2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

İyiyim cok sukur fulyacigim sağolasın

Bende yumurtladım kuzucum değerlendirdim bakalım 23ü bat.. hayırlısıyla belki bu ay o aydır diye bekliyorum..

ardemir yumurtlama başladı mi

Y yumyumyumiyum benim kanama bitti 2 gün sonra Dr gittim sana tavsiyem git yumurtlama varmı diye baktır
Yumurtladım fulyam.. çalıştım
Umarım başarmışımdır
Gerçi devam edeceğim tabi 14ü ve 16sınıda.. sansa bırakmayayım
He bide şu macundan mıdır nedir öyle büyük hissediyorum ki yumurtladığımı.. bi sancı bi sancı anlatamam ama ben çok sevinçliyim eşim bir dalga geçiyor ki "delisin kadın insan ağrım var yuppii diye dolanır mı ya?" diyor
Sonra yüzüme acı acı gülümseyip bakakalıyor..

Adaşım hangi macundan aldın şu istegramda satilanimi diyorsun hanımlara özel macun omu

Evett macundannn işe yaradığının göstergesi bu çok şükür canımm

canım benim rabbim yüzünü güldürsün hayırlısı ile inşallah mayıs sonu burda bayram yaparız

benim doktor yurt dışında abla ya ama değerlendiriyoruz artık günleri hayırlısı artık..
sen tekrar kan tahlili yaptırdın mı?
yumurtlama testi yapıyormusun al ondan yap resimleri gönder bakalım

evet canım dün yaptırdım 1211 idi 3224 olmuş şükürler olsun dr cumaya çağırdı merakla bekliyoırum keseyi görürüz sağlıkla inşallah

oyy çok şükür hadi bakalım bu değerlere kese olur zaten hayırlısıylaalmıştım o testlerden yapmaya başlayacağım yarın ama bi gösterge yok henüz yumurtlamaya dair zaten adet yeni bitti..

Günaydııınnn. Maşallahhh canımcım hayırla sağlıkla ilerleyecek bu sefer ki sürecin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…