2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

Canım egricayir marka arı sütü var onu al lütfen birde zeytin yağina hergun kuru incir koyup tuket lütfen birde DHA var onu araştır oldumu
bende denemistim tup bebek tutmamisti biliyorsunuz bende ari sutu bal polen karisik karisik biosteron dhea omega 3 d vitaminli kullanmistim teatrio diye bi vitamin vermisti doktor bide bitkisel macun almistim 3 ay kullandim bunlari sonrasi cok sukur ssilamayla oldu yaa

canım hayırlısı öyle imiş inan pozitif olup kaybetmek daha zor
inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür belli olmaz belki kendiğilinden gelir kuzu

fulya abla bişey soracağım sana benim dondurulmuşlarım varya bi sonraki ay adet olursam hemen tedaviye başlasam mı yoksa beklesem mi biraz daha..ben bekleme taraftarıyım bi kaç ay vücut kendine gelsin diye ama eşim sabredemiyor kararsız kaldım..

ne güzel maşallah canım Rabbim bize de nasip eder inş..

canım bu konuda drunu dinle derim o rahim yapına bakarak testler yaparak en doğru kararı verir
ben düşük yapınca dr bey istersen 3. adetinle başlarız yeni demişti

canım bu konuda drunu dinle derim o rahim yapına bakarak testler yaparak en doğru kararı verir
ben düşük yapınca dr bey istersen 3. adetinle başlarız yeni demişti

o zamana adet olursam gideceğim ya doktor ok derse başlarız ne derse artık..en azından bir ay da dinlenmek iyi gelir vücuda..

Bende yeni geldim hastaneden detaylı ultrasona baktırdım çok şükür herşeyi tam bi sıkıntımız yok inşallah böyle devam eder. Geçen hafta pazartesi gittim 350 gramdı bugün 470 gram dedi doktor boyunu söylemedi ama

ayy hadi masaallah kuzu yaa bende yarin gidiyroum insaallah hersey yolundadir yaa

Yolundadır inşallah balım korku almıyorum içime sende korkma iyikide detaylıya gitmişim damarlarına kadar baktı ben maşallah diyeyim de tosun doğuracam heralde :)
hadi bakalim insaallah ablaa :) ya keske acsaymis yuzunu erjek demi kesin olarak

maşallah maşallah paşama sağlıkla gelsin kuzu
senin kaşıntı için aldın mı bepantolü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…