- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.401
bende denemistim tup bebek tutmamisti biliyorsunuz bende ari sutu bal polen karisik karisik biosteron dhea omega 3 d vitaminli kullanmistim teatrio diye bi vitamin vermisti doktor bide bitkisel macun almistim 3 ay kullandim bunlari sonrasi cok sukur ssilamayla oldu yaaCanım egricayir marka arı sütü var onu al lütfen birde zeytin yağina hergun kuru incir koyup tuket lütfen birde DHA var onu araştır oldumu
canım hayırlısı öyle imiş inan pozitif olup kaybetmek daha zor
inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür belli olmaz belki kendiğilinden gelir kuzu
bende denemistim tup bebek tutmamisti biliyorsunuz bende ari sutu bal polen karisik karisik biosteron dhea omega 3 d vitaminli kullanmistim teatrio diye bi vitamin vermisti doktor bide bitkisel macun almistim 3 ay kullandim bunlari sonrasi cok sukur ssilamayla oldu yaa
canım bu konuda drunu dinle derim o rahim yapına bakarak testler yaparak en doğru kararı verirfulya abla bişey soracağım sana benim dondurulmuşlarım varya bi sonraki ay adet olursam hemen tedaviye başlasam mı yoksa beklesem mi biraz daha..ben bekleme taraftarıyım bi kaç ay vücut kendine gelsin diye ama eşim sabredemiyor kararsız kaldım..
canım bu konuda drunu dinle derim o rahim yapına bakarak testler yaparak en doğru kararı verir
ben düşük yapınca dr bey istersen 3. adetinle başlarız yeni demişti
insaallah canim en cok istedigim seyy isteyen herkesin biran once olsunnne güzel maşallah canım Rabbim bize de nasip eder inş..
Kaşıntı mı pişik mi kuzu pişik kremi var onun ama kaşıntı için hiç duymadımbepantol un kaşıntı kremi var ya gebelikte de kullanılıyormuş denedin mi kuzum
Kaşıntı mı pişik mi kuzu pişik kremi var onun ama kaşıntı için hiç duymadım
Bi bakayım canım sağolvar canım kaşıntı kremi de var netten bak çıkar zaten bide onu dene bakalım..
hayırlı ramazanlar oruçlarımız kabul olsun inşallah
kızlar bu gün kese görmeye gideceğiz dualarınızı talibim
hayirli haberlerle gel fulya abla insaallahhayırlı ramazanlar oruçlarımız kabul olsun inşallah
kızlar bu gün kese görmeye gideceğiz dualarınızı talibim
ayy hadi masaallah kuzu yaa bende yarin gidiyroum insaallah hersey yolundadir yaaBende yeni geldim hastaneden detaylı ultrasona baktırdım çok şükür herşeyi tam bi sıkıntımız yok inşallah böyle devam eder. Geçen hafta pazartesi gittim 350 gramdı bugün 470 gram dedi doktor boyunu söylemedi ama
Yolundadır inşallah balım korku almıyorum içime sende korkma iyikide detaylıya gitmişim damarlarına kadar baktı ben maşallah diyeyim de tosun doğuracam heralde :)ayy hadi masaallah kuzu yaa bende yarin gidiyroum insaallah hersey yolundadir yaa
Ama rekli ultrason çıktısı alamadık yüzünü açmadı bi türlü göstermedi eşek sıpası :)ayy hadi masaallah kuzu yaa bende yarin gidiyroum insaallah hersey yolundadir yaa
hadi bakalim insaallah ablaa :) ya keske acsaymis yuzunu erjek demi kesin olarakYolundadır inşallah balım korku almıyorum içime sende korkma iyikide detaylıya gitmişim damarlarına kadar baktı ben maşallah diyeyim de tosun doğuracam heralde :)
maşallah maşallah paşama sağlıkla gelsin kuzuBende yeni geldim hastaneden detaylı ultrasona baktırdım çok şükür herşeyi tam bi sıkıntımız yok inşallah böyle devam eder. Geçen hafta pazartesi gittim 350 gramdı bugün 470 gram dedi doktor boyunu söylemedi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?