki minnak elle ayakla su serptirsin tez vakitte hayırlısıyla inşallah hep güzel haberlerinizi almak nasip olsun çok giremiyorum ama dualarım da kalbimde sizlerle her zamanyok canım olur mu öyle şey burdaki kimse öyle düşünmez ki sen zor zamanlardan geçiyorsun sende benim aklımdasın valla Rabbim bi an önce sıkıntılarından kurtulmayı nasip etsin..ben bugün daha iyiyim toparlandım gibi..artık önümüze bakıcaz sağlık olsun da hepsi olur..
Anaaaa abla vallahi mesajını okuduğumda sana bi test mi yapsan diye mesaj atacaktım ki gördüm bu mesajını ay çok güzel :) çok sevindim koyuda testin :) oleyy yaşasın
Sağol canım allah razı olsun benim pupp muş kuzu erkek bebeklerde olabiliyırmuş iç organlar temiz çok şükür ama kaşıntı fena ya ben erken tutuldum
Canımsın vallahi o kadar istiyorum ki gene peşi sıra haberler almayı.. Inşallah biri başlatır dört gözle bekliyorum valla senin gibi.. Sen nasılsın güzelliğim nasılMerhaba canım nasılsın yumurtlama zamanım yakın demişsin naptın takip ettin mi inş bu ay bize güzel müjde ver şöyle yine ard arda otomatiğe bağlasak sırayla güzel haberler alsak sizden :)
Allaaaaahhhhhhhhhh
Abla bizlerde şoktayz peş peşe yaşadklarn ay Allhm darısı kese ve kalp atışına ama testn çok iyi sanrm bebişn bu aefer sıkı sarıldı anneciğineKızlar düşük kanaması sonrası adet bekliyordum Dr 19 nisanda 15mm sağdan yumurta var dedi ama inanın o yumurta ile gebe kAlacagima inanmadım o kadarki o ara eşim Antalyada seminere gitti özel günlerde tura gittim otobüsle kaç km ülke ülke gezdim zipladim hopladim
Ben ve eşim soktayiz rüyada gibiyiz
Kalp atışını duyduna kadar hamileyim diyemiyecegim ama
Allah razı olsun kızlar hepinizden tek tek hepinizi çok seviyorum
Darısı diğer arkadaşlara olsun
Ablacım bende aynı değil miydim o düzenli ilişkiye bakmıyor işte bende saldım çayıra mevla kayıra yapmıştım :) bende kilometrelerce yol gittim o kadar ağır iş gördüm verdi mi veriyor işte rabbim çok büyük ay sürt yağını yere şöyle bi güzell haberlerin devamı gelsin ya :) peşi sıra hamile olmasam aha da şu boyuna kaşınan vücudumla zıplayacam bende yaşasın diye :) benim ufaklık içerde zıplıyor ama benim yerime maşallahı var sevindim mi bi coşuyor ki yada hoşuma giden şeyler oldu mu ohh çok şükür yaKızlar düşük kanaması sonrası adet bekliyordum Dr 19 nisanda 15mm sağdan yumurta var dedi ama inanın o yumurta ile gebe kAlacagima inanmadım o kadarki o ara eşim Antalyada seminere gitti özel günlerde tura gittim otobüsle kaç km ülke ülke gezdim zipladim hopladim
Ben ve eşim soktayiz rüyada gibiyiz
Kalp atışını duyduna kadar hamileyim diyemiyecegim ama
Allah razı olsun kızlar hepinizden tek tek hepinizi çok seviyorum
Darısı diğer arkadaşlara olsun
Ayy dön dön teste bakıyorum yahu ne güzelde koyu koyu duruyor maşallaaaahhhh :) gözlerimi alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?