- 28 Ocak 2017
- 627
- 898
- 53
- 52
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.361
Benim bildigim şeyda coskun seninkinin ismi busra diyorsun aynı kisiden bahsetmiyoruz herhalde banada ozelden atarmisinAynen kuzucum büşra hanım diye biri.. marka yazamadım reklam olmasın diye..
Ay şimdi yazıyordum şeyda yaaa pardon adaşımBenim bildigim şeyda coskun seninkinin ismi busra diyorsun aynı kisiden bahsetmiyoruz herhalde banada ozelden atarmisin
çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile keseyi görse idik birde kalp atışını rahatlayacağımFulya ablacm bnde seni merk etmiştm A anneveoglusu değern çok iyi maşallah subhanAllah bu sefer yüxünü güldüreck yiRabbm inşallah darısı diğer arkdşlarımıza inşallah
çok teşekkür ederim canım hayırlısı ile keseyi görse idik birde kalp atışını rahatlayacağım
Amin fulya ablacım haberini ebrudan aldım çok ama çok sevindim Rabbim mucizesini gönderdi sağlıkla kucağına alırsın inşallahhCanlarım benim allah hepimizden razı olsun ne güzel destek oldunuz hepiniz sevincime uzuntume su an çok fena grip oldum hapşırmaktan bir hal oluyorum
Kalp atışını duyana kadar hamileyim diyemiyecegin allah saglikla ve hayırlısı ile nasip ediyordur inşallah
Bu sayfada bebiş isteyenardemir ebru_can_ebru Halim rabbime malum burciss @ayllllliiiin35 Y yumyumyumiyum sizlerde sağlıkla ve hayırlısi ile rabbim nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım sen tüp Bebek tedavisine başlandı dimi nasılsınAmin fulya ablacım haberini ebrudan aldım çok ama çok sevindim Rabbim mucizesini gönderdi sağlıkla kucağına alırsın inşallahh
Ben şubat ayında tedavi oldum ablacım 6 martta da transfer oldum tutmadı şimdilik dinlenme sürecindeyimAllah razı olsun canım sen tüp Bebek tedavisine başlandı dimi nasılsın
Oylemi ben yeni başlıyor sandım dondurulmuş var mıBen şubat ayında tedavi oldum ablacım 6 martta da transfer oldum tutmadı şimdilik dinlenme sürecindeyim
Aminn isteyen herkesle bir inşallahhOylemi ben yeni başlıyor sandım dondurulmuş var mı
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah tez zamanda
Canım egricayir marka arı sütü var onu al lütfen birde zeytin yağina hergun kuru incir koyup tuket lütfen birde DHA var onu araştır oldumuAminn isteyen herkesle bir inşallahh
Donmuş yok ne yazık ki rezerv azlığı var zaten 6 yumurtam olmuştu 3 ü 5. güne gitti en iyi kalite iki embriyo transfer edildi olmadı vakti gelmemiş diğer kalanı da kalitesiz diye dondurmadılar
Kuzum düzensiz adet kanaması olabilir ama bir doktora gitmen gerekecek sanırım biraz karışık geldi banaYa bende de bi kanama olayı var anlıyamadm canlar.Ben doğmdan snra 30. Günden snra kesildi kanamam 3 gün falan bekledm snra ben bitti diye abdestlndm.3. Gün sonrasnda tekrar kanama geldi ama böyle fazla oldm adet oldm heralde diye düşndüm.40. Günde bitmişti abdestlndm tekrar.şmdi 51. Gündeyiz benden tekrar kanama başladı ya önce kahverengiydi kırmızılaştı.ben özğr diye ilk gün şey yapmadım ama devam ediyo ne ki bu acaba şmdiki mi adet ki.
ebru_can_ebru ebuş senn bi fkrn var mı ki
Gidiyim mi canm tamm kuzm inşallah bi sıkntı yokturKuzum düzensiz adet kanaması olabilir ama bir doktora gitmen gerekecek sanırım biraz karışık geldi bana
merhaba canım ben grip oldum cumadan beri hala atlatamadımGünaydın kuzular nasılsınız? Herkes iyi mi
canım dr seni kontrole çağırmadımı doğumdan sonraYa bende de bi kanama olayı var anlıyamadm canlar.Ben doğmdan snra 30. Günden snra kesildi kanamam 3 gün falan bekledm snra ben bitti diye abdestlndm.3. Gün sonrasnda tekrar kanama geldi ama böyle fazla oldm adet oldm heralde diye düşndüm.40. Günde bitmişti abdestlndm tekrar.şmdi 51. Gündeyiz benden tekrar kanama başladı ya önce kahverengiydi kırmızılaştı.ben özğr diye ilk gün şey yapmadım ama devam ediyo ne ki bu acaba şmdiki mi adet ki.
ebru_can_ebru ebuş senn bi fkrn var mı ki
Allah şifa versin abla. Ben aynı işte devam bi değişiklik yok yine çok şükür her halimizemerhaba canım ben grip oldum cumadan beri hala atlatamadım
sen nasılsın canım
Aminn isteyen herkesle bir inşallahh
Donmuş yok ne yazık ki rezerv azlığı var zaten 6 yumurtam olmuştu 3 ü 5. güne gitti en iyi kalite iki embriyo transfer edildi olmadı vakti gelmemiş diğer kalanı da kalitesiz diye dondurmadılar
Günaydın kuzular nasılsınız? Herkes iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?