2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Fulya ablacm bnde seni merk etmiştm A anneveoglusu değern çok iyi maşallah subhanAllah bu sefer yüxünü güldüreck yiRabbm inşallah darısı diğer arkdşlarımıza inşallah
çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile keseyi görse idik birde kalp atışını rahatlayacağım

çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile keseyi görse idik birde kalp atışını rahatlayacağım

Ablacm tedirgnlklerini anlıyorm.İlk üç ay hep elim yüreğimde gezdm Allahm güzel günlerini göstersn inşallah.suyacksn hayrlısyla inanıyorm sabrının selametini gösterdi Yaradan inşallah

Ya bende de bi kanama olayı var anlıyamadm canlar.Ben doğmdan snra 30. Günden snra kesildi kanamam 3 gün falan bekledm snra ben bitti diye abdestlndm.3. Gün sonrasnda tekrar kanama geldi ama böyle fazla oldm adet oldm heralde diye düşndüm.40. Günde bitmişti abdestlndm tekrar.şmdi 51. Gündeyiz benden tekrar kanama başladı ya önce kahverengiydi kırmızılaştı.ben özğr diye ilk gün şey yapmadım ama devam ediyo ne ki bu acaba şmdiki mi adet ki.
ebru_can_ebru ebuş senn bi fkrn var mı ki

Amin fulya ablacım haberini ebrudan aldım çok ama çok sevindim Rabbim mucizesini gönderdi sağlıkla kucağına alırsın inşallahh

Oylemi ben yeni başlıyor sandım dondurulmuş var mı

Allah sağlıkla nasip etsin inşallah tez zamanda
Aminn isteyen herkesle bir inşallahh
Donmuş yok ne yazık ki rezerv azlığı var zaten 6 yumurtam olmuştu 3 ü 5. güne gitti en iyi kalite iki embriyo transfer edildi olmadı vakti gelmemiş diğer kalanı da kalitesiz diye dondurmadılar

Canım egricayir marka arı sütü var onu al lütfen birde zeytin yağina hergun kuru incir koyup tuket lütfen birde DHA var onu araştır oldumu

Kuzum düzensiz adet kanaması olabilir ama bir doktora gitmen gerekecek sanırım biraz karışık geldi bana

canım dr seni kontrole çağırmadımı doğumdan sonra
benim doğumdan sonra 25 gün süren kanama oldu kesildim ve sonrasında oğlum 3 ay 11 günlük iken ilk adeti oldum
sen bir dr danış bu konuyu muayene ol canım

canım bizde geçen ay tüp bebek denedik tutmadı hayırlı olsun ikimiz içinde pes etmek yok ama..fulya ablanın da dediği gibi incir kürünü tavsiye ederim canm denemediysen yap mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…