2017 Yılı Hasretle ve Duayla Beklenen Bebekler için Bi Aradayız :)

maşallah maşallah paşama sağlıkla gelsin kuzu
senin kaşıntı için aldın mı bepantolü
Alamadım daha abla bugün eşim alacak ben çok dolanamıyorum ya nefes nefese kakıyorum havada sıcak bide uyuz keçi gibi kaşınıyorum zaten :) nöbetin geleceği zaman belli olmuyor terleyincede azıyor. nöbetçi eczanede her zaman yakın olmuyor. Darısı sana ablacım sen ne yaptın gittin mi

haklısın enişte alsın inşallah yararı olur
akşam üstü saat 17.00 de saatler dakikalar geçmiyor artık

rahatina duskun seninki yaaa:)
Doktora dedim cd vermiyor renkli görüntüsünü ver diye adam akıllı bi poz vermedi ki dedi yoksa ben kendim veriyorum dedim ikidir inadı tutuyor bu çocuğun kime çekti bilmiyorum ki :) bende göremedim ki zaten detaylı bakıyordu doktorda cins karşı monütörüde açık sanmış o da kapalıydı onada ayrı sinir oldum zaten ama neyse ki bebeğin her bişeyi tam çok şükür

Maşalah gözün aydn kuzm Rabbm daim etsn.miden nası biraz olsn azaldı mı?bu kaşmtında doğuma kadr mı olackmş.

M miyaz gözünaydın canım kuzun maşallah sağlıklı ve herşey yolundaymış kaşıntılar nasıl hafifledi mi?
D Deli_manya sen nasılsın canım bebiş nasıl ben oruç tutamıyorum sen naptın
ardemir inşallah bu ay gelmez kırmızılar gelsin bebişin güzel haber olursa etiketle mutlaka
beren20 canım sen nasılsın artık sayılı gün kaldı inşallah Rabbim kolaykaştırsın bulabilirsen doğuma giderken meryem ana otu götür suya koy ı açıldıkça rahmin de açılırmıç
A anneveoglusu canım sen nasılsın

suana kadar hersey yolunda canim cinsiyet icinde kendi doktorum 11.haftada erkek dedi 12 de baska bi doktora gitmistim kiz dedi gene ayni doktor 14 de kesin kiz dedi yarin kendi doktoruma kontorlum var bakalim o diycek karisik yani biraz benim :)

ohhh cok sukur canim yaaa

Maşalah gözün aydn kuzm Rabbm daim etsn.miden nası biraz olsn azaldı mı?bu kaşmtında doğuma kadr mı olackmş.
Sağol balım. Kuzu bulantım geçmiyor benim midemde çok sıkıntılı ya o da tetikliyor büyük ihtimalle bide alarjinin sıkıntısı eklenince fena oldu işte evet hatta bazılarının doğumdan sonra bile bi sürw devam ediyormuş sana watsaptan atarım resim bacaklarımı gör yara bere ksnatana kadar kaşııyorum çok kötü tam bitti bulantı dedim alarjiyle fırladı ha tabi eskisi kadar çok kusmuyorum ama bulantı devam bi rahst edemedim ya senin bebiş nasıl

Kasık ağrısı var birde hep yorgunluk hali şükür iyiyim genel olarak
Kalp atışını bekliyorum artık

İyiyim hamd olsun bebiş ve sen nasılsın

Sağol kuzum allah razı olsun darsı bekleyenlere. Yok ya tam hız ileri uyuz keçi misali kaşınıyor her yerim :) sen nasılsın canım minik kuzu nasıl

İyiyim canım bugün gene nstde ağrım çıktı bekliyoruz artık heyecanla ve stresle. Amin inşallah canım hayırlısıyla dogurayim dua et benim ve bebegim için. Nerden bulunur ki bu ot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…