- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.381
Ayy ediyor hemde nasıl kuzu kanatıyorum artık o derece bulantılarımda iyice hortladı sanırım bu alarji sıkıntısından oluyor zaten tam kesilmemişti iyice arttı yine bakalım bi sağ salim doğursaydım :)günaydın canım hamd olsun bugünümüze işteyim oyalanıyorum bende ne olsun sen nasılsın kaşıntın devam ediyor mu..
Ayy ediyor hemde nasıl kuzu kanatıyorum artık o derece bulantılarımda iyice hortladı sanırım bu alarji sıkıntısından oluyor zaten tam kesilmemişti iyice arttı yine bakalım bi sağ salim doğursaydım :)
Canım çok kusunca veriyorum kilo ama az bi hafifleyince alıyorum ödemim çok fazla hareketsiz olmama bağlıyorum onuda doktor midende sıkıntı var o da sebep oluyor buns diyor ilaç veriyor bulsntı için ama bans mıskn demiyor kaşıntı içinde tahlil yapıldı temiz cildiyeye gönderdi gittim pupp dedi kortizon merhem bive hap verdi bana mısın demiyor kuzu bıraktım mecburen bitkisel mentollü bi masaj kremi var o yne iyi kötü tutuyor bi iki saat işte . aynen çatlayacam diye korkuyorum ama elimde değil tutamıyorum kendimi ya napacam bilmiykrum şaştım kaldımçok zor canım ya sen kilo da vermişssindir ne olacak böyle bulantı ne zamana kadar devam edecek ki doktor bişey diyor mu?
kaşıntı içinde iz kalır kuzum çok yıpratma kendini kaşıma ilaç vs yok mu önerilen..
Hayırlı ramazanlar balımmm çok şükürCanlarımmmmm Rabbim hayırlısıyla erdirdi bu güzel günlere
Hepinize hayırlı ramazanlar dilerim..
Güzel haberler alacağımız ağız tadıyla gecirecegimiz bir ay geldi..
Şükürler olsun erdirene..
Canım çok kusunca veriyorum kilo ama az bi hafifleyince alıyorum ödemim çok fazla hareketsiz olmama bağlıyorum onuda doktor midende sıkıntı var o da sebep oluyor buns diyor ilaç veriyor bulsntı için ama bans mıskn demiyor kaşıntı içinde tahlil yapıldı temiz cildiyeye gönderdi gittim pupp dedi kortizon merhem bive hap verdi bana mısın demiyor kuzu bıraktım mecburen bitkisel mentollü bi masaj kremi var o yne iyi kötü tutuyor bi iki saat işte . aynen çatlayacam diye korkuyorum ama elimde değil tutamıyorum kendimi ya napacam bilmiykrum şaştım kaldım
Karbonat denedim limon sürdüm yok yokoff kuzum ya çok zordur kaşıntı Rabbim kolaylığını versin inşallah üzüldüm şimdi..ama doğumdan sonra gececek hemen demi..tuzlu su flan da iyi gelir denesen..
canım dr seni kontrole çağırmadımı doğumdan sonra
benim doğumdan sonra 25 gün süren kanama oldu kesildim ve sonrasında oğlum 3 ay 11 günlük iken ilk adeti oldum
sen bir dr danış bu konuyu muayene ol canım
Tamam ablacım şimdi doktor vitamin verdi omepa q10 ve karışık bi vitamin dediklerini de alayım inşallahCanım egricayir marka arı sütü var onu al lütfen birde zeytin yağina hergun kuru incir koyup tuket lütfen birde DHA var onu araştır oldumu
o vitamini bende kullandım canım bu dediklerimi mutlaka al ve uygula canım rabbim hayrını göstersin inşallahTamam ablacım şimdi doktor vitamin verdi omepa q10 ve karışık bi vitamin dediklerini de alayım inşallah
Amin cnm hayırlısı nasip neyse o oluyor.. tüp bebek öncesi incir kürü denemiştim prolaktin yüksek çıkınca bıraktım cnmcanım bizde geçen ay tüp bebek denedik tutmadı hayırlı olsun ikimiz içinde pes etmek yok ama..fulya ablanın da dediği gibi incir kürünü tavsiye ederim canm denemediysen yap mutlaka..
Amin inşallah Allah razı olsun cnmo vitamini bende kullandım canım bu dediklerimi mutlaka al ve uygula canım rabbim hayrını göstersin inşallah
canım birde aklıma geldi d vitamini düzeyine baktırAmin inşallah Allah razı olsun cnm
Geçen ay bakıldı ablacım 18 çıktı doktor damla verdi ama tutunmayı engelleyecek birşey değil bu dedicanım birde aklıma geldi d vitamini düzeyine baktır
eğer düşük ise solgarın d vitamini var onuda kullan
engellemiyor doğru yumurta sayısını ve embriyo kalitesi için gerekli canımGeçen ay bakıldı ablacım 18 çıktı doktor damla verdi ama tutunmayı engelleyecek birşey değil bu dedi
Nasip abla sayısı çok yoktu ama 5aa dediler öyle de yazıyordu hiç tutunma olmadı test gününden önce adet oldum zor süreçler çok büyük beklentim yoktu ama yine de etkileniyor insanengellemiyor doğru yumurta sayısını ve embriyo kalitesi için gerekli canım
canım hayırlısı öyle imiş inan pozitif olup kaybetmek daha zorNasip abla sayısı çok yoktu ama 5aa dediler öyle de yazıyordu hiç tutunma olmadı test gününden önce adet oldum zor süreçler çok büyük beklentim yoktu ama yine de etkileniyor insan
Amin ablacım Rabbim isteyen herkesle bir bizim de mucizemizi gönderir inşallahcanım hayırlısı öyle imiş inan pozitif olup kaybetmek daha zor
inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür belli olmaz belki kendiğilinden gelir kuzu
Amin cnm hayırlısı nasip neyse o oluyor.. tüp bebek öncesi incir kürü denemiştim prolaktin yüksek çıkınca bıraktım cnm
Karbonat denedim limon sürdüm yok yokvalla geçecek dediler kuzu inşallah geçer bazılarının hemen geçmeyebiliyormuş inşallah uzamaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?