2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

günaydın canım hamd olsun bugünümüze işteyim oyalanıyorum bende ne olsun sen nasılsın kaşıntın devam ediyor mu..
Ayy ediyor hemde nasıl kuzu kanatıyorum artık o derece bulantılarımda iyice hortladı sanırım bu alarji sıkıntısından oluyor zaten tam kesilmemişti iyice arttı yine bakalım bi sağ salim doğursaydım :)

çok zor canım ya sen kilo da vermişssindir ne olacak böyle bulantı ne zamana kadar devam edecek ki doktor bişey diyor mu?
kaşıntı içinde iz kalır kuzum çok yıpratma kendini kaşıma ilaç vs yok mu önerilen..

Canım çok kusunca veriyorum kilo ama az bi hafifleyince alıyorum ödemim çok fazla hareketsiz olmama bağlıyorum onuda doktor midende sıkıntı var o da sebep oluyor buns diyor ilaç veriyor bulsntı için ama bans mıskn demiyor kaşıntı içinde tahlil yapıldı temiz cildiyeye gönderdi gittim pupp dedi kortizon merhem bive hap verdi bana mısın demiyor kuzu bıraktım mecburen bitkisel mentollü bi masaj kremi var o yne iyi kötü tutuyor bi iki saat işte . aynen çatlayacam diye korkuyorum ama elimde değil tutamıyorum kendimi ya napacam bilmiykrum şaştım kaldım

off kuzum ya çok zordur kaşıntı Rabbim kolaylığını versin inşallah üzüldüm şimdi..ama doğumdan sonra gececek hemen demi..tuzlu su flan da iyi gelir denesen..

off kuzum ya çok zordur kaşıntı Rabbim kolaylığını versin inşallah üzüldüm şimdi..ama doğumdan sonra gececek hemen demi..tuzlu su flan da iyi gelir denesen..
Karbonat denedim limon sürdüm yok yok valla geçecek dediler kuzu inşallah geçer bazılarının hemen geçmeyebiliyormuş inşallah uzamaz ya

Abla 15 gün smra çağrdı gtmiştim skntı yok rahmn iyi demşti.tekrar bi gideym olmazsa

canım bizde geçen ay tüp bebek denedik tutmadı hayırlı olsun ikimiz içinde pes etmek yok ama..fulya ablanın da dediği gibi incir kürünü tavsiye ederim canm denemediysen yap mutlaka..
Amin cnm hayırlısı nasip neyse o oluyor.. tüp bebek öncesi incir kürü denemiştim prolaktin yüksek çıkınca bıraktım cnm

Nasip abla sayısı çok yoktu ama 5aa dediler öyle de yazıyordu hiç tutunma olmadı test gününden önce adet oldum zor süreçler çok büyük beklentim yoktu ama yine de etkileniyor insan
canım hayırlısı öyle imiş inan pozitif olup kaybetmek daha zor
inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür belli olmaz belki kendiğilinden gelir kuzu

Amin cnm hayırlısı nasip neyse o oluyor.. tüp bebek öncesi incir kürü denemiştim prolaktin yüksek çıkınca bıraktım cnm

nasip aynen canım vakti zamanı geldiyse hiç birşey engel olamıyor..sen elinden geleni yap yine de Allah büyük yüzümüzü güldürecek inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…