- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.341
İyiyim cok sukur fulyacigim sağolasınCanlarım teşekkür ederim hayırlısı ile sizlere de nasip etsin inşallah rabbim
@beren20 sende saglikla kacagina al Paşa'ni insallah
Çok geçmiş olsun Arzucum Allah şifa versin babacığına Sen daha iyisin değil mi
Ayy insallah haberci rüyalardan olsun ruyan
Bende yumurtladım kuzucum değerlendirdim bakalım 23ü bat.. hayırlısıyla belki bu ay o aydır diye bekliyorum..Anlaştık tatlım anlaştık umudum hep var zaten Allah biliyor ya içim çok rahat hepimiz için Rabbim güldürecek elbet bizi de..benim kanama bitti önümüzdeki maçlara bakacağız artıkın
Sende durumlar nasıl kuzum ..
Yumurtladım fulyam.. çalıştımardemir yumurtlama başladı mi
Y yumyumyumiyum benim kanama bitti 2 gün sonra Dr gittim sana tavsiyem git yumurtlama varmı diye baktır
Adaşım hangi macundan aldın şu istegramda satilanimi diyorsun hanımlara özel macun omuYumurtladım fulyam.. çalıştım
Umarım başarmışımdır
Gerçi devam edeceğim tabi 14ü ve 16sınıda.. sansa bırakmayayım
He bide şu macundan mıdır nedir öyle büyük hissediyorum ki yumurtladığımı.. bi sancı bi sancı anlatamam ama ben çok sevinçliyimeşim bir dalga geçiyor ki "delisin kadın insan ağrım var yuppii diye dolanır mı ya?" diyor
Sonra yüzüme acı acı gülümseyip bakakalıyor..
Evet canım onu aldıAdaşım hangi macundan aldın şu istegramda satilanimi diyorsun hanımlara özel macun omu
Evett macundannn işe yaradığının göstergesi bu çok şükür canımmYumurtladım fulyam.. çalıştım
Umarım başarmışımdır
He bide şu macundan mıdır nedir öyle büyük hissediyorum ki yumurtladığımı.. bi sancı bi sancı anlatamam ama ben çok sevinçliyimeşim bir dalga geçiyor ki "delisin kadın insan ağrım var yuppii diye dolanır mı ya?" diyor
İnşallah ablacım benim bir de sen sevindir bizi uçalım kaçalım coşalımBende yumurtladım kuzucum değerlendirdim bakalım 23ü bat.. hayırlısıyla belki bu ay o aydır diye bekliyorum..
Bende yumurtladım kuzucum değerlendirdim bakalım 23ü bat.. hayırlısıyla belki bu ay o aydır diye bekliyorum..
Yumurtladım fulyam.. çalıştım
Umarım başarmışımdır
ardemir yumurtlama başladı mi
Y yumyumyumiyum benim kanama bitti 2 gün sonra Dr gittim sana tavsiyem git yumurtlama varmı diye baktır
yumurtlama testi yapıyormusun al ondan yap resimleri gönder bakalımbenim doktor yurt dışında abla ya ama değerlendiriyoruz artık günleri hayırlısı artık..
sen tekrar kan tahlili yaptırdın mı?
yumurtlama testi yapıyormusun al ondan yap resimleri gönder bakalım
evet canım dün yaptırdım 1211 idi 3224 olmuş şükürler olsun dr cumaya çağırdı merakla bekliyoırum keseyi görürüz sağlıkla inşallah
Günaydııınnn. Maşallahhh canımcım hayırla sağlıkla ilerleyecek bu sefer ki sürecin inşallahyumurtlama testi yapıyormusun al ondan yap resimleri gönder bakalım
evet canım dün yaptırdım 1211 idi 3224 olmuş şükürler olsun dr cumaya çağırdı merakla bekliyoırum keseyi görürüz sağlıkla inşallah
Maşallah ablacımmmmm çok güzelyumurtlama testi yapıyormusun al ondan yap resimleri gönder bakalım
Aynen kuzucum büşra hanım diye biri.. marka yazamadım reklam olmasın diye..Adaşım hangi macundan aldın şu istegramda satilanimi diyorsun hanımlara özel macun omu
Aynen kuzucum büşra hanım diye biri.. marka yazamadım reklam olmasın diye..
Kuzuumm hep beraber alalım inşallah ve uçalım..İnşallah ablacım benim bir de sen sevindir bizi uçalım kaçalım coşalım
Amin fulyam amiiinn Hep birlikte inşallah..canım benim rabbim yüzünü güldürsün hayırlısı ile inşallah mayıs sonu burda bayram yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?