- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi Deli_manya
-
- #7.421
güzel haberlerini alalım inşallahayy hadi masaallah kuzu yaa bende yarin gidiyroum insaallah hersey yolundadir yaa
Evet erkek canım ay öncekilerde böyle değildi kendi doktoruma gittiğimde de yine totosunu döndü bize :)hadi bakalim insaallah ablaa :) ya keske acsaymis yuzunu erjek demi kesin olarak
Alamadım daha abla bugün eşim alacak ben çok dolanamıyorum ya nefes nefese kakıyorum havada sıcak bide uyuz keçi gibi kaşınıyorum zaten :) nöbetin geleceği zaman belli olmuyor terleyincede azıyor. nöbetçi eczanede her zaman yakın olmuyor. Darısı sana ablacım sen ne yaptın gittin mimaşallah maşallah paşama sağlıkla gelsin kuzu
senin kaşıntı için aldın mı bepantolü
haklısın enişte alsın inşallah yararı olurAlamadım daha abla bugün eşim alacak ben çok dolanamıyorum ya nefes nefese kakıyorum havada sıcak bide uyuz keçi gibi kaşınıyorum zaten :) nöbetin geleceği zaman belli olmuyor terleyincede azıyor. nöbetçi eczanede her zaman yakın olmuyor. Darısı sana ablacım sen ne yaptın gittin mi
rahatina duskun seninki yaaa:)Evet erkek canım ay öncekilerde böyle değildi kendi doktoruma gittiğimde de yine totosunu döndü bize :)
Az kaldı az geçecek inşallah ablacım hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahhaklısın enişte alsın inşallah yararı olur
akşam üstü saat 17.00 de saatler dakikalar geçmiyor artık
Doktora dedim cd vermiyor renkli görüntüsünü ver diye adam akıllı bi poz vermedi ki dedi yoksa ben kendim veriyorum dedim ikidir inadı tutuyor bu çocuğun kime çekti bilmiyorum ki :) bende göremedim ki zaten detaylı bakıyordu doktorda cins karşı monütörüde açık sanmış o da kapalıydı onada ayrı sinir oldum zaten ama neyse ki bebeğin her bişeyi tam çok şükürrahatina duskun seninki yaaa:)
Bende yeni geldim hastaneden detaylı ultrasona baktırdım çok şükür herşeyi tam bi sıkıntımız yok inşallah böyle devam eder. Geçen hafta pazartesi gittim 350 gramdı bugün 470 gram dedi doktor boyunu söylemedi ama
suana kadar hersey yolunda canim cinsiyet icinde kendi doktorum 11.haftada erkek dedi 12 de baska bi doktora gitmistim kiz dedi gene ayni doktor 14 de kesin kiz dedi yarin kendi doktoruma kontorlum var bakalim o diycek karisik yani biraz benim :)A anneveoglusu abla baya geçmiş randevuda insana ötle oluyo ama senn değern şmdi ne artmştr.yok ağrın sızın senn kasık ağrısı falan .benm başım felaket dönerdi ilk günler ya.
Y yagmur_20 canm sennkinn cinsiyeti belli mi herşey yolnda mu
ohhh cok sukur canim yaaaDoktora dedim cd vermiyor renkli görüntüsünü ver diye adam akıllı bi poz vermedi ki dedi yoksa ben kendim veriyorum dedim ikidir inadı tutuyor bu çocuğun kime çekti bilmiyorum ki :) bende göremedim ki zaten detaylı bakıyordu doktorda cins karşı monütörüde açık sanmış o da kapalıydı onada ayrı sinir oldum zaten ama neyse ki bebeğin her bişeyi tam çok şükür
Sağol balım. Kuzu bulantım geçmiyor benim midemde çok sıkıntılı ya o da tetikliyor büyük ihtimalle bide alarjinin sıkıntısı eklenince fena oldu işte evet hatta bazılarının doğumdan sonra bile bi sürw devam ediyormuş sana watsaptan atarım resim bacaklarımı gör yara bere ksnatana kadar kaşııyorum çok kötü tam bitti bulantı dedim alarjiyle fırladı ha tabi eskisi kadar çok kusmuyorum ama bulantı devam bi rahst edemedim ya senin bebiş nasılMaşalah gözün aydn kuzm Rabbm daim etsn.miden nası biraz olsn azaldı mı?bu kaşmtında doğuma kadr mı olackmş.
Kasık ağrısı var birde hep yorgunluk hali şükür iyiyim genel olarakA anneveoglusu abla baya geçmiş randevuda insana ötle oluyo ama senn değern şmdi ne artmştr.yok ağrın sızın senn kasık ağrısı falan .benm başım felaket dönerdi ilk günler ya.
Y yagmur_20 canm sennkinn cinsiyeti belli mi herşey yolnda mu
Darısı sana balımohhh cok sukur canim yaaa
İyiyim hamd olsun bebiş ve sen nasılsınM miyaz gözünaydın canım kuzun maşallah sağlıklı ve herşey yolundaymış kaşıntılar nasıl hafifledi mi?
D Deli_manya sen nasılsın canım bebiş nasıl ben oruç tutamıyorum sen naptın
ardemir inşallah bu ay gelmez kırmızılar gelsin bebişin güzel haber olursa etiketle mutlaka
beren20 canım sen nasılsın artık sayılı gün kaldı inşallah Rabbim kolaykaştırsın bulabilirsen doğuma giderken meryem ana otu götür suya koy ı açıldıkça rahmin de açılırmıç
A anneveoglusu canım sen nasılsın
Sağol kuzum allah razı olsun darsı bekleyenlere. Yok ya tam hız ileri uyuz keçi misali kaşınıyor her yerim :) sen nasılsın canım minik kuzu nasılM miyaz gözünaydın canım kuzun maşallah sağlıklı ve herşey yolundaymış kaşıntılar nasıl hafifledi mi?
ardemir inşallah bu ay gelmez kırmızılar gelsin bebişin güzel haber olursa etiketle mutlaka
beren20 canım sen nasılsın artık sayılı gün kaldı inşallah Rabbim kolaykaştırsın bulabilirsen doğuma giderken meryem ana otu götür suya koy ı açıldıkça rahmin de açılırmıç
İyiyim canım bugün gene nstde ağrım çıktı bekliyoruz artık heyecanla ve stresle. Amin inşallah canım hayırlısıyla dogurayim dua et benim ve bebegim için. Nerden bulunur ki bu ot.M miyaz gözünaydın canım kuzun maşallah sağlıklı ve herşey yolundaymış kaşıntılar nasıl hafifledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?